| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jaký je stav ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:42
- Nahlásit
Hyena
Jaký je stav ?
1:1 ???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
zitra behem dne to dorazi
seš si fakt jistá?????
Hyena
Jaký je stav
v očekávání????
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:04
- Nahlásit
PetraK
Alexa
Běžte do Kečengy dámy, mrazák zeje prázdnotou a žaludek hyeny taktéž. Petro,esliva maso dneska nedorazí, vyři´d hošíčkovi, a´t dneska čeká k večeři návštěvu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:28
- Nahlásit
Hyena
hele jestli seš v úplnym loji s masem, mám eště pár kilo v mrazáku...nechceš? Je tam aji srdéčko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:36
- Nahlásit
Hyena
tak se stafte, já ešče na suchu úpa nejsem. Škoda, že jsem tu vaši akcičku prošvihla, bývala bych se taky připojila, páč už se taky blížím na nulu.
No ale kdyby to nevyšlo, tak fakt není problém, abyste se stavily, pokud by tě vytrhly dvě - tři kilča třeba, tak to pak nějak pořeším.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:15
- Nahlásit
stav zatim zadny a ja odpoledne musim odjed, nasel se Patrik snad to slozej pred barakem, nebo tata bude dom tak to prevezme.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:59
- Nahlásit
Jejda, já doufám, že to dovezou dneska, bo zejtra bych měla docela problém si maso vyzvednout
Holky díky, já si spíš dělala legraci. mrazák sice prázdnej mám, ale na dnešek čubě koupím něco u řezníka.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 13:21
- Nahlásit
uz je maso tady
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 13:28
- Nahlásit
Jupíííí, písneš mi prosím do mailíku svojí adresua tel., abychom se domluvily, kdybych si mohla maso vyzvednout? Díky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 13:29
- Nahlásit
lucYnka XIII
nasel se Patrik
joooooo!! to je ešče lepčí zpráva, než že maso přivezli
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 22:03
- Nahlásit
Akce vetamix z mého pohledu ukončena. Hyena je napapkaná a mrožák má plné bříško též. Lucynko díky moc.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:09
- Nahlásit
Hyena
nemas zac, ja taky dekuju, ze ses pridala protoze jinak by se akce neuskutecnila
Me nedovezli a zapocitali 3lososy a 2kaprosumce, zitra jim zavolam.
|