| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:39
- Nahlásit
Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Může toto fungovat? Možná jsem objevila Ameriku a už to dávno znáte, takže co si o tom myslíte?
http://www.thundershirt.com/
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:46
- Nahlásit
corgi
tak to jsem vživotě neviděla a koukám jako blázen...
jo a nejdříf jsem četla "thunderSHIT"
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:02
- Nahlásit
Grin
No toho se právě bojím, aby to nebyl spíš thunderSHIT
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:16
- Nahlásit
no nevím nevím
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:20
- Nahlásit
corgi
Hele taky jsem o tom neslyšela... ale "napustit" to ještě tím feromonem co jsem právě zapomněla jak se jmenuje a co někteří mají ozkoušený jako převážně fungující.... To už by klapnout mohlo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:29
- Nahlásit
to je úpa jasný, když se to "správně" dotahne, tak pes se nemůže nadechnout, tedy začne dýchat tak měkce a bojovat vo život, že je mu úpa jedno jako esli mu utrpení zkrátí bouřka nebo vysavač (možná si to začne i tiše přát) navíc je v tom tak fixovanej, že ani chodit vlastně nemůže, takže jen leží, vypadá spokojeně, pže to ležící psi bejvaj spokojený, nebojuje s ruchem, bo bojuje jen vo možnost se nadechnout
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:32
- Nahlásit
Crysa
corgi
myslím že je to tahák peněz k kapes
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:37
- Nahlásit
Crysa
tak pes se nemůže nadechnout
Má to být utažené tak, že se pod to dají normálně strčit prsty
ani chodit vlastně nemůže, takže jen leží, vypadá spokojeně
Např. video s bíglem, co se točil za chůze dokolečka - s vestou úplně normálně jde
Alexa
myslím že je to tahák peněz k kapes
To kdyby člověk věděl, právě
Psíček
jen ve správných rukou, třeba v rukou Milana, Desenského, Dostála a některých zdejších superkynologů
Aha, tak mám zas smůlu...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:37
- Nahlásit
Já bych to teda na svýho psa nedala. Příjde mi to jako náramek na ruku na hubnutí
Musí to být hodně příjemný třeba v létě na malamutovi
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:39
- Nahlásit
Dines
feromonem co jsem právě zapomněla jak se jmenuje a co někteří mají ozkoušený jako převážně fungující
Vzpomeň si a hoď to sem, já už jsem fakt zoufalá
stetisek123
Musí to být hodně příjemný třeba v létě na malamutovi
No v tu chvíli už je Betyně jedno, jestli je léto nebo zima, s tepem 300, že jo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:43
- Nahlásit
corgi
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_9579_0.html
natuty to tu bylo ve víc tématech... tenhle jsem našla první.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:51 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
corgijá už jsem fakt zoufalá
bych raději sahla po zklidňující homeopatii, po bylinkách od Phytovetu, a pod. jak po svěrací kazajce..
http://www.plna-miska.cz/phytovet-dog-cool-down-25 0g
tady cca na konci 1. třetiny stránky někdo jmenuje homeopatika co jim zabrala..
http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/94023 9/cokoliv-na-zklidneni-psa-bourky-ohnostroje
a nebo zkusit napsat sem, známé radí s homeo pro kočky
http://www.phytovet.cz/sk/zverolekar.html
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:01
- Nahlásit
pry to funguje.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:59
- Nahlásit
corgi
Tak vona má v podstatě crysa naprostou pravdu dyž pes se soustředí na jednu věc(dušení lepší je jiná fyzická námaha ale teda jo)tak se už nestihne bát páč má moc práce s tím makáním hele tady je třá pes ůpa v pérdeli a dostali ho z toho(teda ale fuška já bych se na to vys..) http://www.uloz.to/7543036/znalec-psi-duse-baby-gi rl-a-jeji-fobie-avi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:17
- Nahlásit
stetisek123
náramek na ruku na hubnutí
rychle!! kde maj náramky na hubnutí??????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:22
- Nahlásit
Psíček
Někde jsem četl, že náramky fungují jen do nuly.
moc čteš ,zlato! pokud nevíš kde maj náramci na hubnutí,tak tu nezabírej místo těm co to vědí a nezdržuj laskavje!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:23
- Nahlásit
davidkova renata
Jediný, po čem sem v životě zhubla, bylo kojení. Možná bych se tím mohla živit, jako kojná? Sežrala bych co vidim a byla furt štíhlá jako laň..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:31
- Nahlásit
stetisek123
, bylo kojení
no ty voe tak to di do řitě to je to poslední už ,já kojila asi tejden bo mě to nebavilo a dítě už vůbec ne,akorát furt řval hlady jak kráva,takže nemůžu udělat studii co by bylo kdybych kojila
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:37
- Nahlásit
stetisek123
davidkova renata
Jediný, po čem sem v životě zhubla, bylo kojení. Možná bych se tím mohla živit, jako kojná? Sežrala bych co vidim a byla furt štíhlá jako laň..
Tak to já ,díky kojení,přibrala jako prase.....neustálej hlad,nábjech na hypoglikémii,žrala sem jak prorvaná,dítě taky a já vesele tloustla.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
Tak třá tady důležité je náramek zacvaknout za zády a zahodit klíč hubnete rychle a efektivně pani na100%
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
já zhubla 16 kg za půl roku a jelikož jsem jako těhule nepřibrala, byla jsem docela i jako normální ženská. Ne jak když můj táta byl Otesánek a máma Věstonická Venuše. Teď bych potřebovala kojit minimálně čtyřčatačata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:58
- Nahlásit
Pakunobecny
no prosim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
Crysa
Alexa
myslíte, že už se to dostalo na vlčáry...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:07
- Nahlásit
kejtlin
myslíte, že už se to dostalo na vlčáry
Tam nedávaj psům vestu ale kravatu(to máš fuk co mu nasadíš)
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:31
- Nahlásit
Mám i homeopatika (na míru od našeho veta namíchaný), i bachovky (krizovku i namíchaný extra na bouřku). Snažím se jí vystavovat přiměřeným hlukům, ale bouřka je prostě bouřka, tu nezvládá. Kdybych byla v Americe, tak si tu blbou vestu koupím hned a vyzkouším, bez keců prý vracejí peníze a obnošené vesty pak darujou neziskovkám.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:34 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
Jo, a ještě mám objednaný Calming od Alavisu, to si chci schovat na Mikuláše až Silvestra. Ale to D.A.P. ještě pohledám.
Edit: Už jsem pohledala - pro nás nepoužitelný, já mám psy venku.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:59
- Nahlásit
corgi
Už jsem pohledala - pro nás nepoužitelný, já mám psy venku.
A co ten obojek?
http://www.svetmazlicku.cz/index.php?main_page=pro duct_info&cPath=10_16&products_id=218&zenid=16c2eb e5d04dd94cfb8a10cc2782e6fd
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:25
- Nahlásit
Dines
Dík za tip, náš vet Sergeant's prodává, tak se ho zeptám. Stejně tam v pondělí musím jít, protože už zase kulháme. Ach jo, nesnáším hyperaktivní psy...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:39
- Nahlásit
Tak jsem koukla na youtube na ten "thundershit" a je toho tam dost. Mimo to ještě zřejmě konkurenční výrobek "anxiety wrap". Plus mnoho homemade modifikací. Při příští bouřce zkusím dát Bětce tričko, to aspoň nestojí 600Kč a kdyby to nepomohlo, tak si můžu pořád myslet, že je to fajnovní módní doplněk.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 10:47 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
Tak za sebou máme rok a půl testování, čekala jsem na Silvestra, než se podělím se zážitky
Letní bouřky - minimálně o polovinu lepší s "vestičkou" než bez. Bez vesty - běhá, nesedne, nelehne, tečou z ní potoky slin, nereaguje, nepřijímá potravu. S vestou - schová se na jedno místo, pořád je vidět stres, ale menší, míň slintá, reaguje na mě. Někdy dokonce usne a spí!!!
Mám i video, nějak to sestříhám a zkusím dát na jůťůb.
Silvestr bez vesty - probíhá místnostmi klusem, nereaguje, vyskakuje na gauč, seskakuje z gauče, třesou se jí zadní, nepřijímá potravu. S vestou včera - místnostmi procházela volným krokem, reagovala na nás i na druhého psa, před půlnocí jsem začala demonstrativně jíst a vůbec nevěnovala petardám pozornost, sedla si a loudila Na půlnoc jsme se přestěhovali do koupelny s balíkem piškotů, dostala, když zareagovala a koukala na mě. Z té půlhodiny v koupelně bych řekla tak 50% celkem v pohodě, 25% přecházení ve stresu (ale pomalu) a chvilku byl úplný propad do třesu zadních - po nějaké větší ráně.
Dodám, že na Silvestra už měla asi 5 týdnů Phytovet Cool Down, semtam jsem jí kápla krizové Bachovky a jinak nic.
|