| Autor |
Zpráva |
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:45
- Nahlásit
Ahoj, chtěla bych vás poprosit, jestli byste se se mnou nepodělili o své zkušenosti s různými kloubními preparáty.
Mám 13ti letého psa, cca 30kg. Když byl malej (asi 2 měsíce) tak klouby v pořádku neměl, protože ho jeden hnusnej chlap vykrmoval na zabíjačku. To se mi tenkrát podařilo spravit Orlingem. Od 1,5 roku má klouby v pohodě a žádné problémy s pohybem nemá ani nyní, běhá, plave, vstává bez problémů, ale všimla jsem si, že mu začíná lupat v pravém lokti. Tak jsem si říkala, že něco koupím, ale je toho na trhu tolik, že nevím co vybrat. Děkuju za radu.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:00 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
maixnerova
ja davam na radu vetocha ludske preparaty. Vyjdu lacnejsie, efekt ten isty
Inac, tato tema tu uz zoprakrat bola, skus pohladat.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:15
- Nahlásit
jo, hledám také, ale moc jsem toho nenašla, tak jsem si říkala, že zkusím založit téma. A jaké lidské preparáty, prosím tě, dávaš?
Díky
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:23
- Nahlásit
maixnerova
ono to bolo zoparkrat hlavne temach o DKK, krivanie a pod.
ja momentalne davam GelActive (aj sebe), ale na trhu su aj dalsie: Artrostop, Proenzi...
okrem toho mu pravidelne davam huspeninu z bravcovych noziciek (aj sebe)
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:27
- Nahlásit
aha, já si dala hledat "kloubní" výživu nebo preparát . Díky za tipy - GelActiv davam sebe aj ja. Huspeninu začnu vařit - to bude doma radosti
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:40
- Nahlásit
maixnerovaHuspeninu začnu vařit - to bude doma radosti
hlavne treba dat vela cesnaku, mnam,mnam
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:50
- Nahlásit
Bela
nech toho , budu mít poslintanou klávesnici . Hned v pondělí se do ní pustím...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:52
- Nahlásit
Bela
zatím dobrou a moc děkuju, schválně, o čem se mi bude zdát
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:54
- Nahlásit
maixnerova
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 23:56
- Nahlásit
maixnerova
zatím dobrou a moc děkuju, schválně, o čem se mi bude zdát
netrufam si hadat
dobru aj tebe
|
Ivu
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 17:56
- Nahlásit
Condrosulf - velmi dobře zabírá, napíše orthoped, doplatek je minimální. U nás zabral. Kůra na 2 měsíce, dávka jako pro dospěláka a nutno po 1/2 roce zopakovat.
Náš rotvík má postižené přední ramenní klouby, poradil nám to veterinář. Učinek jsme poznali po té, co přestal kvílet.
Nové klouby mu to sice nepřestaví, ale prý se chrupavka nacucne jako houba a pes netrpí bolestí.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:10
- Nahlásit
Ivu
moc děkuju .... sice vím, že 13 let je prostě 13 let a zatím to není tak zlé, ale...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:27
- Nahlásit
maixnerova
Spousta agiliťáků používá Chassoton a následně Caniviton. Osobně mám s oběma přípravky vynikající zkušenosti. Naopak absolutní propadák je Gelacan.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:36
- Nahlásit
maixnerova
Biluška
Spousta agiliťáků používá Chassoton a následně Caniviton. Osobně mám s oběma přípravky vynikající zkušenosti. Naopak absolutní propadák je Gelacan.
maixnerova, snad ji neveris, me tloukla do hlavy, že nejlepší chonroprotektivum je psa nechat lízat zed a obcas ho kopnout do zadku at to neodbyva...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:41
- Nahlásit
koprofil
TY to odbýváš. Jaký kopnout do zadku? Ty jsi řval, že tě potom bolí noha tak jsem ti jasně řekla, že ho máš mlátit traverzou
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:52
- Nahlásit
Biluška
díky , zatím se nechová, že by ho něco bolelo. Nechci mu zbytečně dávat nic v čem by byly nějaký analgetika nebo co, proti bolesti. To má čas... Takže spíš ten Chassoton?
koprofil, Biluška
Jaký kopnout do zadku? Ty jsi řval, že tě potom bolí noha tak jsem ti jasně řekla, že ho máš mlátit traverzou
koukám, že radit Nadbůchovi je pěkná fuška
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:54
- Nahlásit
maixnerova
Pokud vím, tak ani Chassoton, ani Caniviton látky proti bolesti nemají. Je to čistě kloubní výživa. Dost dobrý byl taky Alavis pro koně (hlavně proto, že to vycházelo hodně levně ) ale to už bohužel přestali vyrábět.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:56
- Nahlásit
Biluška
OT: Biluško, posílala jsem ti 20.8. mailík. Jenom jsem se chtěla zeptat, jestli ti došel ... nechci to tady řešit.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:59 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Biluška
...Dost dobrý byl taky Alavis pro koně...
Kousek ode mne je Obchodní dům pro koně, také se tam zkusím pozeptat - kdyby tam měli něco v tomto smyslu zajímavýho, hodím to sem. Už jsem tam koupila "Detoxikační byliny" pro koně, spásáme je od Vánoc celá rodina
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:25
- Nahlásit
Bela
okrem toho mu pravidelne davam huspeninu z bravcovych noziciek (aj sebe)
ahoj Belo , jak asi často baštíte tu huspeninu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:42
- Nahlásit
maixnerova
Ja uvazuju o tom, ze fenuli koupim Colafit. Mam na nej od par pejskaru dobre reference - jde tez o cisty kolagen bez nejakych pridavku - sice je urcen pro lidi.. ale ...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:57
- Nahlásit
maixnerovaahoj Belo , jak asi často baštíte tu huspeninu?
varim to zhruba raz za dva tyzdne, co ma tak na tie 3-4 dni, zavisi kolko sa mi toho zadari vyrobit. fakt je, ze teraz v lete som to az tak casto nerobila, ale to zase dostal zopar kolien z grilovacky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:10
- Nahlásit
Fifi
díky
Bela
jo vepřový kolínko - tak to taky pejs ocení , myslím, že z téhle meducíny bude nadšen a jako desert huspeninku hmmm
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:33
- Nahlásit
Fifi
s Colafitem mám výborné zkušenosti. Ne u psů, ale u sebe (periartritida). Cena taky není špatná.
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 07:17
- Nahlásit
www.alavis.cz
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 07:31
- Nahlásit
Fifi
Existuje i colafit pro psy a kočky...URL
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 07:46
- Nahlásit
gabifi, west, krecinek
moc děkuju
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 08:05
- Nahlásit
maixnerova
není zač, alavis posílaj poštou bez poštovného a balného. Já dávám preventivně a zatím nám vyhovuje.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 08:28
- Nahlásit
Biluška
dobrý byl taky Alavis pro koně (hlavně proto, že to vycházelo hodně levně ) ale to už bohužel přestali vyrábět.
alavis dělaj pořád, já ho aspoň feňuli dávám ( má luxaci)
maixnerova
jinak hodně referencí mám na chassoton a caneviton
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:13
- Nahlásit
maixnerova
chassotone je vybornej, ale dost drahej...
jinak ja nasi maly, co mela problemy s nohama a brecela kazdy vecer a kulhala, davam Giom forte. Uz dva mesice mi cubicka ani neknikla, hopsa jak hopsinka, s jejima nozkama asi uz nikdy nebude mit ten pravidelny krok, ale je v pohode. Hodne pomohlo poradne nasvaleni, ale rekla bych, ze ten Giom taky dela svy...
|