| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 13:58
- Nahlásit
Se omlouvám za zcela OT nevelikonocni tema, ale, nemate nekdo vyzkouseno tuhle vec? ??
Vypada to docela brutus, ale asi to funga??, pokud neshori cloveku hlava, kominovy efekt na vytazeni hnusacku z ucha. Zkusil jste nekdo?
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:10
- Nahlásit
Fifi nezkusila, ale taky nad tím uvažuju.
Jednou mi uši propláchly na ušním - člověk kolikrát netuší co všechno má uvnitř. Jednou jsem si to googlila, a všude byly docela kladný komentáře.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:22
- Nahlásit
Fifi
Ano funguje to. Máme to odzkoušeno. Je třeba mít u toho asistenta. Nepálí to, jen to praskání ohýnku přímo do ucha nemusí být někomu příjemné.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:24
- Nahlásit
Evey
Je třeba mít u toho asistenta.
Tak to je jasne, asi. A meli jste tyhle od Aureconu nebo jiny?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:32
- Nahlásit
Fifi
A meli jste tyhle od Aureconu nebo jiny? Měli jsme Aurecon Plus.
Poprvé jsme měli nějaké ze zdravé výživy, kde se prodávaly nebalené na kusy, výrobce bohužel nevím, obchůdek už zanikl. Ty byl učinnější.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:44
- Nahlásit
Fifi
jj je to bomba, já to úplně miluju, je mi to strašně příjemný a pak máš na pár měsíců pokoj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:59
- Nahlásit
Grin
Fakt? Takze ozkouseny presne tyhle? Si clovek cisti ucha, svedomite a spatne, se zvysenym alergickym smrkanim pri jarnim kerovitem kveteni vsech moznych hnusu se proste ucho sprajclo, jiz nekolikrate, a velmi neprijemne.
Toz udelame predcasny carodejnice. Diky za zkusenosti, sem mela strach, esli ten kominovej efekt nevycucne i zdravy bubinek, ma ucha se tesi na taboracek online. Smotnem brcko do ucha, ne?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:08
- Nahlásit
Fifi
jj přesně tyhle, my jsme to zkoušeli celá rodina a ani jeden si nestěžoval, že by to nějak bylo nepříjemný nebo tak něco, je fakt že ti to vytáhne ten ušní hnus až z paty, a cejtit to je, ale nepříjemnej pocit to neni, max. jako když ti zalejhaj a zase odlejhaj uši
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:15
- Nahlásit
Grin
a cejtit to je,
Horsi nez drzky vetamiksacky to nebude.
ale nepříjemnej pocit to neni, max. jako když ti zalejhaj a zase odlejhaj uši
Super, diky za recenzi. A uchostoury teda uz asi zavrhnu, clovek to mysli dobre a skonci u svicek.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:23
- Nahlásit
Fifi
Horsi nez drzky vetamiksacky to nebude
neee to nesmrdí, já myslela cejtit jako pocitově
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:34
- Nahlásit
Grin
já myslela cejtit jako pocitově
Vim, ne. To byl ftip. Proste diky, uz se bojim min, lepsi, nez jit za vylachovacem uch do nemocnice.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:51
- Nahlásit
Fifi
no to je lepší celkem cokoli, než vyplachovač schválně dej vědět až to zkusíš, je to ftipnej zážitek hlavně si balancovat ušní svíčku aby byla rovně
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:10
- Nahlásit
Fifi
Ono se to prodává ? ? ?
Kdysi v zoufalství po hluchých asi 14 dnech jsem si vzpomněla na tuhle babskou radu.
Smotala jsem Lidové noviny ( hodně těch novin bylo ) a dělala pokusy.
Bezprostředně poté nic, ale 2. den byl svět hlasitější a hlava nezacpaná . Bylo to tím ? ? ?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 17:04
- Nahlásit
ozkouseno, ale nemela jsem zadny potize, takze ti v tomto nereknu jestli to melo efekt. Myslela jsem buhvijakej hnus to nevytahne, ale nic moc, ale ja si cistim usi pravidelne vatovyma tamponkama byt se to nema
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 21:07
- Nahlásit
Cus teta, tyhle ušní svíce jsem používala nějakou dobu a strašně ráda. Dělalo mi to hrozně dobře na bolest hlavy a uší byly čistý. Měla jsem ty od Aureconu a k nim ještě ušní sprej....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:28
- Nahlásit
miisha
ale ja si cistim usi pravidelne vatovyma tamponkama byt se to nema
To ja prave taky. A leta v poho, az ted.
terka_devil666
Dělalo mi to hrozně dobře na bolest hlavy a uší byly čistý
Supr, dneska sezenu a zitra vypalime hnusy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:40
- Nahlásit
Uchošťoury asi používáme všichni - i když víme, že se to nemá... Já jsem nahluchlá sice z jiných důvodů ale krom toho, chodím i na vyplachování uší k doktorce, poněvadž když mi takhle ,,zalehlo" ucho úplně a šla jsem tam poprvé, tak se mi koukla a říkala, že nemám šanci si to sama vyčistit, protože mám já (i brácha) geneticky poměrně malé uši a ještě s děsně úzkým zvukovodem Tak už radši požívám aurecon spray (nemám ale pocit, že by to nějak pomáhalo ) a už dlouho se chystám vyskoušet i tyhle svíčky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:10
- Nahlásit
worick já mám taky mrňavý ušní dírky, nemůžu mít ani ty moderní sluchátka co se dávaj až do tý dírky takže taky nevyčistim dobře.. a svíčka zabrala i na moje miniuši
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:18
- Nahlásit
Grin
já mám taky mrňavý ušní dírky, nemůžu mít ani ty moderní sluchátka co se dávaj až do tý dírky - lepší než být za Otíka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:29
- Nahlásit
Taaakze svicky ozkouseny, subjektivni pocity - je to velmi prijemne, zvlastni a funkcni! Odlehlo dlouhodobe zalehly ucho, kominovej efekt vyhnal bubaky asi i z dutin, min smrkani a tak nejak celkove "cistsi" hlava uvnitr. Za sebe muzu doporucit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:51
- Nahlásit
Fifi
"cistsi" hlava uvnitr.
já mám dutoprázdno jako setrvalej stav
Taaakze svicky ozkouseny, subjektivni pocity - je to velmi prijemne, zvlastni a funkcni! Odlehlo dlouhodobe zalehly ucho,
týjo,ale láká mě to taky, páč si musim čistit ucho pouze takovym dřívkem rozšířenym, při použití vaty mi bezpečně na tři - čtyři dny zalehne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:53
- Nahlásit
kachna_
já mám dutoprázdno jako setrvalej stav
Sem cekala, kdo se chytne...
ale láká mě to taky
Prubni to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:28
- Nahlásit
Fifi
dik za tipa, a hele kde se to koupí? mám jít do lékárny? smotnem brčko do ucha možná už f pátek, když to seženu a hlavně nezapomenu, už jsem nad tím uvažovala kvůlivá Brtnikoj před časem, dokonce jsem se ptala tehdá Neessi a pak......... na to zapomněla, jak mám hlavu ve stejným stavu jako kachna_ tak sem zapomněla, doufám, že tetkon udržim.
píšou jak často se může člověk vypalovat?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:38
- Nahlásit
Fifi
je to velmi prijemne, zvlastni a funkcni! Odlehlo dlouhodobe zalehly ucho, kominovej efekt vyhnal bubaky asi i z dutin, min smrkani a tak nejak celkove "cistsi" hlava uvnitr. Za sebe muzu doporucit.
Vidíš a mě a Tomášovi to nijak nepomohlo,efekt žádnej,jen děti z nás měly prču.
PetraK
a hele kde se to koupí? mám jít do lékárny?
Jj,normálně v lékárně a v některých drogeriích.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:46
- Nahlásit
jablunka
,jen děti z nás měly prču
se nedivim, dyš jim hoří tatínek
Jj,normálně v lékárně a v některých drogeriích
tak se po tom číhnu, nejdřív půjdu do drogošky ale, páč lékárny prostě nesnášim, jdu tam jen s pistolí u hlavy
Fifi
hele Grin píše, že se musí svíčka vybalancovat aby byla rovně - tady vidím dost problém, protože já mám všechno dycky křivě. To by mi to pak nefungovalo?? Nevíš?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:54
- Nahlásit
PetraK
musí svíčka vybalancovat aby byla rovně
no ono to pak míň táhne, nevíc toho podtlaku se tam tvoří když máš tu svíčku rovně. Chce to aby ti to spíš někdo držel nebo aby ses při tom koukala do zrcadla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 14:26
- Nahlásit
Grin
Chce to aby ti to spíš někdo držel
áááha! dobře, tak máme s Brtnikem o zábavu postaráno asi. a jak dlouho to hoří?
když nad tím tak přemýšlím, asi radši tuto budem ale zkoušet ne na chalupě, ale v Práglu, páč kdyby při mý šikovnosti něco...tak ta samota tam u nás by mohla bejt průser
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 14:29
- Nahlásit
PetraK
no ono to hoří podle toho kolik toho hnusu v těch uších máš, když hodně, tak klidně 7 minut, když málo tak tak 3 min
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 14:31
- Nahlásit
PetraK
jo a osvědčilo se mi si připravit misku s vodou a v tý to uhasit potom. On je na tom takovej popílek, tak abys to nenesla někam do umyvadla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 14:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Grin
no ono to hoří podle toho kolik toho hnusu v těch uších máš, když hodně, tak klidně 7 minut, když málo tak tak 3 min
ahááá! tak to je mi jasný, že budem doma vypisovat bodovou soutěž vo to kdo je větší prase, vyhrává ten komu to hoří min. 15 minut
jo a osvědčilo se mi si připravit misku s vodou
díky za tip.
|