Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / hovnocuc..
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
staropramen
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 22:43
- Nahlásit

vopavař se?

žofka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 23:34
- Nahlásit

Tak se teda tady válím smíchy a nedá mi to abych taky trochu nepřispěla. Taky máme asi s polovičkou smečky týž problém.Přiznám se ale,že už ho neřeším. Několik vetů už mi totiž řeklo,že s nějakým nedostatkem čehokoli to nemá nic společnýho,že to je jen zlozvyk. A jestli vydržím,dělat že nic nevidím,tak to nemám řešit,pokud to teda někoho úplně nepohoršuje. No a protože to dělají jen na domácí půdě,mezi svými ,tak to neřeším. Takže traverza netraverza,jsem v klidu.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 07:55
- Nahlásit

staropramen
No jo no, malej překlep no.

Barka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:12
- Nahlásit

staropramen

me pejsa taky zrala hovna. cca do jejich 6 mesicu. resila jsem to duraznym fuj a ono ji to preslo i bez traverzy. ja myslela, ze je to steneci rozmar a ono asi ne, dle tech prispevku

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:07
- Nahlásit

taky si myslím, že to mladou bude držet jen jako štěně a pak s tím dá pokoj.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:39
- Nahlásit

U nás se hovna nežerou, ale starý špic se s nima snaží co nejvíc ,,přemalovat". Takže když přiběhne s komplet celou hlavou, krkem a polovinou těla od sraček ke mně, mám v prvé řadě sama co dělat, abych se nezblila. Pak se celá rodina dohaduje, kdo ho umyje. Pochopitelně vyhrává ten, co ho měl venku a taky mamka, jelikož ta by byla schopná ho při -5st vyráchat v potoce. Tudíž se obětuju a drhnu zase já
A tedy nevím co je horší: když mi pes zblajzne kočičí hovno tak mu řeknu ať si než mně jde pusinkovat očistí tlamu nebo to jde alespoň zapít Za hodinu o ničem nevím, kdežto pes oválený v hovnech sakumprdum smrdí týden i po vykoupání

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:50
- Nahlásit

Taky mám doma hovnožravku. Lidský nejlépe, pak v pořadí kočičince a srajdy psí. No žůžový. Postupem času se mi ale u feny podařil vypěstovat reflex. Vezme hovno do huby, zařvu fuj (v noci se to ozývá nejlíp ) a když pustí, volám a dostane kokinu. Po cca dvou měsících intenzivní práce už ani nemusím tak řvát, dám fuj a fena okamžitě pouští a jde si pro mňamku. Funguje nám to na 95%, což považuju za obrovský úspěch Dřív byla za jednu prochajdu schopná sežrat tolik hnusů, že už ani nechtěla doma žrát
Samozřejmě aplikuju na jakékoliv žraní čehokoliv. Největší úspěch mám, když jsem ji takhle dostala od talíře guláše (bezdomovci krmili kočky).

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:09
- Nahlásit

Já začínám mít pocit, že to ta malá bestie bere do huby schválně, protože jakmile ji pak řeknu fuj, pustí to a běží si pro piškot, ale to jsou mety. Takže mi přide, že to dělá schválně, protože pochopila, že po slovu fuj bude odměna. Už dělá i to, že když jen třeba čuchá k nějakému ochcanému rohu, tak ji řeknu fuj a ona okamžitě běží ke mě pro dobrotu. Už nám to zabírá líp, než přivolání.
se bude rozhodčí divit, až mi řekne na zkouškách ,,přivolat psa" a já zavolám místo ke mě ,,fuj"!

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:55
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
no já aby to nezačala dělat schválně, tak nedávám kokino vždycky. jen občas slovně pochválím a jde se. zatím toho nezneužívá
ale měla takové tendece zrovna u povelu ke mně schválně se na prochajdě zastavila a čekala, dokud si ji nepřivolám, jen aby dostala mňamku jsou to vikukové

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 12:06
- Nahlásit

PeKrato
Jj, ta má je na 3 měsíce až moc chytrá.

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 12:11 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit

Taky mám doma hovnožrouta. Když byla štěndo, žrala ouplně všecko. Nejvíce ze všeho milovala posmrkaný kapesníky Pak byl nějaký čas pokoj od kapesníku i od hovňajsů, ale tak zhruba před měsíce znova začala, ale už jen ty hov.a.
Ale zajímalo by mě, jak často odčervujete. My jsme vždycky psa odčervovali jednou ročně. Teď jsem četla v časáku, že by bylo nejlepší ho odčervovat každý měsíc, ale že už je to pro psa zátěž. To už mi příjde fakt docela často.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 12:27
- Nahlásit

zuzkaJ
Když přichází do kontaktu s jinými a chodí ven, tak by se mělo odčervovat min. 2x ročně, nejlepší je tak 3x do roka. Zrovna nedávno jsem to řešila s vetem.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:19
- Nahlásit

zuzkaJ
odčervuju tak jednou za 3 - 4 měsíce. nejen kvůli žraní, ale i častému pohyb mezi jinými psy.

Dáška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:28 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

To je zas téma o ho.ně

Já od jisté procházky, kdy se kámošky zlaťanda vyválela v lidským průjmu tak důkladně, že ze zlaté barvy byla hnědá od hlavy až po ocas po obou stranách psa, museli jsme se s tou žumpou vracet domů z polí asi 3 kilometry a kámoška, když ji koupala, u toho hystericky brečela, děkuju našemu Nýnoušovi, že ty hovna jen žere a sem v pohodě

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:30
- Nahlásit

Dáška

mě fenku jednou druhý pes povalil při hře do lidskýho průjmu. měla to přes celý záda a při mytí jsem brečela taky. fakt mazec, ten smrad jsem cítila ještě tyden

Kaccka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 15:27
- Nahlásit

Tohle je paradni tema, ani nevite jakou mam radost, ze v tom nejsme sami. Nas magor je taky hovnocuc, specializuje se jen na lidsky a pozira je ultrarychlosti cca kilo za sekundu. Je to humus a do dneska jsem neprisla na to co s tim, jakmile to zacejti, je absolutne neovladatelnej, cpe to do sebe, nevidi, neslysi. Teda vlastne trochu slysi, na volani nereaguje, ale ze se k zezadu blizim, to vi moc dobre a na posledni chvilku stihne zdrhnout. I s plnou hubou samozrejme.

<< . 1 . 2 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání