| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 18:29
- Nahlásit
Petice za účinný zákon na ochranu zvířat:
http://tyrana-zvirata.blogspot.com/2011/12/petice- za-ucinny-zakon-na-ochranu.html
K podpisu elektronicky zde: http://www.petice.nazory.cz/petice/petice-detail.p hp?id=335
Bude doplněn ještě arch ke stažení.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 19:51
- Nahlásit
Elektronický podpis se už uznává? Byla nějaká novela? A proč je tam povolání?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 20:23
- Nahlásit
Maya
Elektronický podpis se už uznává?
Jsem přesvědčená, že nikoliv.
A proč je tam povolání?
Netuším, nejsem zadavatel petice. Přijde mi to zbytečné vyplnění kolonky původně pro podpis, ale zase mě to tam nijak výrazně nedráždí. Já bych tam asi místo toho dala rok narození.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 21:51
- Nahlásit
Vlčáčková
Proč rok narození? U petice má být jméno, příjmení a bydliště, nic víc. Ta elektronická tedy bez podpisu je neplatná, to ve mě fakt nebudí důvěru. Jako nechápu lidi od těhle petic, že si s tím dají práci a pak to zazdí elektronickou verzí. A nebo je za tím něco jiného, většina jich slouží akorát ke sbírání mailů, tady mail není, tak alespoň že tak. Jako ten text je sympatický a klidně bych se pod to podepsala, ale způsob provedení opět katastrofální a nedůvěryhodný, takže sorry.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 21:56
- Nahlásit
Maya
Už jsem tam dodala pdf text a zaurgovala aršík s tabuličkou. Na druhou stranu hodně lidí se na papír nepodepíše, ale s vyjádřením elektronicky problém nemají.
Taky se mi zdá, že jim nějak ta tabulka vypadla. Spíš ale nedopatřením. Prostě to s nimi řeším. Až dořeším, někam to hned zkraje textu vložím.
Ku sbíraní mailových adres tohleto rozhodně neslouží. Snad tam vidíš ta jména, ne? A dorazilo mi to z velmi důvěryhodného zdroje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 22:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Na druhou stranu hodně lidí se na papír nepodepíše, ale s vyjádřením elektronicky problém nemají.
ale když je to elektronické vyjádření k ničemu, tak k čemu to pak celý je?
jako tabulka smysl má, že si to někdo vytiskne a podepíše nebo nechá podepsat a odešle poštou, ale nechávat to lidi podepisovat elektricky je buď podvod na lidi a nebo totální neznalost i takového krátkého zákona jako je petiční, což pro mě fakt nedůvěryhodný je bez ohledu na zdroj.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:42
- Nahlásit
Maya
Tak ber tu petici elektronickou jako serioznější výzkum veřejného mínění, no. Myslím, že slušný poslanec k tomu přihlédne, když se mu to prezentuje. Neslušní, jako je Pospíšil nebo Benda, nereagují ani na osobní rozhovory a dohody. Tam těžko pomůže i petice vlastnoručně podepsaná.
Jestli chceš něco podepsat, tak počkej, říkám Ti, že to s nimi probírám. Tak snad se něčeho doberu a dám sem formulář.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Oni existují slušní poslanci?
No nic, alespoň to tady udržujeme navrchu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 09:51 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Maya
Oni existují slušní poslanci?
Určitě. Až si na nějakého vzpomenu, hned Ti ho sem napíšu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 11:40
- Nahlásit
Vlčáčková
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:03
- Nahlásit
Autorka, spoluautorka, sem na čézetko taky chodí, tak se sem třeba mrkne. Jinak opravdu ta elektronická verze je myšlená jako zviditelnění, orientační ohlas..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 20:46
- Nahlásit
tak prej už je to uzavřený a odeslaný.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 22:47
- Nahlásit
stetisek123
Jo, taky mi to dneska došlo mailem. Takže to tu uzavírám.
|