Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / OT - Naléhavé - vyhozená kočka v Ostravě
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 14:01 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Kopiruju z kočičího fora:
http://www.kocky-online.cz/forum/viewtopic.php?t=7 790&highlight=

Včera okolo 9 hodin ráno byla v Ostravě Porubě na ulici Ukrajinská 28 - 1536, v oblasti, kde je i kočičí útulek a veterina pohozena šedá mourovata kočička, zvyklá na lidi, přítulná, mazlivá, neumějící se postarat o sebe jako divoké kočky. byla tam pohozena a zanechána svému osudu jisou paní, které jsem tuto kočičku předala jako nalezence z Frýdku, neboť o ní projevila zájem a slíbila, že se o kočičku postará a že ji chce. Na to mne takto zradila, že kočičku vyhodila ven a ponechala ji tam svému osudu. Mně to oznámila až dnes. jsem zoufalá, neboť kočička je odsouzena k smrti, pokud se rychle nenajde. Prosím všechny lidi dobrého srdce, kteří mohou, aby se ji vydali tam hledat. Kočička je závislá na člověku a teď musí být v hrozném stresu, zrazená, opušťená, hladová v prostředí, které vůbec nezná a kdoví kde se potuluje. Prosím, kdo ji najde, okamžitě nechť se se mnou spojí. Děkuji z celého srdce. Darina Georgievová, ČSA 1935, 73801 Frýdek- Místek. Můžete ji i mobilem vyfotit a poslat mi její foto na 731 86 57 37, poznám, jestli je to ona.Můj e-mail darina.georg@centrum.cz

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 14:11
- Nahlásit

lucYnka XIII

šlo to do světa.

to je kráva nehorázná, opravdu, to se jinak říct nedá. Nebo dá, není to kráva, protože ta by něco takovýho neudělala, stvůra je to!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 14:39
- Nahlásit

PetraK
šlo to do světa.
dekuju moc je to strasne daleko, nenapada me jak jinak pomoct nez sirenim informaci

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 14:49 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Gde je Leila? ta tam někde poblíž bydlí.
Taky mám v Ostravě ségru, posílám ji tam hledat, ale je v práci dostane se tam až potmě

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 15:12
- Nahlásit

lucYnka XIII
nenapada me jak jinak pomoct nez sirenim informaci

no právě

fakt jsou lidi šmejdi, jak to probůh může udělat?? Vždyť jí muselo být jasný, jak to skončí!!!!

Nedala aby se ta nána udat za tejrání??? Tohle přece týrání je!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 15:15 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Biluška
dekuju moc

edit, ze po tme to nevaspis naopak ztracene kocky se hledaji az vecer pres den vetsinou nevylejzaji

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 15:20
- Nahlásit

HOLKYYYYYYYYYYYYYYY tetkon jsem se dozvěděla, že kočenka je nalezená a zpátky u té paní!!

Snad je to pravda a ne informační šum!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 15:21
- Nahlásit

PetraK
odkud mas info??? kez by to byla pravda

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 15:23
- Nahlásit

lucYnka XIII

Ze Zvířetníku, kde jsem to vyhodila jako naléhavou prosbu pro Ostraváky. Honza z Ostravy s paní mluvil. takže snad by to tak mělo být. Huuuuuuf mi odlehlo teda.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:25
- Nahlásit

PetraK
jj je to potvrzeno, mas lepsi informacni kanal supr zprava
kopiruju z KO

Milí lidičci. Rozárku jsem našla !!!! Teda našly. S tou paní co ji tam opustila jsme se znovu vydaly na ono místo a na veterinu a zatím co jsem tam nadávala doktorce, která poradila oné paní nechat kočičku venku (interpretace obou byla dosti odlišná), vešli tam malí kluci, že našli kočku a v ruce drželi Rozárku. Dostala maso, granule, kočičí mlíčko a teď spí u nás doma v kuchyni a ještě dnes pojede do Zlína k jiné paničče. Krásný zbytek dne všem.

Vikula
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 17:21
- Nahlásit

To aby nechali kočku venku, že ona už si nějak poradí, je běžný slogan veterinářů tohoto zařízení s útulkem.Dodnes nechápu podle jakého klíče si zvířata kterým chtějí pomoci vybírají.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání