Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Výměna manželek
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 21:58
- Nahlásit

Tak jsem se právě dodívala na výměnu manželek.Už jsem tenhle díl (nebo kousek) viděla,ale nedalo mi to a podívala jsem se znovu.A jako poprvé i tentokrát jsem celá roztřesená z toho,jak někteří lidi můžou prohlašovat,že mají rádi psy.
Nevím,jak vy,ale podle mě,zavřít psa na celý den do klece a nepustit ho ven,protože bych měla někde chlup,je týrání zvířat.
Tahle kauza se řešila dál,nevíte někdo,jak to nakonec s tím labroušem dopadlo?!?!

Karrie
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:12
- Nahlásit

abby
jj, tohle se řešilo a Aura už je u novýho pánečka a má se určitě mohem líp.

Já jsem o tom předtím jen slyšela a tak jsem si to nemohla nechat ujít. Je to fakt strašný. Takových chlapa bych doma nesnesla ani za nic. Ani bych nevěřila, že něco takovýho může vůbec existovat. Když jsem viděla toho pejsáčka zavřenýho v kleci, chudáčka, bylo mi ho strašně líto. Když už chtělï mít doma psa v kleci, tak si měli koupit plyšáka. Tohle člověka fakt vytočí.

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:15
- Nahlásit

Karrie

Fakt,tak to jsem ráda.Ta fenečka byla nádherná a mě jí bylo hrozně líto.
Souhlasím s tebou,takovýho chlapa bych nechtěla.Podělá se kvůli blbýmu chlupu v kuchyni.Jak tam zametal,tak jsem se schválně dívala a přiznám se,že jsem ty chlupy neviděla.Asi by měl přijít zamést k nám

michalm
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:18
- Nahlásit

abby
Asi by měl přijít zamést k nám
to znam

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:19
- Nahlásit

michalm

To my oba.Ale naše malá se ještě pořádně neochlupila

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:20
- Nahlásit

Karrie

A nevíš,jak to s tou Aurou bylo.Viděla jsem ve zprávách (nebo kde),jak majitele scháněli,ale nemohli tu paní najít a pak už nevím.

michalm
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:22
- Nahlásit

abby
ani nevis jak sem se radoval, kdyz Beruska po harani jakz takz polevila - vydrzelo ji to tri tydny a uz mam zase pri pohlazeni ruku plnou chlupu - ale coz, sou horsi veci ze?

Ferdule
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:23
- Nahlásit

Abby
Taky jsem se dívala na tenhle díl a musím se přoznat, že jsem to obrečela. Toho pejska mi bylo hrozně líto. Když to dávali poprvé, tak potom v Blesku o tom byl dlouhý článek a psali v něm, že si ho vzala nějaká milovnice zvířat z Prahy Proseka a že se teď má moc dobře. Moc jí to přeji, je to krásná fenka. Ta ženská, co ji měla v tý kleci se prý zhroutila z toho, jak dostávala po odvysílání plno odsuzujících textovek. Tak na ni taky došlo.

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:26
- Nahlásit

Ferdule

To jsem právě viděla v těch zprávách,jak někdo ze sousedů říkal,že je na tom paní špatně.Vůbec jsem jí nelitovala.Abych byla upřímná,tak bych si tu fenku taky hnedka psala.Když vidím,jak se má Ebča k pejskům,tak je mi líto,že nemáme dalšího.

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:27
- Nahlásit

michalm

Je mi líto,že se nemohly s Abby víc skamarádit.Měli podobnou hlavičku Musí se zase něco vymyslet a tentokrát přijet všichni stejně (nebo odjet))

Ferdule
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:36
- Nahlásit

Abby
Taky ji nelituji, ale nechápu, proč si lidi jako oni pořizují psa, když k němu nemají žádný vztah. Asi proto, že je to nyní moda a labrador je právě v módě. Jinak to fakt nechápu. Hlavně, že je už Aura v dobrých rukou a má se určitě dobře.

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:47
- Nahlásit

Ferdule

Podle mě chtěly holčičky pejska,tak pořídila labradora,protože je to módní plemeno.A to s tím,že může být v kleci,protože jí to chovatel řekl,si prostě asi vyložila podle svýho,protože jinak to není možný.

michalm
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 06:51
- Nahlásit

abby
jj, to urcite budem muset, padlo neco o podzimu
Ferdule
nevim, ale podle me, i kdyz mas pesa v kleci, tak porad jak se hybe, vyri vzduch a tim i to co z nej opada - sice to pak asi vypada v byte trosku jinak nez kdyz ho ma k dispozici celej, ale to nemeni nic na tom, ze je to hnus

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 08:55
- Nahlásit

nejhorší je, že ona byla přesvědčená o tom, že ten pes má být v kleci, že je to takhle psáno i v knihách, že v knihách je to daný, v tom případě je to ale dost nebezpečný, protože je ještě dost lidí, co si to můžou vyložit stejně jako ona a psa mít doma v kleci !! Nejvíc jsem se ale smála tomu, jak tam koukala na ten"bordel" u tý rodiny v Děčíně a říkala: "co z těch dětí vyroste, když nemaj žádný hygienický návyky?? Bezcitní lidé..." - tak tohle mě fakt dostalo, hlavně že její holky budou citlivý, když maj doma celej den zavřenýho psa v kleci a považujou to za naprosto normální, tak ti teď nevim, čí děti, že budou bezcitné

abby
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 09:41
- Nahlásit

Kalliope
Když jsem na to koukala,tak jsem si při těch jejích výrocích říkala " a hádej,koho budou lidi odsuzovat".

Vůbec nepochopila,že pes sice může být v kleci,ale ne celý den a ani 2 hod procházka (nevypadalo to,že by byla) ho z toho nevytrhne.
Ale já se s těma klecma nemůžu smířit vůbec.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 10:17
- Nahlásit

abby
no vtipný bylo to, že se kasali jak pes chodí každej den na dvě hodiny ven a mě by teda zajímalo, kdo s nim jako chodil, ona, nebo snad on?? No to bych chtěla vidět - když někam šli, tak toho chlapa vůbec nenapadlo vzít psa s sebou,podle mě pěkně lhali

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:00
- Nahlásit

Ja jsem ten porad nikdy nevidela, tak jsem si chtela udelat nazor a vcera to take shledla s vedomim, ze pes je uz, zaplatpanbu, vyresen, ale zaujalo mne tam mnoho jinych zvlastnich detailu te rodiny.
Na zacatku prohlaseni Martiny, ze jeji dcery nemusi a nebudou absolutne nic delat, protoze jsou deti a od toho je tu jejich matka, ze ony se dost nastaraji, az budou velke. Toto patologicke prohlaseni bych si rada vychutnala, az devcata budou velka. Jestli pani Martina ceka, ze jim kdesi pod lopatkami vyrasi kouzelny cuplik, ktery v dospelosti prepne a holky se chopi domacnosti, tak se asi bude divit. Samozrejme na to doplati ty holky, kdo jiny, ze?
Mela jsem z te rodiny pocit, ze vlastne ani nic jineho se tam nedeje, nez ze se uklizi a tomu je podrizen cely jejich rezim, doplneny vecernim pojidanim konkretniho druhu zmrzliny pri sledovani srackoidnich serialu. (Aspon tady mohli tito exoti lepe zafungovat, kdyz se holedbali praci produkcnich u divadla, cekala bych lepsi vkus, ale budiz.)
To, ze aktivity s detmi nemaji v zebricku rodiny vysoke misto, bylo jasne z toho, jak ten chlapek reagoval na absenci teple vecere.
Jeho uroven jen podtrhla kritika vymenne decinske manzelky, protoze rozebirat tam hygienicke navyky a tampony ap. je takovy nevkus a netaktnost, ze by prekonal i nejsprostsi vypravece intimnich podrobnosti z hospod.
Dalsi pikantnost byla prohlaseni teto matky Martiny, ze jeji pritel tam neni od toho, aby s detmi pomahal nebo ho poslouchaly, ze od toho je tam ona. Jak deti mohou takoveho muze vnimat, vi buh. Mela jsem skoro pocit, ze je tam jen jako docasny plemenne ozdobny doplnek domacnosti, kde vladne dominantni hystericka matka zeleznou pesti.
Martinino pusobeni v Decine bylo pozoruhodne jiz pri jejim nastupu, kdy se hroutila a hystericky kroutila nad kazdym psem a ditetem, ironizovala zvyky rodiny v prikazech ap.
Priohnuti devcat Dany do stylu barbie muselo byt nevyhnutelne zklamani pro vsechny, protoze ke sportovnim divkam se styl "ruzovy bonbon" absolutne nehodil a rady ho hned odhodily.
Jeji presvedceni, ze laska + vychova = hygiena a je primo umerna hodinam ve sprse, => ze musi byt zanedbane a nestastne, myslim vystrizlivela uz na konci mirne i ona.
Rozlouceni bylo zcela v duchu toho, jak urcil druh Martiny, ktery se rozhodl pro otevrene zavrzeni Dany a spolecny rozbor situace v rodinach uz byla vylozene sikana, kdy dvojka Martina & druh urvali mene dravou manzelskou dvojku Dana & manzel.
Bylo to znepokojive a neprijemne divadlo a nechapu, ze svoje soukromi muze nekdo dobrovolne nekdo dat takhle vsanc, pro mne by tohle byl ten nejvetsi trest. Jeste tak kdyby byly ty zeny samotne, ale tohle udelat svym detem, to mi prijde vrcholne nefer.
Je 11 hodin dopo a ve mne jeste pretrvava rozladeni a nechut ze vcerejsiho poradu, tak jsem se z toho musela vykecat, sorry.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:23
- Nahlásit

dejavu
Myslím, že by to nikdo nepopsal líp. Snad jen, že jsem měla pocit, že je třeba prdelky šetřit pro nějakého milionáře, neb holčičky se pro nikoho jiného nenarodily a taky se divím slečně, že se nechala narvat do růžového obtáhlého trička, ve kterém evidentně nevěděla ani jak se chovat. Prostě to neuměla nosit.
Druh Martiny byl ,jak to včera nazval můj manžel sráč, který si neviděl ani na špičku nosu a mě chvílemi připadal, že jakmile odjede jeho "manželka", nechá vyderatizovat celý byt. Úžasně inteligentní a afektovaná Martina dostala zásek záběrem, kdy se šilhajíc probírá ofinkou. Díky Novo, za tenhle záběr, ten jí vyloženě seděl.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:37
- Nahlásit

monika
jj

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:57
- Nahlásit

škoda, že neřekli, jak reklamní rodinka Kena a Bárbí řeší vypadávání dlouhého blonďatého vlasu fešáka Kena...toho jsem v kleci nezahlédla

monika
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:51
- Nahlásit

gabifi
dost dobrá myšlenka. Vlasy měli dlouhé všichni v rodince od Mattela.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:55
- Nahlásit

A já to zase neviděla, přišla jsem, až když na konci seděli u jednoho stolu.
Takový povyk kvůli tomu byl a teď to ani Nova nemůže naavízovat tak, že je to TEN díl s TOU labradorkou?
Asi by potom měli větší sledovanost.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 14:50
- Nahlásit

dejavu
JSI TU ??

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 14:56
- Nahlásit

Kalliope
jo

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 16:08
- Nahlásit

dejavu
dobrý, už je to O.K. - máš maila

Niko
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 17:21
- Nahlásit

Já jsem na na to dívala včera poprvé... předtím jsem o tom jen slyšela a musím s vámi souhlasit... Já jsem celej díl v hořkosti obrečela ... Je to hnus největší a ty lidi jsou vypatlaný!!! O jejich charakteru můžu jen pochybovat a netroufám přemýšlet nad tím, co pro ně může být ještě normální...

tmark
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 20:14
- Nahlásit

taky jsem se na to díval a třeba pochopím když to bylomísto od psa tak by jsem ho v kleci nechal ale určitě by jsem tu klec nezavíral a nechal ji otevřenou aby mohl z té klece vyjít ven ti psi co jsou venku u baraku tak taky nejsou pořád v boudě a vykjdou ven

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 20:56
- Nahlásit

ti psi co jsou venku u baraku tak taky nejsou pořád v boudě a vykjdou ven
O tom bych dost pochybovala.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání