| Autor |
Zpráva |
jarda2000
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 17:26
- Nahlásit
Rano ma na pelechu obcas velkou mokrou skvrnu. Neni to citit po moci ani jinak. Nejak jsme to neresili. O vikendu se vsak ve skvrnach objevila krev a i nakapano jinde jak byl pit. Ale krev necura a ani pres den zadna skvrna jen po noci. Zere porad stejne venku veselej. Nejaka rada?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 17:36
- Nahlásit
počkal bych, kolika let se dožije
pokud hodně, nestálo to za řeč
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 17:37 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
jarda2000
Vzít psa k vetovi, ať ho zkoukne?
Edit: případně vydržet přes noc vzhůru a zjistit, co že to ten pes vlastně dělá a kudy teče.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 17:40
- Nahlásit
veterina?
muze si treba olizovat koncetiny a z toho je mokra skvrna a stejnak to muze byt nejaky vytok. krev ale neni dobry znameni. pokyd je to z oluzivani, muze mit neco se zubem nebo tak, pokyd je to z moci, tak spis zas najdete kapku na pelechu nez poznate venku pri curani... jak je starej?
nicmene na veterinu bych aspon zavolala, treba by chtel vet ranni moc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 18:09
- Nahlásit
mladý pes ?? Pokud se nepletu. Pak si může oblizovat své "nádobíčko" a může z toho být mokrý flek. To se u psů spících v ložnici stát nemůže - neboť ten mlaskavý zvuk každého vzbudí... a je to činnost v noci zakázaná, neb ruší zasloužený spánek pracujícího lidu...
Pokud je to junior, tak se při prvních velkých zduřeních můžou objevit kapky krve.
Návštěva veta vyloučí podstatnější průšvihy. Přeji, ať je to jen potíž dospívání
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 19:47
- Nahlásit
Xerxová
a je to činnost v noci zakázaná, neb ruší zasloužený spánek pracujícího lidu...
to je ale škaredé a sobecké vsak az mu to dojde uz s vami nebude chtit pozovat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 19:58
- Nahlásit
zbrnd
to je ale škaredé a sobecké
však může přes den, když na něj pracující lid vydělává
já teda nezakazuju nic, mám tuhej spánek a takovýhle maličkosti mě nerušej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 20:09
- Nahlásit
birma však on taky spí celou noc jak špalek... Xerda byl mlaskavější - a ten znal povel "nemlaskej"
zbrnd uznávám, že je to sobecké a že je chudák. Maličký chudák - holt musí hygienu provádět v jiném - vhodnějším čase. Pro nás vhodnějším...
|