Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Maso pro psy
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:45
- Nahlásit

U nás ve zveráku maj ještě něco jinýho, než je Falco a Vetamix, ani to snad nemá nějaký jméno, jen je tam že to dělá nějakej chlap z jižní Moravy a jsme s ním taky spokojení. Jo není ned krmení masem, akorát jsem si všimla, že po kužecím má průjem, ale jinak v pohodě.

abby
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:45
- Nahlásit

Hafina

Ty krmíš jenom masem?

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:46
- Nahlásit

wami
Jo jo je to hnedka vedle toho nově postavenýho parkovacího domu, ale ne ten starej,ale z druhé strany je novej zverák. Jsou tam hnedka blízko sebe.Do jednoho se vchází z Koliště(ten starý) a do toho druhýho se vchází z Kounicové.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:48 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
aha, tak ja se tam dneska juknu...
A ceny nahodou netusis, vid...

Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:50
- Nahlásit

Nene, dávám i přílohy, těstoviny a rýži, ale chci zkusit i vločky. Jinak ráno dostává granule a večer maso + zelenina + příloha. Já ho teda všechno vařím.

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:50
- Nahlásit

wami
No s cenama je to dost bída,ale to se mi zdá všechno, protože to beru přímo od zdroje... Mrkni se tam a uvidíš Dneska by zřejmě měli mít výběr Ten chlápek jim to tam vozí hnedka po nás

Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:52
- Nahlásit

Holky co krmíte masem, poraďte něco na srst, mám pocit, že mi bobánek začíná blednout, jinak kvalita srsti je v pohodě.

abby
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:52
- Nahlásit

Hafina

Taky se pokouším něco podobnýho zavést.Přes den má granulky a večer jí dávám masíko s přílohama.
Přidáváš tam i nějaký vitamíny?

Frog
Tvůj velkej mrazák ti můžeme jenom závidět

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:55
- Nahlásit

Hafina
zkus mořské řasy

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:55
- Nahlásit

Hafina
Na srst se mi kvěle osvědčilo toto hele:
http://www.lekarna.cz/p/potravni-doplnky/soma-omeg a-3-cps-50x500mg-losos-olej-mast-kyseliny/

A taky někdy přidávám žloutek

Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:56
- Nahlásit

abby
jo, u nás ve zveráku mi paní doporučila VITAMIN CAL od Beapharu a ty přidávám do toho vařenýho. Ty granule ráno totiž žere jak kdy.

abby
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:57
- Nahlásit

HOlky a nějaký receptíky by nebyli

Frog
Člen
- Nahlásit

abby
Já zase dávám Multivitamín od Fitminu

fromeli
Člen
- Nahlásit

Trochu mimo mísu - překládám článek na kurz, článek mluví od BARF vs granule, v části o BARF nevím, jak přeložit do čj:

meaty bones.... recreational bones

Poraďte.

Meta
Člen
- Nahlásit

abby
Našemu psovi přílohy taky nejedou...jo, to maso v každé podobě
Takže vařená strava je vařené kuře, vařené packy, vařený králík, vařené krůtí... a i ten vývar si paničko nech...

Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:58
- Nahlásit

fromeli
Jo zkoušeli jsme takový ty tabletky z řasama a to mi spíš přišlo jako fajn sranda, protože efekt žádnej. Máš tip na nějaký učinější a né moc drahý?

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:58
- Nahlásit

Hafina
Já dávám jednomu psovi mulťák od Roboranu a druhýmu od Biofactory a oba mají srst v pohodě... takže s tím neporadím, nemáme se srstí problémy.

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:59 - Změnil/a: Lucie a Gar
- Nahlásit

jak často odčervuješ? Já nevím...prostě se toho bojím....už taky proto, že jednou moje babička dala pejsům syrové odřezky z kuřete (normální masíčko, co už se jí nevešlo do kastrolu) a oba psi se po tom pozvraceli tak už jsem to pak prostě nezkoušela...

Eviku, já myslím, že pro psa je maso přirozenější než granule. Ikdyž přiznám se taky krmím granulemi, abych nemusela dokupovat vitamíny na srst, klouby atd. Občas přidám do namočených granulí vejce nebo lžíci olivového oleje. Jednou týdně dostávají psi buď vařené vnitřnosti s rýží a zeleninou nebo syrové maso.
Odčervuju taky 2x ročně a vše je v pohodě.

Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:59
- Nahlásit

Frog
No já taky příště asi objednám na netu ten od fitminu, protože mě to vyjde asi levněji. Kolik se toho musí dávat?

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:59
- Nahlásit

Hafina
já si kupuju mořský řasy v aholdu na jídlo lidem, jako koření a tím posypu to jídlo, ale chce to dlouhodobě.

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:00
- Nahlásit

Hafina
Ty lososový tablety jsou fakt super. Je jich tam 50,takže když dáš jednu tabletu obden,tak to vydrží poměrně dlouho. Nám se osvědčily.

Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:01
- Nahlásit

WhiteWolf
On nemá problém se srstí v tom směru, že by měla horší kvalitu, nebo se neleskla a tak, ale spíš bledne. Krmila jsem purinou pro plankou a po ní byl hezky hnědej, ale teď začíná blednout.
fromeli
Hele myslíš, že bych mohla třeba zkusit betakaroten pro lidi?

wami
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:02
- Nahlásit

abby
ja nevarim, takze recepty by nebyly...

Hafina
na srst je dobra pupalka, ta zabrala vzdycky...

fromeli
meaty bones...
masite kosti... (dalsi vyznam "obsazne, hutne" - mozna MORKOVE kosti...)
recreational bones
"zabavne kosti" - pro zabavu, na ozuzlani...

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:02
- Nahlásit

Hafina
no půjde Ti do červena - rez, tedy aspoń špageta na to tak reaguje, takže pokud je to žádoucí, tak proč to nezkusit, já ho dávám jako součást pupalkového oleje - pupalkový olej s vitamínem E a betakarotenem.

abby
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:03 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Frog
A to stačí.Jenom to přidám do žrádla?A dá se to nějak odhadnout,když jí masíko i granulky?

Který ten Fitmin dáváš?Je jich tam nějak moc

Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:03
- Nahlásit

Frog
Já myslela ten fitmin, kolik se toho musí dávat...

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:04
- Nahlásit

wami
no tys šikula díky

to první sem se skorem trefila a u toho druhýho sem byla zcela mimo, sem myslela, že jako "měkké kosti" - z kuřete apod.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:05
- Nahlásit

fromeli
nz...
to druhy je ciste slovnikovy vyznam, asi dost zalezi na kontextu...

abby
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:06
- Nahlásit

Hafina

A proč chceš přejít na ten Fitmin?

Já taky vařím.Když už musím nám,tak uvařím i pesovi.Ty vločky jsou dobrej nápad.Taky je tam zkusím přihodit

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:07
- Nahlásit

wami
tam je to vyjmenováno jako položky, co obsahuje BARF diet - meaty bones, vegetables, offal, recreational bones....... atd atd atd

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání