| Autor |
Zpráva |
Cirilla
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2005 19:03
- Nahlásit
Prosim o radu jak na mlsneho pejska. Mam stenatko jorka 11tydnu, do minuleho tydne hezky sporadal vsechny granule (Eukanuba pro stenata), ktere jsem mu dala ale pak zjistil ze to v kuchyni voni jinak a my jime neco - "urcite mnohem lepsiho". Vypada ze ma hlad, olizuje nam ruce, vsude cenicha, ale granuli se ani nedotkne, maximalne pokud mu je dam z ruky. A to je na ne zvykly uz od chovatele. Od stolu mu nic nedavam a nechci s tim ani zacinat. Prosim o radu. Diky moc.
|
Břetislava
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 08:44
- Nahlásit
Někteří psi jí jen namočené granule, jiní zase jen suché ... chce to všechno vyzkoušet. Zkus to třeba zalít vývarem z masa. Já třeba musím tomu mýmu hafanovi přidávat do granulí trošičku masa, aby mu to vonělo. Jinak je schopný se toho i 3 dny nedotkout. Jeho největší pochoutka je ale rýže s kuřecím masem a mrkví ... po tom by se utloukl.
|
Cirilla
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 10:59
- Nahlásit
Diky za moc za tip. Ja mu je namacela kdyz byl malinkej ale v posledni dobe mi prislo ze se mu to lepi na patro a proto mu to nejede. Zkusim ten vyvar nebo kousek masicka. I kdyz si myslim ze ty granule smrdi - teda pardon- voni az moc
|