| Autor |
Zpráva |
Niki
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:04
- Nahlásit
Zdravím,
potřebovala bych trošku poradit, nevíte, kde v Praze sehnat maso od Vetamixu či Falca? V úvahu ještě připadají Neratovice, či Mělník. Vím sice, že na Praze 5 v carefouru mají vetamix ale pouze kuřecí s mrkví namleté, ale mě jde spíš o hovězí a jehněčí svalovinu a taky ryby...
za odpovědi předem děkuju
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:11
- Nahlásit
Niki
A co přímo na stránkách www.vetamix.cz
Možná mají nějaký minimální objednací kg, ale šlo by se určitě domluvit, kde všude to dodávají.
|
Niki
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:15
- Nahlásit
Jandula
no to by sice šlo, jenže konkrétně v tom carofouru to mají šíleně drahý, skoro dvojnásobek
a vetamix má hmotnostní limit 50 kg a to nevim kam bych to nacpala, nemám tak velkej mražák, leda se s někým z Prahy domluvit, kdo si objednává, ale nikoho neznám
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:22
- Nahlásit
Niki
ale dovezou i míň ,a můžeš to doplnit těstovinama
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:25
- Nahlásit
Niki
V pet shopu v carrefouru mají všechno drahý... Ale třeba to dodávají i někam jinam...
Vím, že teď momentálně to tvou situaci neřeší, ale v létě až se vrátím do ČR (bydlím kousek od Prahy), tak se můžeme dohodnout a objednat třeba 40 kg plus těstoviny a rozdělit si to.
|
Niki
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:54
- Nahlásit
Jandula
jé to bys byla moc hodná, zatím to holt budu nějak pytlíkovat, nebo třeba najdu obchůdek kam to taky dovážejí.
Jinak moc děkuju
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 15:00
- Nahlásit
Niki
Budeš se na těchto stránkách objevovat? Jestli jo, tak se v létě o to přihlaš, jinak mám pod "člen" uvedený mail, tak mi napiš.
|
Niki
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 15:02
- Nahlásit
Jandula
no čučím sem již hodně dlouho, až dnes jsem se ale regla, takže se tu asi objevovat budu, v létě se ozvu, ještě jednou děkujeme
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 15:29
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost s mletým hovězím od Vetamixu - co v tom vechno je a jaká je kvalita? Dávali byste to i syrové?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 15:51
- Nahlásit
daliva
zeptej se Tchoře, oni tím krmí.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 16:46
- Nahlásit
daliva
Klidně to můžeš krmit syrové,není v tom problém.Taky to dávám psů a jsou OK.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 17:00
- Nahlásit
Erin
A co v tom je - pomletá svalovina + tučné části, nebo i kůže, kosti atd. Díky.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 17:08
- Nahlásit
daliva
já dávám syrové i vařené,kosti jsem nenašla jen krubě mleté maso libové i tučnější. Jsem naprosto spokojená a pesové ještě víc
|
Coral
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 17:11
- Nahlásit
Ja v mletem hovezim kosti taky nenasla. Davam to syrove.
|
Sendy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 17:22 - Změnil/a: Sendy
- Nahlásit
Já jsem na to také přešla z granulí. Zatím jsem měla jen hovězí s drůbežím, zítra mi přivezou totéž + hovězí, hovězí s drůbky, dršťky a rybí piliny. Ty "piliny" jsem jim dávala i předtím občas do granulí (jsou to opravdu piliny z řezání filé, bez kostí). Maso je na hrubo mletá svalovina, občas chrupavka a vazy, bez kostí. Je to přirozeně tučné (když se oplachuji, musím jarem či mýdlem), neobjevila jsem, že by tam byl přimíchán navíc tuk. Krmím syrové. Než opláchnu mísící mísu, mají to psi v sobě.
Niki, zkus zavolat přímo do Vetamixu a zeptej se, zda by přivezli i menší množství (někdo tu někde psal, že mu vozí míň). Problém spíš vidím v uložení. Pokud nemáš pultový mrazák, do jednoho šuplíku v mrazáku se vejde 8 dvoukilových šišek. Pokud máš většího psa, určitě to vyjde levněji a možná by stálo za to koupit přes inzerci pulťák, máš-li na něj místo.
|
Niki
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 22:48
- Nahlásit
Sendy
máš pravdu, asi tam brnknu, když vozí do Prahy, napadlo mě, že když to někomu - případně do nějakého zveráku vozí, mohla bych se s nimi domluvit a dojet si pro to.
S tím pultovým mražákem je trošičku problém, už nevím, kam bych to nacpala a hlavně má drahá polovice by už asi dostal infarkt
Pokud se vejde do jednoho šuplete 8 dvoukilovek, jeden šuplík musim nechat pro nás a do dvou bych tedy 32 kg nacpala, tak snad to nějak půjde - kdyžtak doobědnám rejži nebo vločky - koukala jsme že rejži vozí jen 50-ti kilovou.... a my těstoviny jaksi nesnášíme, haf má po nich průjem....
Každopádně děkuji moc za rady
|
Sendy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 23:10
- Nahlásit
Niki
S tím pultovým mražákem je trošičku problém, už nevím, kam bych to nacpala a hlavně má drahá polovice by už asi dostal infarkt
Tak šuplíkový vyměňte za pultový. Vždy jsem měla šuplíkový, ale zjistila jsem, že při stejném obsahu se do něj vejde míň.
|
Niki
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 23:17
- Nahlásit
Sendy
to dost dobře nejde, máme lednici s mrazákem - a lednice zabírá opravdu míň místa, než pulotvý mražák
máme sice velký byt, ale mrazák už sem nenacpu, leda do ložnice a to uznej, nejde kdyby byl baráček, bylo by to jiné
Já se s tím nějak poperu
|