| Autor |
Zpráva |
Barča
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:31
- Nahlásit
Amy je hodný boxer,je jí 6 měsíců,ale velmi mě trápí,že tak skáče.Při vítání,jsem já a moje rodina i návštěvy v nebezpečí života.Když se uklidní,je zase zlatíčko,ale zrovna dneska škrábla jednu holčičku do krku.Ani mi nevadí to skákání,ale hrozně škrábe a to má drápky dost obroušené.Řvu,nesmíš,ale ona dá pokoj jen když nás "poskáče".Zlepší se to aspon trochu věkem?A jak to řešíte vy?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:37
- Nahlásit
Už se to tu řešilo a byli návrhy jako nastavené koleno, aby do něj narazil a tak...
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:41
- Nahlásit
No jo,ale jak to mají vědět kolemjdoucí a malé děti které k nám chodí?Někdy to neuhlídám.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:49
- Nahlásit
Barča
mě to dogina dělala taky.Pak to přešlo, začala být k cizím odtažitá a skáče jen na mě. Je to bláznivé štěně a myslím, že ji to přejde samo a bude takhle řádit, jen když uvidí domácí.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:50
- Nahlásit
vyroste z toho, my tohle řešili taky - vydržet, nebo ho mít venku na stopovačce a jak se bude chystat skákat, tak strhnout a "nesmíš"...........
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:52
- Nahlásit
monika
A co Dora už hárala?A co ta kastrace?A dostanu se do toho JZD za vetem?Nemáte tam hodně sněhu?Přijela bych od Metylek tím podjezdem,tak doufám,že sněhy povolily.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:54
- Nahlásit
Barča
Moje štěndo to taky dělá. 5 měsíců. Snažím se jí to odnaučit, někdy poslechne na Nesmíš! a někdy si běží kam chce. Na vodítku vždy s ním trhnout a říct nesmíš a pak i bez vodítka to zkoušet. Já z lidí občas dělám pokusné králíky,ale jen když je sníh a ne břečka. Nenechám jí k nim ale ani dojít. A pokud dojde, tak buď mě pán/í seřve anebo (jak se mi to doposud stává) se jen usměje a řekne, že to nevadí.
Co ale nesnáším je, když na někoho skočí,tak jí sundám a dávám jí kázání a ten člověk: "Ale to nevadí!" a já řeknu, že se jí to snažím odnaučit a on hned jak jí pustím, tak jí volá a nechá se poskákat. No má to pak cenu?! grrr...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:55
- Nahlásit
Barča
Dora už odhárala, skončilo to minulý týden.Na kastraci jsem domluvená v půlce dubna.Sněhu je tady sice pořád dost, ale je to celkem upravené, takže by ses dostat měla v pohodě.Už mám domluvenou dovču, abych s ní mohla být pár dní doma. V červnu k nám přibude další dogina tak se těším.
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:59
- Nahlásit
Barča
Moje boxerka skákala až do své smrti. Nemohla jsem ji tomu odnaučit.Naštěstí nikomu nevyzarila zuby. Takové rady jako šlápnout na packy, nastavit koleno, nepomáhaly. Zkrátka boxeři jsou temperamentní.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:59
- Nahlásit
A budeš tu druhou dogu mít taky doma?Nebo už bude u Dory venku?A ještě mi napiš,jestli bude mít zbarvení jako Dora,nebo bude jiná?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 16:05
- Nahlásit
Barča
Dorka i ta druhá doga bude doma, pokud budeme doma my. Jinak bude s Dorkou v kotci, když budeme v práci.Taky ještě nevím, jestli bude žlutá, nebo žíhaná.Zatím je potvrzeno, že fena bude mít mladé a 2.4. by se měly narodit.
|