| Autor |
Zpráva |
staropramen
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:54
- Nahlásit
zdravim,když si pejsek hraje a nebo pro něco běží tak se mu občas podlomi přední tlapky v tom spodnim pantu,asi je to v tomhle mladém věku ještě normální ,už se mu to tolik nestává ale stejně,nemůže mu to ty klouby nějak poškozovat?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 19:38
- Nahlásit
Nevim,čemu říkáš podlomí. Jestli tím myslíš,že zakopává,zamotá se,prostě ještě nemá tak koordinované pohyby, tak je to normální a nic se neděje,klouby si tak určitě nepoškodí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 19:55
- Nahlásit
jana33
Nevim,čemu říkáš podlomí.
Von i ten spodni pant..
staropramen
Nam se to u fenek, pokud nezakoply, nestavalo. Pokud mate podezreni na poskozeni kloubu, jedte za vetem, v HK jich je dost.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 19:59
- Nahlásit
Fifi
Von i ten spodni pant..
No já nevim, třeba tazatel myslel zápěstí.... Připomnělo mi to situaci, kdy pan Hořák na výstavě jako obvykle bavil publikum a když ukázal psovi na přední nohu a zeptal se, co to tam ten pes má, nikdo nebyl schopnej říct, že je to loket...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:03
- Nahlásit
Fifi
pravdu máš,ale já rotvíka nikdy neměla,třeba to maj jinak,jsou pantový
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:18
- Nahlásit
myslím ten nejspodnejsi kloub na předních nohach já nevím pořádně co je loket a nebo zápěstí u sebe natož u psa.. podezření na poškození nemám,prostě jestli se mu tím ty klouby neposkozuji,upřesním:valí za balonkem,rychle,a jak k němu doběhne v rychlosti tak se mu v tom pantu podlomi a natluce si hubu chápete?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:29
- Nahlásit
staropramen
To je v tomhle věku normální a ještě v bezpečnejch mezích. Sranda byla,když jsem si před lety brala týranýho labroše, psovi byl rok a půl, měl čtyřicet kilo a jak nebyl zvyklej běhat,tak měl pohyby štěněte a když ke mě radostně přibíhal,tak to bylo o zdraví. Naštěstí jsem přežila jen s natrhlou achilovkou
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 21:23
- Nahlásit
staropramen
Prudké zastavování je všeobecně pro klouby zátěž - holt se mu ten pant (je to zápěstí, pane staropramen) trochu vypantovává
Je asi na uvážení každého, jak moc štěndo zatěžovat, každopádně jsou psi, kterým nevysvětlíte, že se mají šetřit
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 21:34
- Nahlásit
tak tomu svýmu to těžko vysvětlím. je příliš živej
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:00
- Nahlásit
staropramen
Buď rád, že je živej, bude se ti to hodit na výcnik. Rotíci jsou prostě pohromy a jdou do všeho po hlavě, těm se vážně nedá vysvětlit, že maj chodit pomalu a dávat pozor.
corgi
A s tím popisem částí psa jsem byla na výstavě a měli jsme německýho rozhodčího a ta překladatelka věděla o psech akorát tak, že štěkaj. A když měla přeložit koutky, tak pořád říkala ústní rohy.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 14:48
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ústní rohy
Zřejmě se inspirovala cimrmanovskou zadní bradou
|