| Autor |
Zpráva |
staropramen
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:25
- Nahlásit
Známá mi psala že ji včera vlčák,když s malým klukem blbla na zahradě,na kluka vyrazil a kousnul ho do ruky,přímo tohle řešit nechci protože si sama pořádně kvůli šoku z toho moc nepamatuje,zajímá mě protože prý ten den dostal očkování proti vzteklině,jestli to může mít nějakou jakoukoli souvislost,díky za případný odpovědi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:29
- Nahlásit
staropramen
to je přece naprosto jasný, že je ten " vlčák vsteklej néééé" to je mazec, vždycky když někde něco podobnýho čtu, tak si blahořečím, že jsem nedopadla zas až tak nejhůř
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:29
- Nahlásit
staropramen
Souvislot mezi očkováním a kousnutím? Jakože byl víc vzteklej? To rozhodně ne.
A pokud se bojí nákazy, tak se bát nemusí. ČR je vztekliny prostá. A navíc, pokud byl očkovanej i před rokem, tak imunita jistě trvá.
Jinak mě zase včera kousl Máfo. Jsem třepla igelitkou a posera Megina se tak lekla, až se řízla o kuchyňskou linku. Tak jsem si ji vzala do náručí a mávala igelitkou jakože nic se neděje a Maf to vzal jako skvělou hru. A že igelitku chytí, jenže já nedávala pozor, jak jsem držela Meg a samozřejmě pod igelitkou chytil moji ruku. Pěkně mě štípl.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:40
- Nahlásit
Kejtlin jak to myslíš:-D to je v podstatě její myšlenka,já ji jen zprostředkoval dal protože mě to taky zajímalo i když si víc myslím že ten kluk dělal nějaký píčoviny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:44
- Nahlásit
staropramen
já vím, že je to její myšlenka a tys zprostředkovatel, taky to nebylo namířeno na tebe .
myslím, že bránil bud´ kluka nebo ji, když jsem měla pita, a kočkovali jsme se s přítelem, tak jsem musela hlídat abych třeba ze srandy nedělala větší hluk, protože by ho sejmul.
|
123helik
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:10
- Nahlásit
ona to zas taková blbost není, znám víc psů, co jsou po očkování nervózní - podle veta špatně reagujou na vakcínu. Tohle dělá babiččina čuba špice, tak jsme to řešili na cvičáku a zjistila jsem, že nervózně reaguje po očkování víc zvířat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:12
- Nahlásit
staropramen
hm,tak todle dělá moje čuba furt a dost surově..jakmile se s klukem poštuchujem,dycky!!! se okamžitě zapojí a je schopná ho rafnout docela fest,posledně prokousla peřinu bo sme se tloukli f pelechu .Problém je v tom,že mě to nevadí,prostě jí vyhodim pokud to dřív neudělá dítě co se s ní taky docela nesere..jenže tohle jsou věci,který prostě neřeším a nemám s tím problém,to se ale nedá říct o každým,ona vypadá skutečně velmi nasraně a odhodlaně,takže spousta lidí by s tim problém jaxi měla.
|