Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Písek v močových cestách - vaše zkušenosti?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
tipetka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 17:35
- Nahlásit

zdravím lidičky,
máme v moči uráty a moje vetka tvrdí, že kdysi existoval lék epidropal ... už se nevyrábí...nemáte s tímto někdo skušenosti ? moooc dekuji

pupulu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:44
- Nahlásit

Nechtěla jsem zakládat další téma,tak se připojím sem.Můj pes (barzoj) dnes začal čůrat krev.Patrně to budou ledvinové kameny.Už jsem mluvila s vetem a bohužel je teď mimo v terénu,ale bude v 18h.Takže jsme dohodnutí.Mám vzít moč,udělá sono a na zbytku se dohodneme.Už teď se ,ale děsím,jestli se kameny potvrdí.Protože to znamená ledvinovou dietu.A náš pes je alergik od pylů,přes roztoče....ale také jídlo a tady se právě bojím.Z masa může drůbež,ryby (vyzkoušený je losos) a králík.Nemáte někdo z ledvinářů složení "ledvinových" granulí a konzerv.Vím,že jsou speciální,ale nevím od jaké firmy...abych se případně připravila na to,že to stejně nesmíme a s pomocí doktora vymyslela rovnou jinou alternativu krmení.Ať tam pak nediskutujeme zbytečně....Děkuji moc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:47
- Nahlásit

pupulu
počkej na veta, moje fena taky čůrala krev a byl to zánět ledvin což je sice nic moc, ale pořešila to antibiotika, žádnou dietu nedrží, jen by nebylo dobré, aby znovu hodně prochladla, je to NO a i v zimě ji oblékám, je bez potíží.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:50
- Nahlásit

pupulu
hele voni by to taky mohly bejt problémy s prostatou třá..počkej na vásledky

pupulu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:58
- Nahlásit

kejtlindavidkova renata
o.k. asi máte pravdu,ale já jak mám vidinu diety už mám vlasy hrůzou postavené,už jsem řešili tolik problémů sním a teď se mi kožní problémy ustálili u něj,konečně a zase by se mělo měnit žrádlo...no po pravdě doufám spíše v zánět.ATB ,teplo,urolog a bude klid.To by byla lepší alternativa...díky za podporu,máte pravdu počkám.

pupulu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:00
- Nahlásit

a o prostatě taky mluvil vet,tak uvidíme no..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:12
- Nahlásit

pupulu
uvař mu urologický čaj místo vody, můžeš ho trošku osladit glukopurem, tím nic nezkazíš.

pupulu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:38
- Nahlásit

kejtlin
jojo díky už má.On je naštěstí zvyklí na různé hnusárny v léčbě a tak to přešel v klidu a pije to.

Dante
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 13:32
- Nahlásit

Granulí se nebojte, pokud vím, většina je jich drůbežích - např. Hill´s C/D, nejspíš i Puriny nebo Trovety.

A pletete dva různé pojmy - u psa je na rozdíl od lidí ledvinový kámen raritou, většinou jsou v močovém měchýři.

A ohledně urologických čajů jsem velmi skeptická, ať už se to týká psů nebo lidí. Jediné pozitivum vidím v tom, že ten dotyčný víc pije, ale to by mohl pít i něco jiného, ne takové blivajzy

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání