| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:07
- Nahlásit
Crysa
a proč by jako nemohla mít tvá vlčice blechu? starou dobrou psí blechu??
a odkud????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
a odkud????????????
vod bendy?? z léta jako myslim ))))))))))))))))))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
vod bendy??
jako od člověka bendy?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:36
- Nahlásit
Takže jsem byla s Bajkonůrem na očkování. A hádejte s kým jsem se u Gábiny potkala. S Petl a měla sebou ségru Žížy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:47 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Fanoušátka už koukají
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:48
- Nahlásit
A tady ten brouček je ceeelej tatínek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:48
- Nahlásit
Sízra Milanováa odkud????????????
a víš jak dlouho žije bleší tudlenten, vajíčko?
Dlouho.. třeba vypadlo z ješka na podzim. Našlápla si to na nohu, přinesla do pelechu a chová teď blechu.
"Samička vyprodukuje za vhodných podmínek během celého svého reprodukčního života v několika rozmnožovacích cyklech až 500 vajíček. Jednorázově jich dokáže naklást do srsti hostitele kolem 20. Bleší vajíčka nejsou lepivá, takže volně vypadávají ze srsti a kontaminují okolní prostředí. V závislosti na teplotě a vlhkosti okolí se během několika dní z vajíček vylíhnou beznohé bělavé larvy, které lze vidět pouhým okem. Larvy nesají krev hostitele, ale živí se organickými zbytky v srsti (odloupané šupinky kůže, chlupy, zbytky trusu dospělých blech atd.). Larvální stadium trvá (opět dle podmínek vnějšího prostředí) od 9 do 200 dní. Larva během této doby roste a dvakrát se svléká. Nakonec se zakuklí a maximálně do 14 dnů se z kukly vylíhne hnědočerveně zbarvená 2,5 mm velká dospělá blecha. Samičky jsou vždy větší než samečci. Stadium kukly je zajímavé tím, že larva může v jakési hibernaci (lat. zimní spánek) přežívat několik měsíců až jeden rok, přičemž zakuklená larva často i přezimuje a dospělec se vylíhne za příznivých klimatických podmínek až v dalším roce na jaře. "
zdroj: http://www.veterina-info.cz/odborne-clanky/blechy- blechy-blechy....aneb-co-s-nimi-5.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:58
- Nahlásit
Sízra Milanová
jako od člověka bendy?
jistě,víš jak na tom bývá v létě ))))))))))))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
Se normálně podívej. Prohrábni srst v protisměru a buď uvidíš přímo blechy, nebo hnidy a bleší trus. TAkové malinké černé tečky. Jakoby zrnka máku, ale menší. Nejvíc jich bývá na krku, nebo kolem kořene ocasu.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:22
- Nahlásit
Crysa
a víš jak dlouho žije bleší tudlenten, vajíčko?
Dlouho.. třeba vypadlo z ješka na podzim. Našlápla si to na nohu, přinesla do pelechu a chová teď blechu.
to si děláš kozičky,ne? to jsem teda netušila
davidkova renata
jistě,víš jak na tom bývá v létě))))))))))))))))))
že má mít jako i blechy jsem teda netušila
Biluška
se podívám teda
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:51
- Nahlásit
Sízra Milanováse podívám teda
dobře to jde i proužkem izolepy, tý průhledný, ustříhneš kus a projedeš srst v protisměru a najdeš blečí ty.. hovna. Že je to hovno poznáš podle chuti.. ééé... néé.. že se rozpouštěj ve vodě a barvěj se do červena. Ano, do červena, jsou v tom zbytky krevních barviv z krve tvé vlčice krvelačné.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:51
- Nahlásit
Crysa
Ale podle mě pokud má pes správně mastnou srst, tedy není šamponovanej a je zvyklej venku, tak se mu prostě nic stát nemůže. Samozřejmě nemůže se namočenej pes ihned po namočení zavřít venku do odkládačky kde se nehne a zmrzne v jednolitý blok. Pokud má šanci se prohřát běháním a pak si zalíst do zateplený boudy, pak nevidím problém.
Tě říkám, že jsem tenkrát v hrůze, že to čuba nepřežije s ní (a s Axem a Argem, kterej tedhá ještě velmi mladý jinoch, chystal se Dáju napodobit naštěstí jsem ho odvolala) běžela domů neskutečnou rychlosí. Ona teda byla prakticky suchá než jsme doběhli domů. Horší bylo, že jsem ji zaboha nemohla udžet doma v teple - ona to nedávala, ale fakt vůbec. Počítám, že původně se měla narodit, jako lední medvěd Tak nakonec asi po půl hodině trápení putovala zpátky na dvorek. Skočila na boudu a byla spokojená.
Asi těm psům fakt nic moc nehrozí, ale tehdá mě tím děsně vytočila, od tý doby, kolem potoka chodila v zimě na vodítku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:53
- Nahlásit
Baico
Bílá mimina jsou prostě nejkrásnější
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:54
- Nahlásit
Crysa
dobře to jde i proužkem izolepy, tý průhledný, ustříhneš kus a projedeš srst v protisměru a najdeš blečí ty.. hovna. Že je to hovno poznáš podle chuti.. ééé... néé.. že se rozpouštěj ve vodě a barvěj se do červena. Ano, do červena, jsou v tom zbytky krevních barviv z krve tvé vlčice krvelačné
ještě že jsme to dočetla celý..jinak bych to hned volizovala z tý pásky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 22:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
ještě že jsme to dočetla celý..jinak bych to hned volizovala z tý pásky
Ale tak, zase bys zjistila, essi nemáš na jazyku blechy né
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 07:09
- Nahlásit
Čus bus!!
Takže banána jsem nedostala, jen varování uživatele. Ale Během dopoledne si jsem jistá, že ho obdržím Takže už budu blueblind tedy modroslepá jako většina z nás
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 07:11
- Nahlásit
jdu udělat pokus o projetí do práce. Napadlo celkem dost sněhu, pluh pochopitelně žádný...mám strach, že budu za pět minut zpátky, no ale zkusím to
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 07:14
- Nahlásit
Bré hnusné ráno, co je to tady za morálku? Ste už zamrzly úplně co? Takže vstávat, cvičit, rozmrzat, rozehřívat se - klidně navzájem, s blechou i bez, hula hop
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 07:17
- Nahlásit
Biluška
jdu udělat pokus o projetí do práce
Tk já už sice v práci sem. A překvapivě nejkrizovější bylo dojít po Václaváku do práce. Ty dlažební kostky děsně kloužou. Co normálně chodím 4 minuty, ta jsem šla 10
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 07:21
- Nahlásit
Gerdooooo!
Všechno nejlepší k svátkůůů!!!!
Tady máš konečně ten půlmegáč, ať máš klid.
A tady na tý lodičce na tebe ten vysněný stašně bohatý muš, který na tebe převede spotu majetku a prachů a bude tě jen rozmazlovat a vůbec po tobě ebde nic chtít
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 07:25
- Nahlásit
Už útlého věku je potřeba si kontrolovat váhu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 08:43
- Nahlásit
za co soudruzi za co????
nejen že je mráz jak kráva, eště do toho musí padat bílá mrtka
Gerda
šecko neeeej
prachy už si dostala tak tady máš chatičku, gdyž lavískuješ tu zimu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 08:54
- Nahlásit
Brýtro!
ženy, fakt díky, ráda bych vás na svou novou chatu pozvala, všechno už je nakoupený, všechny alkehůly, každej máte ve svym pokoji lyžařskou výbavu, krom teplomilek, ty maj v letní zahradě u bazénu namíchaný dajkyrýýý. Jo a čoklům vemte mastičku na tlapky, vona je venku trošku zimka. Eldorádo žádám, aby mušovi k červeným podvarlenkám přibalila i teplý prádlo, aby mu z tý avizace nenamrzla sedinka. Kdybyste na tý fotce hledali zlatovlásku, čeká na vás v revíru tamhle na tom kopečku nahoře, uprostřed obrázku.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 08:59
- Nahlásit
Baico
Gerda
všéécko nejlepší vy důůry!
Tady máte jedinej rozumnej dárek
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:03
- Nahlásit
Gerda
Kdybyste na tý fotce hledali zlatovlásku, čeká na vás v revíru tamhle na tom kopečku nahoře, uprostřed obrázku.
Tak to já m du zaolat, ať jde radši na grog Aby nám neumrzl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:10
- Nahlásit
Baico
Bajkofkooooo, tobě téže všecko nejlepčejsí, jedinej možnej dárek je tohle:
http://imageshack.us/photo/my-images/163/poklad.jp g/
prostě poklad, mnoho prachůch a všeho moooooooc dalšího!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:12
- Nahlásit
Gerda
Díky pani.I Boncofce. Neb i jen pohled na tu žhavou kouli mě dává alespoň pocit tepla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:13
- Nahlásit
bonc
Baico
Gerda
všéécko nejlepší vy důůry!
Tady máte jedinej rozumnej dárek
ajo sem debyl
Baico
i tobě šecko neeeeej
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:21
- Nahlásit
Baico
Gerda
Holky, všechno nejlepčí k svátku
Dobré ráno na pijáno všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:17
- Nahlásit
gdo je veronyka,tak tomu fšecko nejlepčí!!
na dárci nemám ted kdy,takže si napište co kdo chcete a pošlete žádost na vyvítekam...
su nasraté,du škodit na FB,mám cosi rozdělaného tak at maj rychlý šípy vo čem psát
|