Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / hledáme kamarády - Plzeň
Autor Zpráva
sarinda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:18
- Nahlásit

Ahoj,
mám cca 5 měsíčního štěndu (střední plemeno) a chtěla bych mu najít kamarády na společné lumpárny. Je moc hravý a s každým se hned kamarádí. Najde se někdo v okolí Plzně? (Bory, Slovany, Litice, Štěnovice, Útušice...) Díky

Meemies
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 19:54
- Nahlásit

Ahojky, co máš za plemeno a kde přesně bydlíš?

Zuuza
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:24
- Nahlásit

Ahojky, my máme 3měsíčního dobrmánka hnědáčka, je hyperaktivní a co se týče pejsků, je z nich unešený, obzvláště z těch menších, na které stačí výškově. Zatím mu uteče i jezevčík) Budeme se v brzké době stěhovat na Slovany...co máte za rasy vy??

Meemies
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 18:55
- Nahlásit

My máme bostonskýho teriéra a bydlíme na Slovanech......

Zuuza
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 12:29
- Nahlásit

Bostoňáček je asi na toho mýho pošuka malej...teda on by se mu líbil na hraní, ale obávam se, že bostoňáček by tak našen nebyl Nebo se pletu? Třeba je to drsňák...

Meemies
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 14:25
- Nahlásit

No......bostonci byli chovaný jako bojový psi, takže se podle toho chovaj. Problém je, že asi neví, jak je velkej a klidně začne skákat a ňafat na vlčáka, to mam docela strach. Navíc je to ta nejmenší váhová kategorie, takže max 7 kilo..... Ale jemu to je asi jedno

mag
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:02
- Nahlásit

Labradorka - 2 roky -taky Slovany

Zuuza
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:23
- Nahlásit

Meemies
Bostonci bojovi psi? No tak to by šlo Až se teda přistěhujem, dáme vědět...tak za 3 týdny

A labradorka by se Bartikovi taky libila!

A kam chodíte na Slovanech venčit? Moc tam toho není, co

Meemies
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:40
- Nahlásit

Zuuza
Jestli na něj nebude ten Tvůj startovat, tak ten náš má rád všechny pejsky.....(oni jeho občas ne)
My chodíme tak různě, jak je nálada. Bydlíme zhruba mezi Mikulášským a Jiráskovo náměstím, tak je aspoň trochu trávy. Jinak teď jsme byli ještě v nějakým parku,a le nevim jak se jmenuje a taky na Náměstí Horákový.....

Zuuza
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:49
- Nahlásit

My budem bydlet pod Homolkou u reky...tak to mame aspon stesti s tim parkem Jinak Bart je dobracisko, ale obcas nezna miru jak je stene, takze je prudsi...

Meemies
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:59
- Nahlásit

Zuuza
....prudčí, to sedí asi na všechny štěňata. Ten muj je taky prudčí, když to dělá na westíka, tak ho klidnim, aby ho nezabil a když to dělá na vlčáka, tak mam zase strach, že pak ten vlčák zabije jeho

sarinda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:45
- Nahlásit

Jééé, to mám radost, že jste se ozvali.
Já mám křížence border kolie, teď je velký asi jako kokr a doufám, že ještě vyroste
Bydlíme v Útušicích, je to kousek za Radobyčicema. Bohužel se mu moc nelíbí v autě, ale ten kousek do Plzně to bude muset vydržet.
Je to poděs, lítá a hraje si s každým. Na cvičáku začal s klidem skákat na 2x většího hafušu. Takže se rozhodně nebojí velkých kámošů.
Myslím, že hezké procházky jsou kolem řeky pod Tyršákem a samozřejmě na Homolce. U nás je to taky fajn, ale je to pro Plzeňáky z ruky.
Pokud byste měli chuť a čas, tak bysme se mohli domluvit na seznamovací schůzce. Budu ráda za každou vycházku, kdy se utahá

sarinda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:13
- Nahlásit

Jsou v Plzni vůbec nějaký pejskaři, co spolu trochu pečou?

Opravdu ráda bych našla hafušovi kamarády na blbnutí.
Tak se mi někdo ozvěte.

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání