| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:27
- Nahlásit
Dobré jitro národe, zaspala sem zle, pročež sem přesunula Hancowou procházku na příští týden, teď jen uklidíme s Mařkem, nakoupíme si nějakej žvanec, opereme a pojedeme za Bůchama, von zas bude mít radost, což je strašné, Atuše mu musí vzít míček, aby neaportoval furt Máňu, vona nechce bejt za činku. Musí mu zít balon, co lítá děsně daleko, ať musí zmetek furt běhat a utikat a unaví se velice, neboť je strašný....a to eště Atuše řiká - by mě zabilo, kdybych měla malinu, tu bych nikdy nechtěla...tak si myslim, že s malinou by si strašně odpočinula a měla by klid svatý až přesvatý.
Byli sme fčéra s Atušovou f kině na Láska je Láska, děcky, vřele doporučuju, Stašová je výborná, Vetchý je výýýbornej, Nárožnej taky, fakt doporučuju moc, prdel veliká!
Crysa
Soudružko, můžete pučit pani Asíčkovou soudružce Atušový, aby jí povlekala pana Bůcha? Maryje už ho nepovleká, on jí vůbec nerespektuje jako ženu a tudíž rozumnější psí druch...
Dnes opět držíme palce Bajkofcům, aby zas měli plnou náruč titulůch a pohárůch!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:35
- Nahlásit
Hele kočenky, eště jedna věc - v ikeje je výprodej dek, za 9 korun, akce je ale limitovaná třema kusama na osobu. Kdo máte čas a možnost, zajeďte tam prosím a nakupte nějaký, vrzneme to do Maršovic, teď sbíráme na Maršovky, ve spolupráci se Zloveskym přecedou, 9 kč je ještě míň, než by bylo v sekáči, sice jsou to deky obyčejný, ale třeba pro malýho pejska se dají na čtyřikrát přeložit a má parádní podložku pod sebe. Atuše tam včera byla a nakoupila, jednu deku jsem nechala Marouňátkovi, dvě věnujem pejskům. Kdybyste mohli a měli čas, zajeďte tam prosím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:41
- Nahlásit
Gerda
Kdo máte čas a možnost, zajeďte tam prosím a nakupte nějaký,
Správně
vrzneme to do Maršovic
Zapomeň Vrzneme to k Biluši ta má taky čoklů milijon
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:41
- Nahlásit
Gerda
Kdo máte čas a možnost, zajeďte tam prosím a nakupte nějaký,
Správně
vrzneme to do Maršovic
Zapomeň Vrzneme to k Biluši ta má taky čoklů milijon
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:45
- Nahlásit
sorry za dabl, se to napřed seklo a neodesílalo vůbec, pak zase pro jistotu dvakrát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:54
- Nahlásit
jéé, za cca půl hoďky budou Dva lidi v ZOO )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:58
- Nahlásit
čus dementi co děláte? já šíříim panyku a špatnou náladu
Gerda
v ikeje je výprodej dek, za 9 korun
hele ted sem četla u lucky točekový na fejsu,že akce byla jen dvoudenní,takže to asi nemá cenu řešit,ted by měly bejt za tu klasika cenu 29kč..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:16
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
jestli tam někdo pojedete, vemte mi za 9 kč tak 6 dek, za 29 kč 3 deky, zaplatím, děkuju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:22
- Nahlásit
Nazdar myšky
Co nového, nám zamrzla dvakrát voda a jednou záchod ale dnes již máme téměř letní den, je pouhých -10 a malinkato sněží. Byla jsem již venku bez čepice a rukavic a vůbec mi nebyla zima
Též vám oznamuji, že již máme zkompletované všechny disciplíny na závod a máme i velmi ftipný náze -
O "TUKANŮV" POHÁR
Brzy již budou propozice, všem vám je rozešlu a povinně přijedete
Velkoakce bude 16. 6.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:26
- Nahlásit
GerdaSoudružko, můžete pučit pani Asíčkovou soudružce Atušový, aby jí povlekala pana Bůcha? Maryje už ho nepovleká, on jí vůbec nerespektuje jako ženu a tudíž rozumnější psí druch...
tak paní Asíčkový se ten nápat vůůbec nelíbil, prej už jednoho takovýho vychovala a když si na Dixe vzpomněla, ještě jí naběhly ty tiky co měla když ho na starosti měla a pak zalezla do boudy a pro jistotu prý nebude zbytek dneška vylejzat, pro přípat, že by chtěl někdo Dixobratra přivízt sem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:39
- Nahlásit
Eldoguero
O "TUKANŮV" POHÁR
ach bože ((((((((((((((((((((( snad nevyhrajem..
Crysa
se mi zdá že máš nepořádek ve smečce..bys měla zajet tyvíškam ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:51
- Nahlásit
Eldoguero
O "TUKANŮV" POHÁR
proč o tukanův pohár?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
Prooooč? Vítěz dostane krom poháru ještě skleničku nebo hrnéček s tukanem
kejtlin
To je takový interní ftip náš, Tukan říkáme pitovi kámošky, která to s námi organizuje ... nedá se to úplně vysvětlit prostě
Ve hře byly buďto klasické názvy nebo nějaký ftipný názef a ftipný název nakonec zvítězil, páč se nám to moc líbí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:08
- Nahlásit
Eldoguero
Brzy již budou propozice, všem vám je rozešlu a povinně přijedete
tak já třá přijedu, ale můžeš mi říct co tam budu dělat? Nemusím s šelmyjema závodit, že ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:11
- Nahlásit
Eldoguero
Prooooč? Vítěz dostane krom poháru ještě skleničku nebo hrnéček s tukanem
tak to jo pak už tedy chápu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:23
- Nahlásit
Biluška
Gdyš budou kousat do ringa, hledat figuranta ve tmě a zadržovat ho v autě a nezaleknou se ničehoš nic tak můžeš klidně i závodit
Jináč můžeš přijet na sežrání kejty, vypití píva a kofoly a přespat hromadně na cvičáku místa je dost, ale nejsou hotový pokoje, takže se bé spát ve dvou velkých klubovnách (hooodně velkých, lidu se tam vejde mnogo ) kdo bude rychlejší má gauč nebo postel, kdo bude pomalejší, spí na zemi přespání není podmínkou závodu samozřejmě.
Podrobnosti budou v propozicích a na tajný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:25
- Nahlásit
kejtlin
Tak uznej, že je to originálnější než třá Novoměstský pohár,že jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:43
- Nahlásit
Eldoguero
Tak uznej, že je to originálnější než třá Novoměstský pohár,že jo
to je jasný, nic nudnýho
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:46
- Nahlásit
kejtlin
tak se obávám, že nudit se rozhodně nebudeme
Jdeme obědvat, hajzli mi zdražili španěláky na 27,- kč ale furt se mi to vyplatí než se s nima doma patlat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:52
- Nahlásit
Eldoguero
Tukan říkáme pitovi kámošky, která to s námi organizuje ... nedá se to úplně vysvětlit prostě
hm..já zas dyšsem léta pracovala f pohostinství,celu dobu se řikalo že byl někdo vožralej jak tukan..prostě byl za tukana.-))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 13:21
- Nahlásit
Eldoguero
Gdyš budou kousat do ringa
essi myslíš takové to gumové kolečko tak není problém
hledat figuranta ve tmě
taky nevidím problém. Co mají udělat až ho najdou?
zadržovat ho v autě
jistě,zalehnou ho a ulízají ho k smrti.
a nezaleknou se ničehoš nic
nezaleknou, ale nesmí tam být kočka
Tak si nás teda napyš, pudem do toho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 13:23
- Nahlásit
Simvás, krz ty deky - pokud stojej teď 29, taky to neni špatný, ale dávám to sem, kejtlinoviči proto, že se v týdnu do íkeji nedostanu ani omylem, když chodim v noci z práce )) Proto, kdo ještě dnes můžte, pokud to tam platí i dnes, jeďte. A nakupte nějaký kvanta modrodek
Eldoguero
budeš mít kategórii zzo? Páč jinak nemá smyslu jet s Mařínkem.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 13:42
- Nahlásit
davidkova renata
Však on je takový tukan
Biluška
Nevím, essi by se figurantům dobře lezlo do gumovýho kolečka a essi jim to chceš navrhnout, tak beze mě
Gerda
Nebude to podle žádných zkoušek, jen čistě obranářskej závod, vše na ringo.
Ale přijeď stejně, rádi tě přivítáme u nás
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 13:55
- Nahlásit
Gerda
ale dávám to sem, kejtlinoviči proto, že se v týdnu do íkeji nedostanu ani omylem, když chodim v noci z práce )) Proto, kdo ještě dnes můžte, pokud to tam platí i dnes, jeďte. A nakupte nějaký kvanta modrodek
je mi to jasný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:00
- Nahlásit
Asi du ven, zdar
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:46
- Nahlásit
čus,co robíte kynovložky?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:47
- Nahlásit
twoe teď jsem si málem učůrla, čumte na yfajně
http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/11898 98/jednoho-vlka-prosim
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:56
- Nahlásit
Grin
vlk s PP,neni špatnej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 15:02
- Nahlásit
Sízra Milanová
tyjo já asik zmrznu, nevim proč je f práci dycky o víkendu taková zima...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:17
- Nahlásit
čus jelita
dneska mě nasrala Alexa, ale potěšila Baruška, byly sme na procházce a páč jdeme přes pole házim holkám talíře, a když už sme skoro doma hodim talíř Alexa vyběhne a současně vyběhla vodněkud srna, Alexa běží k talíři zvedne ho, říkám dobrá srny si nevšimla, najednou zvedne hlavu zaměří srnu, zařvu, otočí se, říkám si dobrý a než domyslím vyběhla, zařvu znovu a znova, má štěstí na 4 zařvání se vrátila, ale pak semusela hledat ten talíř, kerej cestou vyplivla dem dál, hodim talíř Baruně a další srna, Bára na ní koukne, houknu na Barunu ta se na místě otočí a letí ke mně pro jistotu beru holky na vodítko a další srna, voni nemohly běžet na jendou žejo
Eldoguero
Velkoakce bude 16. 6.
no to je teda pěkně blbej termín, páč je ta pěkná výstava v Kunraticích
|