Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:58
- Nahlásit

pustím vyčůrat psy a taky jdu, dobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 22:02
- Nahlásit

Biluška
duše mrtvých jsou vždycky dobrý, pokud to teda není Duch ohně co byl minulý čtvrtek - to byla vyjímečná hovadina
Tak dobrý pokoukání

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 22:19
- Nahlásit

Brou noc, dokoukaly jsme s paní Crysou Nestydu, nakrmily ostatní psové a jdem pokračovat na druhym boku na témže programě pěkným filmem.

kinta
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 22:23
- Nahlásit

Já čučím na Americkýho gengstra s housátkem. Hraje tam můj milený Denzel Washington.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 22:28
- Nahlásit

kinta
Hraje tam můj milený Denzel Washington
toho taky oblibuju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 22:38
- Nahlásit

kinta
leyenda

jo toho mám taky ráda, ale fakt už jdu do hajan

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 22:44
- Nahlásit

Já koukám na Apokalypto na cinemě, už jsem to kdysi viděla a líbilo se mi to, tak si to dám dneska znova

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 22:58
- Nahlásit

kinta

taky ho velmi oblibuju

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 06:54
- Nahlásit

Hej tak co je? Fstávat, prtínat a tak dál, šak to znáte

Asi dneska napíšu mejl do frekvence jedna. Mám dost výhrady k jejich výběru písniček Gdyž ráno ve čtyři škrábu auto, venku je asi tak mínus sto, sněží a rádijo k tomu hraje "léto,léto mý" tak je to k fsteku. Ale když vzápětí tuhle píseň vystřídá "je pátek, týden končí" tak je to eště horší

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 07:42
- Nahlásit

Cus flundry
uz jedu do prace. Vstala jsem si krasne v6:15, uvarila si caj a v klidecku se nasnidala. Ma to neco do sebe to pozdni vstavani. Ale desi me prestava,ze bych v kazdy den v praci tvrdla do peti a doma byla v sedm.

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 07:49
- Nahlásit

čau tlamy, makáme, dřeme, neflákáme se hop hop hop

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:30
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/258242-tuhy-mraz-potr va-dele-nez-se-cekalo.html?ref=zpravy-dne

S takovou mi ti psi zmrznou.

Furt jim přidávám deky i slámu, už budou za chvilku šoupat hlavičkama o střechu v těch boudách.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:01
- Nahlásit

Tak už jsem v práci, fůůůj. Tenhlw týden tu budu tvrdnout celej. Jen ve čtvrtek jd teda k zubaři, tak tu budu jen dopoledne. Ale i tak je to hnus

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:13
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno všem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:22
- Nahlásit

dobré ráno všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:29
- Nahlásit

jak jako dobrý ráno?????????? co je na něm kurva dobrýho vzhledem k http://www.novinky.cz/domaci/258242-tuhy-mraz-potr va-dele-nez-se-cekalo.html?ref=zpravy-dne

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:31
- Nahlásit

davidkova renata
Se ti nedivím. Vlaky českých drah evidnetně nejsou přizpůsobeny těmto extrémním teplotám. Ráno zase hlásili, že jsou zamrzlý záchody a navíc nejsou schopní ten vlak vytopit na snesitelnou teplotu!! Dneska jsme si ani nerozepnula kabát!!!

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:41
- Nahlásit

holky doporučte mi ňáký kurz vystavování psů loni jsem chodila ale zrušili to a já ztratila kontakt.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:59
- Nahlásit

Jdu na popravu, zdar.

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:19
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/258242-tuhy-mraz-potr va-dele-nez-se-cekalo.html?ref=zpravy-dne

du se zabít. Moc práce mi to nedá, zbylo už mi jen velmi málo nezamrzlejch buněk

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:27
- Nahlásit

bonc
du se zabít.
počkej na mě,du samosebou s tebou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:32
- Nahlásit

kejtlin
si tuuuu? číhej dyštak
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-5295-q-Ztratil-se- pes

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:38
- Nahlásit

nazdař zmrzliny
sem si dneska když sem šla pouštět velký čokle řikala že je nějaká velká zima a vona byla nejmrazivější noc neska ať už to de do prdele

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:50
- Nahlásit

Alexasem si dneska když sem šla pouštět velký čokle řikala že je nějaká velká zima a vona byla nejmrazivější noc neska ať už to de do prdele

ale na Metropoli jde teď řádek se zprávama a jedna z nich je "mrazy by měli tento týden polevit, meteorologové čekají oblevu"

tak nevím.. Seznam.cz hlásí pravej opak..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:21
- Nahlásit

Nazdar omrzlice
Je vám zima? Mě ne, páč sedím doma u kamen, ale venku jsem pěkně promrzli.
Happunka chvíli kulhal, lekla jsem se, že mu opravdu něco je, ale když jsem mu zvedla tlapičku a očistila z ní led, tak kulhat přestal ale nesmějte se mu, on je velmi moc velký a klidně vás může všechny oblíznout tím mega hrablem co má v hubě
Jinak teda ani já nejsem moc ráda, že takovýhle mrazy budou ještě 2 týdny, páč máme špatnou baterii na autu a prakticky furt musí být na nabíječce Muš dnes ráno nenastartoval je to prostě špatný. Mohlo by se oteplit tak na -10 max -15 to už se dá, ale tohle mě už moc neba.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:31
- Nahlásit

Nazdar blázni, mě ta zima teda neva, Mařena je taky ráda, hezky běhá. Akorát mi va, že mi furt mrzne knedlíček, špatně se mu startuje, sice na první otočení chytne, ale bolí ho u toho v krčku. A taky má dost velkou spotřebu, což mi sere velmi. Jako dneska to opravdu bylo nějaké moc zimní )) Velký mráz. Hlavně ať nezačne sněžit, to by mi vadilo mnohem víc než tahle zimka.
Mám novej oranžovej kulíšek a novou oranžovou kabelku. Chci jet někam na zmraženou vycházku. Líbilo se mi na rybníku Řeka. Asi pojedem s Atušofkou na den na hory. S těma debilníma čoklema...teda debilní je jenom Bůch ))))

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:41
- Nahlásit

pawLINka
davidkova renata
Připravujou nás na to , že krutý mrazy už máme nafurt . Mám zimu už i v krámečku - tedy je tu jen 22 stupňů

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:46
- Nahlásit

F pravý poledne mínus deset Gdo je za to odpovědnej? Gdybysem chtěla žít v takových mrazech odstěhovala bych se do Eskymárije

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:02
- Nahlásit

Máme -13 ale na sluníčku se to ani nezdá

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:04
- Nahlásit

Mrazy mě už pjekně ser....
ale já to ještě přežiju, dokonce du zejtra na 15km tůru asi sem se zbláznila no...

ale zato Trykskyna už je v takový prdeli, že ji berou záda i klouby, a to na ni fakt dávám bacha, je v oblečku a nechodí na dýl než na 20 minut, furt ji nutim aby se hejbala a tak. Myslim, že už to asik nebudu pokoušet, páč má ty bolesti fakt velký, a vždycky ji jenom vykopnu, proženu okolo baráku na 2 minuty a zase ji vezmu domu

JE TU NĚKDE KEJTLIN???

Kejtlin, jak ti krysy snášej ty mrazy?? Já si říkám že fakt musí mít nějakou artrózu eště krom těch plotýnek, tohle neni možný..

<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání