Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterina Plzen
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:36 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

prosim poradte dobreho veta v Plzni, idealne veta s holistickym pristupem..mame prevazne kozni problemy.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:48
- Nahlásit

StaHi
Já ti asi moc neporadím, ale moji příbuzní jezdí na nějakou spec. kliniku v Plzni a nemůžou si chování a jednání vetů tam vynachválit. Říkají, že nejdou po penězích, ale chtějí pejsům pomoct. Bohužel se jich nemůžu zeptat na jméno, jsou mimo republiku a vracet se budou až začátkem října.
Tak nevím, nechceš se zkusit zeptat tam? Teda jestli už jsi k nim nechodila....

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:55
- Nahlásit

cekam na tipy od lidi, ale asi mluvis o vedilabu, je tam vice vetu, k jednomu chodime (spec. dermatolog) a hledame alternativu, pomalu ale jiste ztracime duveru

mag
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:57
- Nahlásit

Ahojky buldočci, právě jsem chtěla psát, že Brut asi myslí Vedilab, nechceš zkusit ten Zodiacus, akorát to máš z ruky, je na Skvrňanech. Pa

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:59
- Nahlásit

z ruky ne z ruky to je celkem jedno, za dobrym vetem pujdem sveta kraj..ma zodiacus nejaky stranky?
zdravime maggie .-)

mag
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:06
- Nahlásit

jj, má, ale z hlavy je nevím, vem to přes vyhledávač. Taky klukům posíláme pac

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:15
- Nahlásit

tak stranky jsem nasla, je to http://www.veterina-plzen.cz/ (Zodiacus) a http://www.vedilab.cz/ (ehm..Vedilab)

..najde se tu nekdo, kdo by mel vlastni zkusenost s obema a mohl by srovnavat? ev. doporucit konkretniho veta?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:19
- Nahlásit

StaHi
Tak to se omlouvám, já do Plzně nejezdím,tak to neznám, i když to nemám zase až tak daleko. Raději jedu do Prahy...přece jen je tam výběr větší....

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:37
- Nahlásit

jejdu brute, vubec neni za co se omlouvat! jen uz trochu propadam beznadeji, protoze kohokoliv se zeptam, tak me posila tam, kde nejsem dvakrat spokojena..

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:56
- Nahlásit

StaHi
Já tě chápu,dovedu si docela dost dobře představit, jak se cítíš. Nenapadlo mně, že chodíš na tuhle kliniku.
Taky bych nechodila někam, kde mám pocit, že ze mně akorát tahají peníze.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:32
- Nahlásit

no je to furt dokola, nejdriv lecime chorobu a pak lecime nasledky lecby..

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:36
- Nahlásit

StaHi
Teď mně napadlo, že kousek od Plzně má bydlet nějaký bylinkář ( bylinkářka), kteří prý léčí i pejsky. Říkala mi to jedna známá, když jsme měli problémy s Bastym. Jim léčili alergii ve chvíli, kdy nad psíkem veterinář zlomil hůl a řekl, že je na utacení. Žil ještě dalších pár let. Zkus se poptat, třeba by pomohli

krynduska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:38
- Nahlásit

u zoo je dobrej vet....byla jsem tam jednou vezla jsem tam psa se zlomenou nohou....nema to tam nic moc ale lidi ktery tam jezdi si nestezujou.

leon
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 20:26
- Nahlásit

Já jezdím na Vejprnickou (Zodiacus) k MVDr.Bendovi. Jezdím tam na kardiologii a jsem moc spokojená. Ve Vedilabu jsem taky byla, už dříve, ale nelíbil se mi přístup jednoho veterináře ke psům. Hodně chválí také veterinu u ZOO.
Ten bylinkář by mě taky moc zajímal.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 20:52
- Nahlásit

jj, kdyby nahodou nekdo vedel presneji kde ho hledat, bo mel na bylinkare primo kontakt, bylo by to sqele!..jeste jsem to nezkousela, ale pochybuju, ze ho objevim na netu...

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání