Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Arden Grange
Autor Zpráva
Mari
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 17:33
- Nahlásit

Máte někdo zkušenost s touhle značkou?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 19:25
- Nahlásit

Nové auto?

Alka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 15:06
- Nahlásit

Ano, krmím s ní už 2 měsíce, a jsem opravdu nadšená. Už totiž při zkrmení prvního pytle, se feňule začala daleko více lesknout, a téměř přestala línat. Teď je 35den březí, a je vážně nádherná, pořád se leskne, žádné lupy, bobky taky v pořádku, ale samozřejmě záleží jak to psovi sedne. Předtím jsme měli Mastery, to bylo taky super. Ale po AG vypadá fakt líp

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 15:21
- Nahlásit

Alka
kde ji prosím kupujete? nemůžu to nějak najít taky mi to bylo doporučeno takhle značka

Alka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 15:32
- Nahlásit

No mám výhodu že mám chov.stanici, a vozí mi to prodejce, který je kousek od nás. Ale už je ve spoustě e-obchodech, a nebo zkuste na stránkách www.firstmate.cz (dovozce), zadat dotaz do poradny, podle místa bydliště vám poradí nejbližšího prodejce

kokoška
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 17:33
- Nahlásit

Mari
taky jsem to na doporučení zkusila, nesedlo nám to. Nejdřív to pes nechtěl žrát - vybral původní značku granulí a tyhle nechal, když už je vzal na milost a začal ochutnávat, tak se zesr...... jak Amina, ani po pár dnech se to nezlepšilo, tak jsem zpět u osvědčené značky.

Mari
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 17:44
- Nahlásit

zwergpinscher
Stačí zadat Arden Grange a vyjede Vám několik e-shopů, kde se dají koupit, např. www.mujpes.cz
Mají taky svoje stránky: http://www.ardengrange.cz/

Mari
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 17:53
- Nahlásit

kokoška
Zkusila jsem jen vzorek z výstavy. Vím, že je to na hodnocení malý množství, ale krásně voněli a složení se mi líbí.
Já zase na doporučení přešla na Eagle pack small medium puppy. Granulky jsou miniaturní ( tak pro čivavu ), krmím s nimi asi měsíc a dobrý, ale poslední 3 dny bobky změnily tvar a konzistenci srajdu přímo nemá, ale špatně se to sbírá. Když ji nasypu jinou značku, tak jsou bobky zase pevný, takže musíme změnit.

Alka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 18:13
- Nahlásit

No je fakt, že při přechodu na AG nebyly bobky uplně pevné, ale upravilo se to cca za 14 dní. Docela jsem s tím počítala že při změně se to může stát, protože 3 roky baštila Mastery, a najednou jí strčím uplně něco jiného. Tak než si střeva asi zvyknou....

Mari
a nemůže to být z toho tepla, ta změna konzistence?

Mari
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 19:28
- Nahlásit

Alka
Nevím, jestli je to z tepla, ale poslední dny moc teplo nebylo a pařáky byli i předtím a bobky měla dobrý.

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 19:38
- Nahlásit

Mari
no když krmíš měsíc a problém je 3 dny bude to něčím jiným myslím ...

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání