Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Výtok u devítitýdenní fenky
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 19:55
- Nahlásit

nenervovat se - moje předchozí doga to měla jako štěník taky. A v mládí se jí občas vazký výtok objevoval i po dokončeném hárání.

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:05
- Nahlásit

Fifi
Co to bylo za hnus?
nevím, jak se to jmenovalo - ale začalo to průjmama - na to jsem byla zvyklá - když jsme totiž štěndo přivezli a odčervili, dostali jsme z něj klubko červů - nelžu - takže měl střeva v loji, ale při správné stravě to bylo ok; pak se přidala krev ve stolici - letěla jsem k vetovi, dostal prášky, ještě jsme dávali živočišný uhlí, nic; začal hubnout- z nějakých čtyřiceti kilo se dostal na dvacet. krmila jsem ho hovězím, šunkou pro děti, dávala mu žrát z ruky; vypadalo to, že se z toho dostane; pak to ale po dvou týdnech začlo nanovo, k tomu nechutenství, takže neměl čím doplňovat ztráty - po dalších dvou týdnech jsem se rozhodla pro injekci - chudáček se už ani nezvedl...

jé, děkuju mockrát

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:05
- Nahlásit

Xerxová
díky moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:46
- Nahlásit

ssshhhhh

A když jí ho namaže na pipinu tak to je místní léčba plus sváča najednou

né, stačilo že mě u nás zabila černej čaj, tetkon ešče tohle

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:48
- Nahlásit

ChristineMaria

nevím, jak se to jmenovalo -

ach jo! naprosto chápu, žes tetkon vystíhovaná.

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:50
- Nahlásit

PetraK
začínám bejt trochu na palici - studuju každej její bobek, dívám se na zuby, srst, pečlivě hlídám žrádlo, dívám se, jestli nekulhá...už mi rodina řekla, že ji mám přestat podrobovat vědecké analýze, ale já mám o ni fakt strach

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:53
- Nahlásit

ChristineMaria
.už mi rodina řekla, že ji mám přestat podrobovat vědecké analýze, ale já mám o ni fakt strach
Chapu, zcela. Ale zkus se v tomhle smeru vypnout a prestat si tvorit scenare, jen si uzivat prditko maly, socializovat, vychovavat... Btw, tu krupicnou kasi ji varis proc? Nebo pojd na forum pro esusku, aspon tam budu mit partacku rotvajleri, tam maj samy divny psy.

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 20:57
- Nahlásit

Fifi
máš pravdu - měla bych toho nechat
je něco blbého na krupičné kaši? jen se ptám - jako aby dostala mlíko, zasytilo ji to a dostala něco teplého po ránu (samozřejmě, že jí všechno ohřívám) - stejně jsem toho raději na chvíli nechala - měla trochu řidší bobek, no a mlíko zahleňuje

pojd na forum pro esusku, aspon tam budu mit partacku rotvajleri, tam maj samy divny psy.
co jsou divný psi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 21:01
- Nahlásit

ChristineMaria
co jsou divný psi?
To, co tam maji. Naky zrzaty drapalici, chlupaty spicloidi, flekaty jelita, zlaty prciny, babofky pruhaty a utulkaci, jeste, ze to tam zachranuju s rtw a slechticnama.
je něco blbého na krupičné kaši?
Coby dokrm u kojici feny vubec nic, u stenete starsiho v tom vyznam nevidim. To radsi podmasli, kefir, bilej neochucenej jogurt - ale ne na pipku, nybrz pekne coby snidani, do toho nejaka zeleninka krouhnout treba, nebo maso vlozit decentne...

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 21:03
- Nahlásit

Fifi
tak ok, díky za radu -zpestřím jídelníček - a nepotentuje se po tom kefíru?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 21:05
- Nahlásit

ChristineMaria
a nepotentuje se po tom kefíru?
Tak kdyz ji ho nedas hned zkraje pul litru, tak urcite ne. Naopak, tyhle vyrobky psiska stravi mnohem snadneji, jeste cottage cheese neochucenej bejva taky super.

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 21:16
- Nahlásit

Fifi
tak jo, vyzkouším to díky jen ještě dotaz - nebude mít po kefíru nebo podmáslí hlad?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 21:22
- Nahlásit

ChristineMaria
Vzdyt jsem psala vys, nedat ji ho samotnej. Jen k necemu pridat. Nevim, jak mas rozvrhnuto krmeni pres den, ja davala coby snidani cast masa (kridla, krky, skelety, mlety hovezi, ryba, drstky atd), k tomu pripadne zelenina, nespareny vlocky treba, zalito kefirem, podmaslim, nebo pridani tvarohu, cottage. Co stene, to individualita, musis to nejak sama ozkouset, co sedne vam.

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 21:24
- Nahlásit

Fifi
Vzdyt jsem psala vys
no jo, já vím jen jsem měla strach, jestli to to štěndo na dlouho zasytí díky ti, dobrá vílo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 22:21
- Nahlásit

ChristineMaria

Fifi má pravdu. Ale rozumím Ti, když mi přišlo štěndo po odchodu starýho hafana, byla jsem na tom podobně - ne tolik, ale taky tak, protože ve mě byla moc ta jeho poslední noc. Teď mi nečekaně loni odešel můj srdcovej pes a přísahala jsem si na holej pupek, že mě to nesmí sežrat. Jednak si neužiješ štěně a druhak ho vystíhuješ. Takže - šup od toho.

ale v tomdle Fifina teda pravdu nemá:
tam maj samy divny psy.

JÁ MÁM NORMÁLNÍ PSY!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 22:22
- Nahlásit

FifiFifi
zachranuju s rtw a slechticnama

jasně ! rtw viděla mozkovou buňku tak leda ze stihačky a šlechtičny se živěj čmelákama. To je partička!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 22:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ChristineMaria

u nás je v kurzu všechno tohle:
e. Naopak, tyhle vyrobky psiska stravi mnohem snadneji, jeste cottage cheese neochucenej bejva taky super.

o tvaroh je bitka a když dělám domácí lučinu z jogurtů a kysanky, tak jak si dávaj syrovátku

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2014 23:21
- Nahlásit

ChristineMaria
začínám bejt trochu na palici - studuju každej její bobek, dívám se na zuby, srst, pečlivě hlídám žrádlo, dívám se, jestli nekulhá...už mi rodina řekla, že ji mám přestat podrobovat vědecké analýze, ale já mám o ni fakt strach
Tohle taky velice dobře znám, mám za to, že je to úplně normální a přirozený, pokud to nepřesáhne určitou míru

PetraK
JÁ MÁM NORMÁLNÍ PSY!
ty zrovna!!
To už i já mám normálnějšího psa než ty

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 09:55
- Nahlásit

Moc bych vám všem chtěla poděkovat za rady a vlídná konejšivá slova. Heřmánek nepomáhal, tak jsem vyzkoušela ten jogurt a musím říct, že se to pozvolna zlepšuje. Myslela jsem, že si to bude olizovat, ale zjevně jí to pomáhá a tak raději vyžírá jogurt z misky. Ještě jednou díky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2014 10:52
- Nahlásit

ChristineMaria
ale zjevně jí to pomáhá a tak raději vyžírá jogurt z misky

zjevně inteligentní dáma a ne prase , supr, že se to lepší.
oni všichni fakt ten jogurt chválej , že to je funkční. Kolegyně dokonce vyzkoušeno na sobě osobně.

birma

ty zrovna!!
To už i já mám normálnějšího psa než t

to je sprostá pomluva!!!!!! Bubitka je inteligentní psí stařenka, která si tak vlídně cupká světem a Rrrumštajn je malý bezbraný psí chlapínek, který si hopká za motýlky

<< . 1 . 2 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání