| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 08:30
- Nahlásit
bullvnouzi
Na chatu mi řekli, že nemám dělat z pitbula pudlíka. Že trocha bolesti vydrží.
Hlavně že se jmenuje Mafián. Ale jinak je to gaučáček Buca se v těchhle mrazech klidně koupe v řece
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:02
- Nahlásit
Mucholabka
Ts ts.
Jakej pán, takovej krám. Šílenec má šílený psy a lenoch má gaučáky.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 10:43
- Nahlásit
Hrůza.
Z 18ti drápků jsem ho na dvou trošku zacvakla. Chudák pes. Ale ručičky mám všechny.
Naštíplej drápek je na tom dobře - po ocvikání se nedotýká země při chůzi, tak snad se to zlepší....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:14
- Nahlásit
Ty ho drtíš teda...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:17
- Nahlásit
bullvnouzi
Že...?
Ale krev tekla jen chvíli. A kupodivu se mnou pes i mluví... To bude ten úplatek ve formě syrového kuřete.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:57
- Nahlásit
bullvnouzi
Na chatu mi řekli, že nemám dělat z pitbula pudlíka. Že trocha bolesti vydrží.
Sou to blbci! todle fakt nesnášim! Na veterině to jednou na mě jedna čerstvá sestřička taky zkusila...že jako musí něco vydržet a takový žvásty.No ,myslim,že sem jí způsobila celkem slušný psychický trauma,ze kterýho se musela lízat dost dlouho ,páč sem byla krapet arogantní,sprostá a hlučná.Což já normálně ale vůbec nebejvám . no co,musí něco vydržet,nána študovaná ,ne?
Jinak to tu už proběhlo i jinde s tim rvaním drápů zaživa,tušim,že to bylo na Jaggy klinice,kdo to psal už nevim.Ale byla to čuba a prej málem zkolabovala a ten debil vet řek,že prej psi bolest necejtěj a že je hysterka!!!! Asi eště neviděl hysterku bo bych mu předvedla takovou,že by mě angažírovali v Národním z fleku I když těžko,páč bysem to nikdy nedovolila.
Taxme rádi,že máš vobě ruce (snad i celý ) a dej hlášku esi se to chytlo.jinak dneska přijde nemethová ,vodchytni jí kdyžtak v mým tématu,ted to samý dořešila s Hajanem,taky to měl.Vona hojení zkomplikovala tím,že mu na to eště skoro ve finále hamtla ,ale už se mu to zahojilo,taky to měl chnusný a kulhal..
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:02 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
davidkova renata
Zatím to vypadá dobře. Sežral kuře a o tlapkách neví. Mi příjde, že je aji lepčí, že jsem ho na dalších dvou packách cvakla trocha do krve. On teď neví, která ho vlastně bolí.
A zaživa ho fakt nedám... Buď uspat celej a vzít to rovnou i s kyčlema a nebo lokální umrtvení. Navíc stejně asi půjdem po novým roce na rentgen se srdíčkem, krz to špatný dýchání. Tak už ho můžou sjet celýho.
I když tiše doufám, že drápek se zhojí svépomocí, dýchání se zase srovná a kulhání bude od starého zranění na svalu a ne z DKK.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:05
- Nahlásit
bullvnouzi
příjde, že je aji lepčí, že jsem ho na dalších dvou packách cvakla trocha do krve. On teď neví, která ho vlastně bolí
ty máš dost ,mohla bys dělat veta f cukuletu
snad to DKK nebude,tydle plemena snad na ní tak moc netrpěj ne?Ty svalový věci trvaj někdy pěkně dlouho.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:27
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak už ho můžou sjet celýho.
Bude ti svítit po večerech.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:28
- Nahlásit
davidkova renata
Právě že AST a SBT na DKK trpí dost, ale lidi to nechtějí zavést do chovu, bo dát za psa 15 hadrů a pak ho neuchovnit není u nich zvykem ale projevy tam většinou nebývají moc závažné, jsou lehcí.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:28
- Nahlásit
davidkova renata
Ty svalový věci trvaj někdy pěkně dlouho.
Mám právě obavy, že je to nějakej průvodní jev snad dva roky staré záležitosti.
Mucholabka
Aspoň k něčemu ty vyhozený peníze budou. Ušetřím na elektrice.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:41
- Nahlásit
Mucholabka
Právě že AST a SBT na DKK trpí dost, ale lidi to nechtějí zavést do chovu, bo dát za psa 15 hadrů a pak ho neuchovnit není u nich zvykem
jo takhlens... no jen aby to časem nedotáhli tak daleko jak třá ofčouni a jiní..
bullvnouzi
Ušetřím na elektrice.
ti závidim bo po 1. lednu seš jednoznačně ve výhodě ,možná se s Nyný budu chodit procházet aspon kolem Temelína...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
možná se s Nyný budu chodit procházet aspon kolem Temelína
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 21:11
- Nahlásit
Tak jen tak pro zajímavost - drápek je pořád ve stejným stavu, akorát už asi nebolí. Asi se to vevnitř zatáhlo. Tže očekávám, že naroste novej pod tím.
|