| Autor |
Zpráva |
redhead
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:37
- Nahlásit
Náš pes si při hraní venku ulomil na předních packách drápy. Nekrvácí to nějak extra moc, ale trochu to teče. Poradíte někdo co s tím??? My jsme mu to vydezinfikovali a zavázali a psovi to nějak extra nevadí, venku si toho ani nevšiml.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:48
- Nahlásit
redhead
Pokud je úplně ulomený tak s tím nedělám už nic. Ono to zase doroste. Nezavazuji, nechávám aby k tomu měl přístup vzduch.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:54
- Nahlásit
redhead
Mne se nedavno stalo u mlade fenky neco podobneho, na zledovatelem snehu si drap vylomila, ne uplne cely, jen spicku, ale i tak zustalo obnazene luzko.. Krve tekla spousta. Omezila jsem pohyb fenky venku, obzvlaste na boricim se snehu, kazdy vecer jsem oplachla v roztoku Betadiny, a do tydne se vse krasne zatahlo, spravilo a dnes ma jiz zdravy drapek. Nijak jsem packu neobvazovala...
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:58
- Nahlásit
díky, uklidnili jste mě, snad to bude v pohodě
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 19:00
- Nahlásit
redhead
takovej hafan v pohodě bude ne?
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 20:24
- Nahlásit
on je víc v pohodě než já
Zase lezl po stromech, tak si ty drápy ulomil.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 21:14
- Nahlásit
redhead
mno jo když máš takovýho stromolezce,tak co čekat
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 22:09
- Nahlásit
sarax
No jo, ty stromy, to je jeho hobby Taky má ty packy každou chvíli krvavý a když si je zrovna neodře, tak si rozřízne nohu o střep a jednou při koupání v rybníku si rozříznul nohu, že jsme museli hned na šití a měl celé léto útrum s plaváním
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:13
- Nahlásit
Náš prostřední haf si při jedné honičce s naším mlaďochem vytrhl dráp z lůžka tak, že mu visel jenom na "nitce"....Jeli jsme k vetovi, protože krve bylo tolik, že jsme mysleli, že se mu stalo mnohem víc než jen to.....kulhal fest....Během převozu k vetovi se mu ten dráp úplně dorval, takže vet už jen vydesinfikoval zavázal - protože to pořád teklo. Pejsa nosil 3 dni botičku, tu jsme pak sundali, aby to mohlo dýchat a do týdne se to zacelilo samo. Dráp už pejsovi ale nenarostl.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 19:07
- Nahlásit
redhead
Pokud ten drap je jen ulomeny, pro rychlejsi narust muzes pouzit biotin.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:37
- Nahlásit
Nasemu Orrymu se ztrhnul drapek v lese...strasne to krvacelo, drapek mu novy narostl, ale slaby a takovy zakrouceny...a i tento si jednou o koberec napul vyrval, zase krve...Veterinar mu ho tedy strhnul...teda to bylo hrozny, Orry rval jak tygr...uplne mu zmodral jazyk a celou cestu domu knucel (teda on je pekna haklivka, ale tady verim, ze to musela byt fakt bolest ) opet mu drapek narostl...musime mu ho ale porad zastrihavat..neb neni takovy jako driv...
|