Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / stalo se vám to někdy?
Autor Zpráva
staropramen
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 19:42
- Nahlásit

pokakalo/pocuralo se vám stěně někdy ve veřejném dopravním prostředku(mhd,vlak)? zatím ho vozíme jenom autem,tam se nám to ještě nestalo,akorát předevčírem se v kufru poblil .moje noční můra je že se v autobuse plným lidí vysere.. louže by byla možná horší protože hadr sebou nenosím

staropramen
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 19:43
- Nahlásit

hromádku seberu do igelitaku ale smrad by nás stejně prozradil

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 20:06
- Nahlásit

staropramen
Stalo se mi to ve vlaku. Puma už dávno nebyla štěně, takový dva-tři roky jí byli určitě. Jeli jsme z Brna ze závodů a ona mi těsně za Olomoucí začala vysvětlovat, že se jí chce na záchod. Kňučela, chodila ke dveřím a říkala "zastav vlak, já vážně musím". Domů cca hodinu a půl jízdy. Byl to poslední spoj. Kdybych na některé zastávce vystoupila skrz Pumino venčení tak tam budu čekat do pěti ráno na další spoj..... Takže jsem ji po dobrým přesvědčovala, že vydrží. Po zlým zakazovala, že teda "lehni a zůstaň". Zabavovala povely nevyžadujícími prostor "hlavičku doprava, hlavičku doleva, podej první, druhou, třetí, čtvrtou nohu" a tak podobně.... Výsledek byl ten, že se posrala jednu zastávku před Bruntálem Bylo to děsný, páč měla průjem, roztíkalo se to po chodbičce, do sáčku to sebrat nešlo.... uklidila jsem to pomocí veškerého náhradního oblečení, které jsem měla v batohu

impact
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 20:39
- Nahlásit

Jezdim s ruznym poctem psu denne temer sest let a nestalo. Ofsem paradne si usrat na celej vagon je taky pecka.

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 21:41
- Nahlásit

Když jedu se psem vlakem, beru s sebou v tašce velkej igeliťák s jedním až třema vlhkejma hadrama. Vzhledem k tomu, že v autě se poblinkává pořád, je skoro zázrak, že ve vlaku to zatím vždycky vydržel. Takže těma hadrama jsem zatím vždycky utírala jenom slinty na okýnku - rád se dívá na ubíhající krajinu...

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 22:10
- Nahlásit

Stalo, ale ne v dopravnim prostredku. Byla jsem s krizenkou Mydlinkou na canisterapeutickych zkouskach u SVOPAPU a protoze jsem prijela pozdeji nemela jsem cas cubinu vyvencit- najednou jsme meli nastoupit na zkousku v telocvicne, soucasti bylo nechat psa samotneho s lidmi v mistnosti , kdyz jsem prisla tak mi sdelili, ze Mydlinka se tam pocurala. Tak jsem s ni v dobe zkousky po dovoleni letela ji vykakat - Mydlajs to vsak nedonesla. Protoze jsem si vse nechala i pytliky ve zmatku v telocvicne musela jsem chte nechte bobek opatrne vzit do ruky a vynest ven - nastesti byl jen jeden a tvrdy

rain
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 07:49
- Nahlásit

To zatím naštěstí ne, ale je fakt že delší trasu jsem s ní zatím nejela.
Akorát kamarádovi zblila celou zadní sedačku v autě, samo taky 5 minut před cílem - od té doby jezdí v kufru a zatím OK.
A taky hrozně miluju když vylezem před barák a hned potkáme nějakého psa, s kterým se chce přivítat a jak je to magor tak se vždycky počůrá, samozřejmě uprostřed chodníku, to mám fakt radost....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 08:58
- Nahlásit

tak s vyprazdňováním v jakémkoli dopravním prostředku naštěstí zkušenost nemám, ale též mi asi půl minuty před tím, než vystoupila z auta poblila celý vnitřek včetně oken. Chuťovka, auto stálo na slunci do 5 odpoledne, tak si to asi dovedete představit ...

Agra
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 10:37
- Nahlásit

ahoj no J8 mám problém s čubinou v autě pokaždé bleje a je celá nesvá ale v jiných dopravníh prostředcích je v pohodě a že by se mi počůrala nebo musela kadit se mi zatím nestalo , jen občas slyntá ale to musíme mockrát přestupovat nebo se jinak přesunovat , a posledně sme jeli s kamoškou v jiným autě než v našem a čuba byla absolutně v klidu dokonce si jízdu užívala čučela sem jak puk jinak je to skoro roční štěndo

wami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 11:56
- Nahlásit

staropramen
vlakem jsme jezdili od cca 7-8 týdnů, a rovnou dlouhý trasy, a nikdy se nepotento... (ani v autobuse, ani v autě...)

zato se párkrát ve vlaku poblil, tak jsem vozila v báglu takový ty papírový ručníky, a vždycky se to dalo během chvilky uklidit...
Teda v autě jednou poblil auto, věci i kámoščinu čubu, co jela vzadu s ním, tak to teda jako nic moc

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:13
- Nahlásit

Mařena počůrala celej bus, když sem ji vezla domů z Tábora. Hadr sem neměla, řidič byl fajn, řekl, že to neva, že to v depu ukliděj. Jinak se mi podělala v metru, když ještě neuměla jezdit metrem, pak blila a zároveň z druhý strany měla megasranděru v autě...od tý doby jezdim na výlety vybavená úplně všim, vozila sem plnej batoh úklidovejch prostředků a hadrů. Pak si zvykla a mě se uprázdnil batoh.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:26
- Nahlásit

Gerda
mě se uprázdnil batoh.
ale ne moc pokud vim

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
ale ne moc pokud vim
je tam teď mnohem víc místa na svačinu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:35
- Nahlásit

Gerda
je tam teď mnohem víc místa na svačinu...
kerou ale dycky!!!! zapomeneš doma!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:44
- Nahlásit

davidkova renata
kerou ale dycky!!!! zapomeneš doma!
Takže vlastně ten batoh je skutečně uprázdněnej ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:55
- Nahlásit

Gerda
Takže vlastně ten batoh je skutečně uprázdněnej
takže je to asi jiný slon...

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání