Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / artemisin - hepalin - theranekron - rakovina
Autor Zpráva
EvaK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 14:07
- Nahlásit

Omlouvám se správci, je mi jasné, že tohle sdělení má znaky inzerce, ale v inzerci by to asi lidé nehledali, zde hledají hesla v diskuzi... a snad ještě někomu pomůžu touhle nabídkou (zájemce bude mít produkt přímo od zahraničního výrobce bez rizika, že zůstane balíček na celnici, nemusí čekat X týdnů, neplatí CLO)...

nabízím čistý artemisin (známý i jako hepalin, v ČR vyráběný jako PetVet Art), přírodní látka, která se používá při podpoře léčby nebo boji s rakovinou.
Hepalin i PetVet Art jsou k dostání pouze v koncentraci 100mg, já mám dovezený z USA dvojnásobnou koncentraci, tedy 200mg, tedy účinnější.
bohužel už ho nevyužijeme, zůstaly mi 3 nenačatá balení po 90tabletách (dávala jsem 1x denně), jedno načaté balení přidám zdarma prvnímu zájemci.

také mám k dispozici Theranekron, homeopatický roztok, který se injekčně aplikuje pod kůži. Existují studie, kdy po aplikaci nádory mléčné žlázy kalcifikovaly (přestaly růst a změnily strukturu) a daly se poté operovat. u nás také není k dostání, pouze na Slovensku, v Rakousku...

jistě bude někdo namítat, že to je kravina, neověřené apod.... nicméně spolu s dalšími doplňky stravy mojí fence zastavil na 1,5 roku růst a tvorbu novotvaru na kosti a nebylo to rozhodně žádné živoření.

pokud by někdo měl zájem napište na mail eka1(zavinac)centrum.cz

michna
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2015 19:03
- Nahlásit

odkazy na ty studie bych prosil ))))))

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání