| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:35
- Nahlásit
Alexaale potěšila Baruška
hodim talíř Baruně a další srna, Bára na ní koukne, houknu na Barunu ta se na místě otočí a letí ke mně
to musí bejt šikovná fena, od kerýho dobrýho chovetele jí máš?
Velkoakce bude 16. 6.
no to je teda pěkně blbej termín, páč je ta pěkná výstava v Kunraticích
taky mám zálusk na Kunratice, sice bych jela kouknout ja Eldorádojc akci, ale nemám žádéhož psa celoringově kousacího. Takže se asi budem vystavovat
Už mám i vypsaný výstavy, který bych letos ráda s Crysou absolvovala
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:23
- Nahlásit
lidi kde je mamka žumpa, to jste tu zas bez dozoru či co? V tom případě kdo bé lumpačit napíšu ho na tabuli
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:33
- Nahlásit
Sízra Milanová
kde je mamka žumpa
twoe esi nezmrzla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:34
- Nahlásit
áá, na Nově nastupuje do ringu František Koudelka!! TJ Chvojkovice. Zřejmě dobrej oddíl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:38
- Nahlásit
Crysa
gdy? Včil? Já myslela, že aš večer? No jo, mám kritickej den
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:42
- Nahlásit
Grin
twoe esi nezmrzla
to je dost možný!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:30
- Nahlásit
slezte z toho lustru mekdonalde,vidim vás!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:35
- Nahlásit
davidkova renata
slezte z toho lustru mekdonalde,vidim vás
mamka žije! A to je fajn,fajn fajnový!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7J7AGC3Aixk&feature =autoplay&list=FLJ_av0SmNlrqnY5eTBJN7Xg&lf=plpp_vi deo&playnext=3
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:55
- Nahlásit
Sízra Milanová
A to je fajn,fajn fajnový
hele a víš že sou lidi co si to nemyslej??? věřila bys tomu???,
btw arnoštek je příííííííííšernej
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
btw arnoštek je příííííííííšernej
jakej arnoštek?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:04
- Nahlásit
davidkova renata
jo arnoštek..dobrý už mi dojelo vedení je dobrej a má deku mohl by sel líbit Enince
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:11
- Nahlásit
Sízra Milanová
a má deku mohl by sel líbit Enince
ajo ale příde mi že má trošek pohyby jak buzna no
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
davidkova renata
a má deku mohl by sel líbit Enince
ajo ale příde mi že má trošek pohyby jak buzna nonechápu to ale....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:17
- Nahlásit
Čus myšičky!!
Tak jsme konečně domki Dnes byl Fanda asi jediný péf, kterého na výstavu osobně doprovázel jeho veterinář
Jinak se ani dnes žádné květinky ke mě nehlásili. Jen Pawlinka, ale to neni květinka, ta je naše
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:26
- Nahlásit
Jardo, nechovej se jak malej Karel!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:30
- Nahlásit
Baico
Jinak se ani dnes žádné květinky ke mě nehlásili
třá tam nebyly holky jedny zlatý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:41
- Nahlásit
děcka a zítra zase hnusné pondělí proč ty víkendy tak mega rychle utečou?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:50
- Nahlásit
Jo jinak info na příští neděli. Zlatovlásek bude ve Zlofsi, opakuji, Zlatovlásek bude ve Zlofsi A překvapivě budu v neděli ve Zlofsi už i já
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:58
- Nahlásit
BaicoJo jinak info na příští neděli. Zlatovlásek bude ve Zlofsi, opakuji, Zlatovlásek bude ve Zlofsi A překvapivě budu v neděli ve Zlofsi už i já
juchůůů, juchůůů, juchůůůůůůůůůůůů
Kamílkem taky přijedem a asi i Crysičkou pocvičíme trochu chůze a odkládaček
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 20:12
- Nahlásit
Alexa
no to je teda pěkně blbej termín, páč je ta pěkná výstava v Kunraticích
Tak to bohužel, hýbat se s tím nedá, chtěli jsme původně o týden dýl, ale nejde to, páč už je tam jiná akce. Nemůžeme to narvat týden poKristýně a první týden v červenci už je zase další podobná akce. Prostě tohle je jediný volný termín.
Se letos vykašlete na výstavu a pojeďte k nám ne, výstav ještě bude.
Crysa
taky mám zálusk na Kunratice, sice bych jela kouknout ja Eldorádojc akci, ale nemám žádéhož psa celoringově kousacího. Takže se asi budem vystavovat
Další neštvěte mě a koukejte přijet
Baico
Pani gratulacééééé ještě i zde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 20:51
- Nahlásit
Nazdar flundři, už sme domki, byli sme na statku na konící, už nám krásně vyrostlííí říííbátkáááá, jsou velmi velká, tak, že se jich bojím, ale musela jsem nosit krmení, bo Ilu řekla - jdi a tenhle kyblíček dej tomu oranžovýmu koníčku a tamten tomu dalšímu. Děcka, já se těch koňůch tak bojíííím! Ale mám je ráda a Maryje se jich taky trošku bojí, ale už byla v boxe se mnou, Ilu má strašně hodný koně, co vůbec nekopou pejscííí. Navíc má novýho pejska, přijel jí taxíkem. Prostě přijel taxík, vyhodil psa a jel pryč. Tak má třetího. Teda čupka to je, taková moc pěkná, hodná, miloučká, aji Máně se líbila, Máňu zase furt kontrolovala zabijácká maloteriérka, co je strašnej hrdina a nebojí se ničeho, malounkatej picbumek to je. A taky Ilu přijela nová konice - Obryně Stáňa - nemaj na ní ani deku, páč Stáňa je děsně velká. Mařka se opět napásla ovsa a koňskejch mysli a nějakejch zbyktů v kyblíčkách po večeři, dokonce užírala kobylce bylinky na dýchání, tak to s ní snad nějak nešvihne...hele Mařena je děsná, jak zaparkujem u stáje, hned jde po ovsu a koňskym jídle, projíždí neustále přípravnu, luksuje, je fakt blázen. No a pak sme si povídali s koňácíma, musela sem se smát, jak my furt krafem o čoklech, oni úplně stejně ale o koních ))) A jak čék vot psůch poznává docela hodně psích ras, někdy rozliší i krz drobný nuance, troufla sem si koňákům říct, že nepoznám ani jednoho koně ve stáji, že jsou jen koně zrzavý (ty vytěsňuju, bo zrzavý se mi moc nelíběj), pak sou hnědý, černý a bílý. A jedinej, kterýho poznám, je ten jejich bílej, bo je tam jen jeden. Ale prd, už tam maj bílý tři. Takže sem v řiti a rozpoznám je jenom podle dek ve výběhu. Vypadali, že nechápou, jak nemůžu rozpoznat úplně odlišný koně od sebe...jako poznám ještě hříbata, bo sou děsně chlupatý a koulej vočmama, ale jinak ani prt.
Docela sme zmrzli, ještě že se Filátkovejm nechce jít ven v naší obvyklou hodinu.
Co děláte buřti?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:14
- Nahlásit
Gerda
Co děláte buřti?
Právě jsem dojedla již druhou porci zelňačky, zapiju to sklenkou šampáňa, půjdu si zaplavat a pak se svalit. Jinak zítra můj budíček v půl sedmý nečekejte, neb v půl sedmý hodlám teprve vstávat. Do práce jedu až na půl devátou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:36
- Nahlásit
Baico
zítra budím já páč fstávám ve tři padesát Nenávidím pondělky Du se svalyt k horůrku, mám novej na dývýdý, vypadá slibně. Toš uvidím
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:37
- Nahlásit
Gerda
Co děláte buřti?
Koukám na Nestydu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:37
- Nahlásit
Baico
hmmmm, krásná práce! Já si o vás a Fufinovi přečtu až zítra v práci, teď už půjdu paralelně vykonat to, co ty. Rebelsky už ani nevemu Máňu na poslední čůrání, ale to neva, přišli sme až v osm z venka. DO rána vydrží. Když ne, řekne si. DObrou Bajkofcíííííí!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:38
- Nahlásit
Biluška
co máš za horor, hnet mi to řekni
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:38
- Nahlásit
Biluška
ve třipadesát vstávaj blázni akorát....
Eldoguero
ajo, Nestydu sem taky eště neviděla....ale du taky spáti.
Sbohem lidé, bděte!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:48
- Nahlásit
Gerda
JJ, vyzkoušela jsem si to teď v sobotu a v neděli a neni to úplně to pravý vořechový
Jsem si ještě oloupala pomeranč, jsem nějaká strašně moc rozežraná, asi ten hlad půjdu zahnat spánkem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:48
- Nahlásit
Gerda
nebo ti co musí makat
Eldoguero
nevim jak se to menuje, ale má to být o nějaké rodině co se nastěhuje do baráku a ten už obývají nějací duchové...duše mrtvých, nebo mrtvé duše, nebo tak nějak.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:50
- Nahlásit
Gerda
dobrou
|