| Autor |
Zpráva |
elliz
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 00:57
- Nahlásit
MÁM BÍLÉHO JACK RUSSELL A TRÁPÍ MĚ ŽE MU ZAČALA PIGMENTOVAT KUŽE, JE CELÝ BÍLÝ A ZAČALI SE MU OBJEVOVAT ČERNÉ SKVRNY NA KŮŽU ZAČÍNÁ SE PODOBAT DALMATÍNU BOJÍM SE TOHO ŽE ZAČME ČERNAT I SRST. NEVÍTE NĚKDO SE S TÍM DÁ DĚLAT?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 07:48
- Nahlásit
elliz
Nedá se s tím dělat vůbec nic. Kolik mu je? Na zimu bude vždy tmavší a v létě bude bílý, pokud se to bude chovat jako u našich bílých fen. Některým to zůstane jen na kůži, některým se zbarví i chlupy, ale určitě nebude jako dalmatin, spíš "zplesní". Buď ráda že má tmavý pigment.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:28
- Nahlásit
Vždyť jsou to strakoši, jeslti je ten tvůj celý bílý, tak je prosě jen zesvětlený strakoš a ty tmavý fleky mu prostě někdy více či méně tmavnou, to je normální.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:31
- Nahlásit
přidám se, rozhodně s tím nic nenaděláš tak to prostě u bílých psů je. taky mám doma takovýhi malýho dalmatina
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:43
- Nahlásit
Jak je starý? Moje fena byla cca do roka a půl růžová a pak, druhé léto v jejím žívotě, jí najednou naskákaly puntíky na kůži. Ale jen na kůži, přes srst už to nešlo.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:37
- Nahlásit
černá pigmentace kůže je fakt normální a s věkem psa se "horší". do srsti to přechází spíš minimálně, že by se obarvila i srst, ale tou bílou to samozřejmě prostupuje a jde to vidět.
asi takto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:53
- Nahlásit
PeKrato
ten je boží! Redule má bráchu s odklápěcí hlavou
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:56
- Nahlásit
Gerda
jojo, a flekatýho jak dalmatina
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:59
- Nahlásit
PeKrato
Je nádhernej.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:21
- Nahlásit
impact
díky já mu to vzkážu
|
elliz
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 16:45 - Změnil/a: elliz
- Nahlásit
ty jooo tak budu mít teda jack russella /dalmatína/ bude teda asi jediný na světě. chci vyzkoušet Greenfield Dog white coat shampoo a budu se modlit aby mu zhustla srst a ty flíčky nebyli vidět.
P.S. jo a prý má mrkev nějaký vliv na barvu srsti co je na tom pravdy? vařená nebo syrová anebo vůbec žádná?
|
elliz
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 16:48
- Nahlásit
jo a prý má mrkev nějaký vliv na barvu srsti co je na tom pravdy? vařená nebo syrová anebo vůbec žádná?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 17:19
- Nahlásit
elliz
Nebude jedinej na světě.. Takových je. Nemáš fotky? A jak je starej reda? Kdyby jsi chtěla, tak se stav poradit se přímo s russelláři..
|
elliz
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 13:08
- Nahlásit
JASNĚ ŽE SE STAVÍM URČITĚ TAM NEJDU SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH VĚCÍ - DÍK
|