Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:05
- Nahlásit

Biluška
Eldoguero
V krámečku mám 22 ° ne venku !
Tam nejdu . Kromě pana Saši by tam psa nevyhnal !

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:18
- Nahlásit

agáta12
Doma máme klasických 24, takže paráda
Ven chodím jen kontrolovat, event. rychlovenčit psy

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:18 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Mam kapánek strach o Ovečkina... Jako autysta to má hrozně těžký a nemůže ze svejch zvyků upustit mráz nemráz..

Každý ráno při našem odchodu do práce (v 6) musí jít ven na zahradu. Nedokáže jinak, má to najetý z dob kdy si ještě i nad našim rannim odchodem zoufal a musel jít na zahradu výt a vřeštět. Teď už ho odchod po ránu nestresuje, ale na zahradu musí. Se strašně tragickym výrazem že ho vyháníme do zimy vyleze z pelechu, strašně se na nás podívá, povzdechne si a mučednicky šourkrokem odchází ven.
Ve čtvrek byla ségra doma, což Ovec netušil, takže klasicky odkráčel trpět ven - a přišel v 10 dopoledne! Ten blbec seděl na tom mrazu a zmrzlym sněhu 4 hodiny, a to šel dovnitř asi jen díky Bonici, která se zašla ven podívat a on se k ní přidal když se vracela, jinak by tam asi ještě setrval. Doma chrápe s hlavou vraženou pod topení, vyhledává ty nejteplejší místa a pokud je chladnějš tak se klepe. Řikam si, že kdyby mu byla venku zima tak půjde přece domu ne? Ale co když je na tolik cvok že mu to jeho obsese nedovolí?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:31
- Nahlásit

ten mráz je děsnej, chodíme ted´ na půl hodiny maximum, i velký psi mrznou Axa kulhá

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:43
- Nahlásit

bonc
Lolitka uš nechodí ven vůbec. Ráno ji nevykopu, ani gdybych se zbláznila, normálně leží v posteli, odvrátí hlavu a dělá, že mě neslyší
F poledne teda velmi neochotně vyleze, pokusí se vyčůrat už na schodech, to mě nakrká takže ji zkopnu dolů. S mučednickým výrazem se teda vyčůrá a celou dobu hystericky sleduje dveře, essi je nedejbože nezavírám. Gdyž jo tak to utne a letí domů. Večer ven už zase nejde, je moc zima. Gdy kaká nevím, podle mě vůbec páč venku to nemůže stihnout a doma to není.

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:44
- Nahlásit

kejtlin
a krysy nemaj problémy se zádama z toho?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:46
- Nahlásit

bonc
4 hodiny to je docela síla už, chudák autysta a nenastyd?
kejtlin
Mě ty magoři krátkosrstý nemrznou myslej si, že jsou malamuti asi nebo jinak si to nedokážu vysvětlit. Pustím je ven, nejdřív přešlapujou, jak nemaj packy zvyklý na ten led, Happu ráno z toho šoku i zakulhal pak se rozběhaj a pak nechtěj domů. Nejhorší je klasicky Kalu, ta jde fakt z extremu do extrému, buďto leží před krbovkama a je tak horká, že na ní ruku neudržíš, nebo by lítala venku jak družice. Bjutinka je ji v oblibě zima dost šlape na paty teda
Ovšem je to dost hrozný, páč je člověk furt musí hlídat, aby to nepřehnali, nebo sebou třá neřízli na tom ledu

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:52
- Nahlásit

Takže se jdu zabít!!!
http://www.novinky.cz/domaci/258287-dnesni-mraziva -noc-nebyla-to-nejhorsi-meteorologove-cekaji-absol utni-rekord.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:58
- Nahlásit

Baico
Já bych jela na tu slať šumavskou, chtěla bych se procházet chvíli v tom velkym mrazu, jak na tebe pere slunko a jinak je děsná zima. Nechi k tomu ty věci, jak ti zamrzává auto nebo nemáš teplý oblečení nebo ti nejde doma voda, to ne, ale jenom se chvíli procházet v tom velkym mrazu a tichu s tim slunkem...to si myslim musí bejt děsná nádhera.

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:00
- Nahlásit

zatim naštěstí žádný nastydnutí. Ven chtěj chodit magoři pořát, Bonice teda v první chvíli vybruje když vyleze, ale během pár vteřin to rozhejbe a pak už lítá s jazykem na vestě. Ovečkin taky chce ven furt a pořád, zimu na něm teď nepozoruju vůbec - mrazy mu asi tak nevadí, jako když mu to ovčí rouno navlhne (a nedejbože následně zmrne) - to se pak klepal i při mnohem vyšších teplotách. Ale asi jak udrží rouno suchý, tak i hřeje. Vůbec mam pocit že máme na zahradě ňáký jiný klima, resp. si to aspoň čokle myslej - jsou tam dost často, dost dlouho, bez nějakýho většího pohybu než popocházení.. a zima jim neni. Venku nezastavujem vůbec, máme zpoždění, teď už jen lyžujem, pěšmo se to nedá, takže naší obvyklou pěšotrasu - cca 1,5 hoďky objedem tak za 50 minut, čokle se aspoň trochu vylítaj a já nezmrznu (jenom si párkrát dam na hubu nooo )

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:01
- Nahlásit

teda tady je krááásně!! na slunku je pocitově tak +7°C, do teď nefoukalo, co si nachcali čokle v kotcích (jak je prolejvám kýblema vývarů) tak to rozmrzá a odtejká, snad nevjětší dení/noční rozdíl teplot za poslední dny.

Jdem se zase slunit a chytat vitamíny na slunku vznikavé

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:01
- Nahlásit

Gerda
ale jenom se chvíli procházet v tom velkym mrazu a tichu s tim slunkem...to si myslim musí bejt děsná nádhera.
fakt jo? Jediné pozitivum na tom je, že mi během chvilky dycky omrznou uši, tím mrazem asi odpadnou i ušní bubínky a tudíž neslyším to věčné ňaf,ňaf,ňaf,ňaf...

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:04
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/258287-dnesni-mraziva -noc-nebyla-to-nejhorsi-meteorologove-cekaji-absol utni-rekord.html

no to bude fakt vohromě napínavý tagže jasný, stěhuju se do Beskyd

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:04
- Nahlásit

Grin
a krysy nemaj problémy se zádama z toho?

nemaj, samože je na prochajdu oblíkám i Tessu tu by myslím záda chytli jako první, protože ta má problém se zádama čas od času, tak jednou za rok se jí bloknou, ale krysy jsou v pohodě

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:07
- Nahlásit

Crysa
teda tady je krááásně!!
tady taky, ale jenom když jdem kouřit na terasu. Jinak je to prostě jako v práci, no.

Biluška
mi během chvilky dycky omrznou uši
jojo, chvíli je mi taky děsná zima, že mám pocit, že už to nevydržim, ale za chvíli se začnu nějak zahřejvat, normálně mi začne bejt teplo, i bez rukavic začnu mít teplý ruce, nějakej termostat se mi spíná nebo co...bez čepky bych ven teda nevylezla, bez dvojitejch teplejch fusek taky ne, ale bez rukavic jo a svetr nemám, nosim mikinu, pod tim tričko s dlouhym a na tom triško s krátkym rukáfcem. Ale zase oteplováky mám, to jako jo, v džínách je mi zima hodně na kejty.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:08
- Nahlásit

Eldoguero
Ovšem je to dost hrozný, páč je člověk furt musí hlídat, aby to nepřehnali, nebo sebou třá neřízli na tom ledu

jo přesně tak+jak chodíme kolem labe tak běhaj po tom ledě a já jsem z toho vždycky tak hotová že domů chodím vyčerpaná, strašně
jsou tam díry vysekaný v ledu a bojim se, že si jich nevšimnou nebo to neubrzděj a zajedou pod led, jak se stalo na labi kámoščiným psům. naštěstí jsme je vytáhly, byli pod ledem jen na kraji

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:11
- Nahlásit

bonc
Přesně, jak vylezou, jsou celý naježený a stepujou z jedný nohy na druhou, ale jakmile se přimějou k pohybu, tak by je čék zabil
Gerda
Taky to mám ráda, ale bohužel ty další věci, jako je zamrzlá voda a nestartující auto jsou dost na prd
Crysa
to rozmrzá a odtejká,
neprovokuj a vypňy se snad rači

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:19
- Nahlásit

kejtlin
Z vody celkově mám hrůzu, jednou mi ovčanda vlezla do potoka v zimě asi při - 10 nebo kolik bylo a vykoupala se tam úpa celá Trhli jsme tenkárát rekord v běhu domů. Nic jí teda nebylo nakonec, ale dost mě tím rozčílila

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:39
- Nahlásit

Du pryč a večer cvičit, tak zdár

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:54
- Nahlásit

EldogueroZ vody celkově mám hrůzu, jednou mi ovčanda vlezla do potoka v zimě asi při - 10 nebo kolik bylo a vykoupala se tam úpa celá Trhli jsme tenkárát rekord v běhu domů. Nic jí teda nebylo nakonec, ale dost mě tím rozčílila

tak minulý týden, to už mrzlo, ale ne tolika, přes den mohlo bejt skoro stejně, tak si Kakáček spadl do Labe po hlavě a knírač si tam za nim taky skočil, asi mu přišlo, že pouhé pití je málo osvěžující, ale vychajdu jsme v klídku dokončili, já se teda půlku vycházky z5 smála jak pako, jak si pěkně Kakáč hodil šipku a jak po chvíli už cinkal zmrzlou vodou v kožichu.
Ale neděsilo mě to nic, páč Falco si každý rok, minimálně jednhou do Labe nebo tůní skočil a běžně v období prosinec - únor v době nejhlubších mrazů a nikdy mu z toho nic nebylo. Bral to jako takovej zimní rituál, v momentě kdy si člověk říká, že v týhle kose tam to zvíře prostě neskočí, tak skočil.
Ale podle mě pokud má pes správně mastnou srst, tedy není šamponovanej a je zvyklej venku, tak se mu prostě nic stát nemůže. Samozřejmě nemůže se namočenej pes ihned po namočení zavřít venku do odkládačky kde se nehne a zmrzne v jednolitý blok. Pokud má šanci se prohřát běháním a pak si zalíst do zateplený boudy, pak nevidím problém.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 17:24 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eldoguero
Axa mi vlezla do labe přes 3mi lety a měla z toho zánět ledvin, nevím kolik bylo stupňů ale dost mínus i když šla domů a vysušila jsem ji pořádně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 17:38
- Nahlásit

KOUPÍM ZACHOVALÝ RINGOOBLEK!! ZN. IHNET!!
Gerda
ale jenom se chvíli procházet v tom velkym mrazu a tichu s tim slunkem...to si myslim musí bejt děsná nádhera.
právě jsem se pozvracela!
bonc
Ale co když je na tolik cvok že mu to jeho obsese nedovolí?
pani myslim že tim právě se vopscese vyznačujou..že si jako jeden nemože pomoct
Crysa
páč Falco si každý rok, minimálně jednhou do Labe nebo tůní skočil a běžně v období prosinec - únor v době nejhlubších mraz
twe skoro bych dala ruku do vohně za to,že by si tam nanynka nesmočila asni drápek i dyby tam byl fík v ringu a lákal jí co to de..je to dobrý pes

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:22
- Nahlásit

žumpa zas sedí v koutě...to nedopustím!!!!!!

Hele nyxlo se furt drbe,proč,proč,proč??????Jako na různejch místech....

Biluška
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
zkusilas ji odblešit?

Crysa
Člen
- Nahlásit

Sízra MilanováHele nyxlo se furt drbe,proč,proč,proč??????Jako na různejch místech....

to sou psí blechy, ty na lidi nejdou.

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:38
- Nahlásit

Takže se jdu zabít!!!
Baico
Du s tebou kolik máš špagátu?esli máš dost budem vedle se be esli né budu tě muset pak sundat mít sekenhend mašli jéžíš tady do té hnusné kosy začíná sněžit chci okamžitě do afriky stejně už nemám co žrát tak to nebude takovej šok hlavně že mi nebude zimááá

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:39
- Nahlásit

Biluška
Crysa

dementi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:58
- Nahlásit

Crysa
to sou psí blechy, ty na lidi nejdou.

danajasa
Du s tebou
du takýýýýýýý počkite na měěěě!!!!!!!!!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:58
- Nahlásit

Sízra Milanovádementi

a proč by jako nemohla mít tvá vlčice blechu? starou dobrou psí blechu??

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:02
- Nahlásit

Crysa
proč by jako nemohla mít tvá vlčice blechu? starou dobrou psí blechu??
Protože slušná blecha vtakový kose prostě ze psa na psa nepřeskočí bo umrzne než dopadne okamžitě jak opustí hostitelský kožich

<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání