| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:35
- Nahlásit
tyjo jsem náhodou našla fotku.....čék by řekl že je to Fajfka...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:40
- Nahlásit
Fajka
jee to je mladice a nadhera
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:44
- Nahlásit
Fajka
tyjo jsem náhodou našla fotku.....čék by řekl že je to Fajfka...
řek, když uděláš výřez hlavy, je to furt vona - pipííí
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:45
- Nahlásit
Fajka
A není ?
PetraK
Díky za návod na placky.
psychomatcký by to být mohlo, může to být xxx věcí dohromady (v tom lepším případku) - srůstama po operaci staré 20 let počínaje, uvolněnou ledvinou, která si v prostoru nekontrolovatelně rotuje a může něco utlačovat,.... O těch horších variantách jsem si zakázala přemýšlet
ad home office
Já jsem nastínila tu ideální variantu, ale před chvílí jsem zjistila, že to ředitel nechce říct majiteli společnosti a tudíž nemám jistotu, že je to oupa na 100%. Což mě trápí. Mám ráda ve věcech jasno a potřebuju vidět nějakou perspektivu. Tak uvidíme jak se to bude odvíjet. Pokud se majitel zeptá, tak mu to nějak vysvětlí a lámat chleba se bude asi až pak .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:48
- Nahlásit
PetraK
když uděláš výřez hlavy, je to furt vona - pipííí
no to je nejpodobnější co jsem snad kdy našla
Darenka
A není
nenííí tuto je pinďour
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:49
- Nahlásit
Darenka
Což mě trápí. Mám ráda ve věcech jasno a potřebuju vidět nějakou perspektivu. Tak uvidíme jak se to bude odvíjet. Pokud se majitel zeptá, tak mu to nějak vysvětlí a lámat chleba se bude asi až pak
já bych do toho nerejpala a nechala to ted tak a až to po nějaký době zjistí tak můžeš mít v ruce velkej argument, že už to tak je delší dobu a funguje to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:56
- Nahlásit
Fajka
tyjo pindoura sem si vsimla az po tvem upozorneni
Darenka
ja myslim, ze vetsinou majitel navic nechava rozhodnuti lidi, co se mu staraji ofirmu na nich
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:07
- Nahlásit
Fajka
no to je nejpodobnější co jsem snad kdy našla
tjo to je dost dobrej podvod!! ta hlava je stejnáá! Užížli Pipííí hlavičku a dali jinýmu psoj!!
Já se chtěla zeptat, na ten rozdíl v barvě srsti - hlava / tělo, to nevadí?
Darenka
srůstama po operaci staré 20 let počínaje,
a!! tohle přesně má ségra - ze slepáku, a někdy fakt hrozný.
e to ředitel nechce říct majiteli společnosti a tudíž nemám jistotu, že je to oupa na 100%. Což mě trápí. Mám ráda ve věcech jasno a potřebuju vidět nějakou perspektivu.
hmmmm, to tě naprosto chápu, člověk chce vědět, jak tak nějak pojede.Zas ale hele - na druhou stranu, i tak nevíš, kdy by je napadlo to rušit, nechají to rozjet, pak zjistí, že jim to nevyhovuje a zruší to, jistotu nemáš tak jako tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:12
- Nahlásit
PetraK
a neni to jak u spicu, ze je mladej a svetlej?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:13
- Nahlásit
PetraK
Já se chtěla zeptat, na ten rozdíl v barvě srsti - hlava / tělo, to nevadí?
no jako asi nevadí když dostal nějakej titul ...ono u těch žíhanejch je každej pes fakt jinej a najít stejnýho je skoro zázrak
ale tady mje podle mě vylínanej tak je tělo světlejší než hlava..
páč na jiný fotce vypadá stejnej všade
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:14
- Nahlásit
a tady druhá strana
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
no jako asi nevadí když dostal nějakej titul ...ono u těch žíhanejch je každej pes fakt jinej a najít stejnýho je skoro zázrak
no to mi právě přišlo diuný, jsem si říkala, že by?? a nebo že by hra světla? a taky mi přišlo ale, že je právě nepoměr mezi hlavou a tělem, tak jsem si říkala, že asi hodně mladý žvíže. Na tý druhý fotce vypadá gůt.
a tady druhá strana
hm, je fakt hezkej - teda pro mě jako lajku,
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:19
- Nahlásit
PetraK
fakt hezkej - teda pro mě jako lajku,
jo jo mě se právě taky líbí páč je podobnej Fajfce
nesplňuje ty současný trendy japonský ale ty mě se už nelíběj, mě se líběj tydle ...
taky má větší uši jako Fajfka ale zase má krásnej ocas s delší srstí..to Fajfka nemá...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:24
- Nahlásit
uffff - nějak nestíííhááám...
gratuluji všem oslavenkyním k dnešním narozeninám
PetraK já tady popisovala výstavu v pátek a v sobotu, tak jsem nechtěla plevelit ještě v pondělí... Ano je to trouba závisláckej - jak někde sedím, už chce chovááááát Včera večer si sednul na klín mojí mamince - málem jeho přízeň nerozdýchala (za ty vysocekvalitní čerstvé párečky si to prý zasloužila)
Já vlastně domácí práci mám taky. Neoficiálně - akademická půda má některé výhody. A mám kliku na báječné šéfy - důležité jsou výsledky práce a je jedno, kde a kdy si tu práci udělám. Nemusím psát posudky na odevzdané diplomky v práci za stolem dnes poo... (taky by to šlo blbě se soustředit, když tam kolegyně zkouší) ale můžu je napsat třeba v sobotu večer, když bude psisko spinkat jak špalek... A za chvilku jít třeba kam ??? Do lesa... nee... sekat zahradu...
Ale do práce to mám pěšky necelou půlhoďku - takže není problém v případě nutnosti dorazit zpátky. Je to fajn
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:25
- Nahlásit
Fajka hezký žíhaňák. Jaké jsou dnešní trendy?? Díky Petrovi se jakštakš orientuju v americkánech, ale japončíci jdou mimo mě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:30
- Nahlásit
PetraK
nebo že by hra světla
jj, bude to fotkou, vlkoše taky můžeš v jeden a ten samej moment nafotit tmavého i světlého, stačí si stoupnou o metr jinam
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:33
- Nahlásit
Xerxová
důležité jsou výsledky práce a je jedno, kde a kdy si tu práci udělám. Nemusím psát posudky na odevzdané diplomky v práci za stolem dnes poo... (taky by to šlo blbě se soustředit, když tam kolegyně zkouší) ale můžu je napsat třeba v sobotu večer, když bude psisko spinkat jak špalek
tomám taky tak..akorát někdy hrozí riziko že se k tomu nedokopu když je venku krááásně a pak u toho vysedávám v noci
Jaké jsou dnešní trendy??
jednak se furt zmenšujou...a pak sice kulatá ale malá hlavička oproti tělu, moc šikmý oko moc u sebe uší už moc dopředu...
odborník nad tím slintá a mě už se to nelíbí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:35
- Nahlásit
už to vypadá spíš jak šiba...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:37
- Nahlásit
Fajka
odborník nad tím slintá a mě už se to nelíbí
no víš co. kdo zaranžuje tak nevkusnou fotku, tak prostě nemá vkus... natož na jemnosti jako psí stavba těla...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:38
- Nahlásit
mě zase štve "modrej" Night...
tady by šel vydávat za modrého
a je přece NEGRO
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:41
- Nahlásit
Fajka hmmm - tak to se mi taky nelíbí. To je zastřihávají, aby měli takovou kulatou hlavu jak z hračkárny??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Vero
víš co. kdo zaranžuje tak nevkusnou fotku, tak prostě nemá vkus... natož na jemnosti jako psí stavba těla...
no jo až na to že je to jeden z největších chovatelů a tahounů v Evropě takže budem tak dlouho dělat dokonoalý hlavy a šikmý voči a uši malá těla až se nenajde jedinej zdravej pes....
Xerxová
mě zase štve "modrej" Night...
chameleon tak nesmí k ničemu modrýmu !
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:52
- Nahlásit
Fajka
to je strašný, to je jako celosvětovej trend akití a nebo jen u nás?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:53
- Nahlásit
Fajka
no jo až na to že je to jeden z největších chovatelů a tahounů v Evropě takže budem tak dlouho dělat dokonoalý hlavy a šikmý voči a uši malá těla až se nenajde jedinej zdravej pes....
lidi bez vkusu by měli zůstat u chovu sádrovejch trpajzlíků.
a když nemaj ani rozum, pokud jde o zdraví... tak snad ani z těch trpajzlíků. smutný teda.
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
teda už dlouho jsem se tak nenasmála
ale tu knihu si kvůli tomu teda koupit nejdu
http://wiwontwor.com/2015/05/15/manual-pro-myslenk oveho-impotenta-a-rychlokvasku-martina-pecinu-jak- pripravit-genderove-vyvazenou-knihu/
|
Vero
Člen |
- Nahlásit
Xerxová
modrá je jednoznačně podložka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 12:55
- Nahlásit
vypada to fakt jak siba, je to des...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 13:00
- Nahlásit
Xerxová
tak to se mi taky nelíbí. To je zastřihávají, aby měli takovou kulatou hlavu jak z hračkárny??
to jsem ráda že nejsem sama !
no oni to honí tím vyvěšením na obojku ale nedivila bych se že i stříhaj...
jako nechápu u haskounů, jak je pudrujou, stříkaj leskama, stříhaj, fénujou..pracovní vemeno..
Maya
to je strašný, to je jako celosvětovej trend akití a nebo jen u nás?
celosvětovej právě ..mě už to příjde jak jiný plemeno ..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 13:06
- Nahlásit
Fajka
alespoň máte štěstí, že se to plemeno rozdělilo a VJP je snad ještě normální ne? a nemusíte se hádat
u špiců je to stejný a jsou z toho akorát hádky jak sviň
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 13:09
- Nahlásit
Maya
VJP je snad ještě normální ne
VJP už není ..je to americká akita ale tam maj taky svoje dohady... tam mě příjde že se taky dohodujou a tam zas se mě zdá že to plemeno cpou do "těžkotonážních renet"
ale tak na jednu stranu mě už to může bejt asik jedno já už akitu asik nee ani jednu ...
|