Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěně Českého horského psa nebo Leonbergera.
Autor Zpráva
Martinna
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:06
- Nahlásit

Ahoj, nevíte o nějaké dobré chovatelské stanici Českého horského psa nebo Leonbergera, která má nebo bude mít štěňata?

Martinna
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:30
- Nahlásit

Spíše toho Českého horského psa.

pajda222
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:08
- Nahlásit

Tady jsou stránky klubu, jsou tam chovky, tak bych být tebou vybíral tam.
URL

pajda222
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:10
- Nahlásit

Dále maj v Boleslavi závody ve spřežení, pokud o tomto plemeni uvažuješ, jeď se tam podívat, určitě tam získáš mnoho informací o plemeni a chovkách.

Martinna
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:08
- Nahlásit

pajda222
Jj díky za info, spíše jsem, ale myslela o konkrétních tipech na dobrého chovatele. Štěně není pro mě rozhazuji sítě pro kamaráda. S horskými psy mají zkušenosti, štěně si chtějí prořídit, protože museli nechat odejít svou dvanáctiletou fenu tohoto plemene a nechtějí měnit.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:07
- Nahlásit

Tenhle víkend je sraz čechohoráků, resp. klubovka v Počátkách u Pelhřimova. Známý může přijít přímo osobně okouknout a popovídat si.

Na výběr chovatelů moc není, letos snad byly jen 3... málokdo má aktualizované stránky pokud vůbec nějaké stránky mají. Na podzim by měly být snad 2 vrhy.

Ještě jsme na FB http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Cesky-ho rsky-pes/308535794659?ref=sgm

Martinna
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:53
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Moc díky za info, vyřídím. Říkala jsem mu, že je to hodně vzácné plemeno, ale oni na něj nedají dopustit .

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání