Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vyroste s toho?
Autor Zpráva
Barča
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:31
- Nahlásit

Amy je hodný boxer,je jí 6 měsíců,ale velmi mě trápí,že tak skáče.Při vítání,jsem já a moje rodina i návštěvy v nebezpečí života.Když se uklidní,je zase zlatíčko,ale zrovna dneska škrábla jednu holčičku do krku.Ani mi nevadí to skákání,ale hrozně škrábe a to má drápky dost obroušené.Řvu,nesmíš,ale ona dá pokoj jen když nás "poskáče".Zlepší se to aspon trochu věkem?A jak to řešíte vy?

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:37
- Nahlásit

Už se to tu řešilo a byli návrhy jako nastavené koleno, aby do něj narazil a tak...

Barča
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:41
- Nahlásit

No jo,ale jak to mají vědět kolemjdoucí a malé děti které k nám chodí?Někdy to neuhlídám.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:49
- Nahlásit

Barča
mě to dogina dělala taky.Pak to přešlo, začala být k cizím odtažitá a skáče jen na mě. Je to bláznivé štěně a myslím, že ji to přejde samo a bude takhle řádit, jen když uvidí domácí.

wensday
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:50
- Nahlásit

vyroste z toho, my tohle řešili taky - vydržet, nebo ho mít venku na stopovačce a jak se bude chystat skákat, tak strhnout a "nesmíš"...........

Barča
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:52
- Nahlásit

monika
A co Dora už hárala?A co ta kastrace?A dostanu se do toho JZD za vetem?Nemáte tam hodně sněhu?Přijela bych od Metylek tím podjezdem,tak doufám,že sněhy povolily.

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:54
- Nahlásit

Barča
Moje štěndo to taky dělá. 5 měsíců. Snažím se jí to odnaučit, někdy poslechne na Nesmíš! a někdy si běží kam chce. Na vodítku vždy s ním trhnout a říct nesmíš a pak i bez vodítka to zkoušet. Já z lidí občas dělám pokusné králíky,ale jen když je sníh a ne břečka. Nenechám jí k nim ale ani dojít. A pokud dojde, tak buď mě pán/í seřve anebo (jak se mi to doposud stává) se jen usměje a řekne, že to nevadí.
Co ale nesnáším je, když na někoho skočí,tak jí sundám a dávám jí kázání a ten člověk: "Ale to nevadí!" a já řeknu, že se jí to snažím odnaučit a on hned jak jí pustím, tak jí volá a nechá se poskákat. No má to pak cenu?! grrr...

monika
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:55
- Nahlásit

Barča
Dora už odhárala, skončilo to minulý týden.Na kastraci jsem domluvená v půlce dubna.Sněhu je tady sice pořád dost, ale je to celkem upravené, takže by ses dostat měla v pohodě.Už mám domluvenou dovču, abych s ní mohla být pár dní doma. V červnu k nám přibude další dogina tak se těším.

Evulik
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:59
- Nahlásit

Barča
Moje boxerka skákala až do své smrti. Nemohla jsem ji tomu odnaučit.Naštěstí nikomu nevyzarila zuby. Takové rady jako šlápnout na packy, nastavit koleno, nepomáhaly. Zkrátka boxeři jsou temperamentní.

Barča
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:59
- Nahlásit

A budeš tu druhou dogu mít taky doma?Nebo už bude u Dory venku?A ještě mi napiš,jestli bude mít zbarvení jako Dora,nebo bude jiná?

monika
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 16:05
- Nahlásit

Barča
Dorka i ta druhá doga bude doma, pokud budeme doma my. Jinak bude s Dorkou v kotci, když budeme v práci.Taky ještě nevím, jestli bude žlutá, nebo žíhaná.Zatím je potvrzeno, že fena bude mít mladé a 2.4. by se měly narodit.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání