Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro wami SHILOH
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:06
- Nahlásit

ahoj tak se mi ozvali na Shiloh, chtěkí za nej 45 000,- a hlavně je to docela komplikované ho vycvičit mají hodně z vklů, a sou docela nemocní tak musí znova nakrýt NO. Tak se nato vybodnu. Za 45 000,- si můžu koupit něci zdravějšího a levnějšího.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:08 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Petra
cenu chapu, vlky vubec (na zadnem linku to nebylo ), hlavne, ze maji tak uuuzasne povahy...

tezko rict, clovek muze soudit, az kdyz se s tim setka nazivo...

No neva, az tu v republice bude, juknu na nej, zatim mam docela vystarano, psisek a starosti nad hlavu...

Dej pak vedet, jestli zustanes u terviku-cerviku, nebo se vrhnes na jinou exotiku...

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:21
- Nahlásit

wami
u trvíků stoprocentně tůstanu ale třeba bych ještě něco, ale musím pozvola na to připravovat rodinu, to víš chlapy. Napiš mi mail a já ti pošlu co mi napsaly

wami
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:18 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Petra

Chlapa si musis vycvicit , ten muj uz se taky zacina smirovat, ze se nam smecka jeste rozsiri...

monika
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:23
- Nahlásit

wami
moje řeč, ten můj nechtěl ani slyšet o dogině a ted už mám povolenou druhou.

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:24
- Nahlásit

jo holky me pripada ze od ty doby co chodim na tuhle diskuzi uz ziju jen pro psa....takze ten muj si o me asimysli ze se ze me stava skautka...on je zas blazen do aut a tuningu atd...takze furt neco vypravi a zas vypravim co sme probrali na diskuzi..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:24
- Nahlásit

tady ctu o nejakym cviceni chlapu ... to se mi vubec nelibi ... jeste si na nas zaridte specialni cvicaky. v pondeli chodte na cvicak se psem a v utery s chlapem ... kam ten svet speje ...

wami
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:31
- Nahlásit

monika
povolenou
Na povoleni se neptam...

nika00
My si taky s chlapem melem kazdy o svem... On uz pozna cevecko a ja B52 (armadni letadlo)...

Jirikovo
zadny cvicak, to se musi doma a hlavne strasne nenapadne!

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:11
- Nahlásit

wami
chlapa cvičím, ale musí se pozvolna. Taky meleme kyždý o něčem jiném on je zběratel starých aut (škodovek) a já o psech a koních.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:33
- Nahlásit

Petra
s konem uz se chudak smiril, vymysli, jak si postavit stary vozejcek, ze budem jezdit na vandry...
Ale kun je zatim daleko, to az budou prachy...

wami
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:43
- Nahlásit

Petra
Jinak dik z amejlik, je to docela zajimavy, nijak me to neprekvapuje, podle toho, co pani pise, maji neco jako dlouhosrste CsV...

Spis by me teda zajimala historie plemene, at se snazim, jak se snazim, nikde nic o vlku, tak mi to neni uplne jasne...

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 07:59
- Nahlásit

wami
poslala jsem ti ještě majlík, tak na to jukni. já bych paní napsala ať mi pošle historii plemene ale jaksi neumím něměcky a kamarádku nechci obtěžovat s překladem

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:07
- Nahlásit

Petra
Ja bych si o historii plemene napsala, ale s prekladem ti nepomuzu, nemecky neumim ani dobry den...

Jinak me prijde, ze i ta chovatelka ze Svycar ma tak nejak plno planu, ale kdyz nevis, k cemu plemeno ma slouzit a proc, tak s tim nic nenadelas, prijde mi, ze sami nemaji nejaky dlouhodoby chovatelsky zamer, tak jsem zvedava, co z toho vseho nakonec bude.
Ze nejsou ustalene povahy mi prijde vzhledem k tomu, jak je plemeno mlade, docela normalni, nicmene jestli to chteji zase kryt NO, tak jim z toho vyleze dlouhosrsty staronemecky NO, s nejistymi povahami... Me "exoti" nevadi, ale trochu pochybuju, ze ma shiloh sanci ziskat si nejakou sirsi oblibu...

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:54
- Nahlásit

wami
taky si myslím, necháme tomu čas. A ono se to nějak vyvrbí

wami
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:23 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Petra
hele, co jsem se dneska dozvedela

20.10. priletela do CR prvni oficialni fenecka shiloha!

vice info na www.blacktear.estranky.cz

Jilly
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:02
- Nahlásit

Wami
ta je krásná

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 07:35
- Nahlásit

jé, to je pěkné štěndo, jsem zvědavá, co z něj vyroste

joli
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:24
- Nahlásit

Je to divné, že jsou nemocní....vždyď byli vyšlechtěni právě proto, aby byli zdraví a neměli takové problémy jako NO

wami
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 09:48
- Nahlásit

Lidicky, ja uznavam, ze todle papirovej shiloh nebude...
Ale komu se libi - fenka je uz nejakou dobu v brnenskem utulku, neni ji skoda? (Ja bych ji brala hned, ale nejmin do jara nemuzu dalsiho psa... )

fena kříženec německého ovčáka, barva: vlkošedá, výška: 34 cm

místo odchytu: Táborská, 8.10.2006

Stáří asi 2,5 měsíce, váha 8,1 kg

El Luss
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 20:36
- Nahlásit

Ahojte, chcem sa opýtať...
Nemám s chovateľským stanicami veľa skúseností ale mohol by niekto založiť chov týchto nádherných psov?
Žeby napríklad niekto dat priviezť z USA chovného psa a chovnú suku tak by mohol založiť chov?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 11:16
- Nahlásit

El Luss
Založit chov si může kdo chce na čem chce, tak tam by určitě problém nebyl.

El Luss
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 14:09
- Nahlásit

Tak v čom je teda problém?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2013 14:14
- Nahlásit

El Luss
Tak v čom je teda problém?
asi, že tu ten chov nikdo zakládat nechce?
pokud se ti líběj, můžeš to zkusit ty.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání