| Autor |
Zpráva |
staropramen
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:14
- Nahlásit
Čau,proč ve skupině tří psů 9ti měsíční pes lize přirození 5ti měsíčnímu,1a půl roční se snaží vojet toho 9ti měsíčního.. Nejsou teplí všichni tři že ne? Ostatně existuje homosexualita i u psů?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:17
- Nahlásit
Orální sex u psů?
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:23 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit
Moje fena ojíždí přítelova psa asi tak pětkrát za tu dobu, co jsou spolu venku . A to je kastrovaná
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:23
- Nahlásit
Mucholabka
Orální sex u psů?
Ze života: Goldiku, kdyby panička viděla co olizuješ, tak tě nepustí domů.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:26 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Když jsem ještě měla jenom dvě fenky (Sisinku a Pumičku) tak si při hárání dělali orální sex vzájemně. Vydrželi vzájemně třá celou noc, dokud mi neruply nervy a nezavřela jsem každou zvlášť . Už to nedělají - možná věkem, možná tím, že je tady teď těch fen moc.
P.S. že by byli homosexuální bych neřekla, páč o psy venku normálně zájem měly a snažily se je svést. Spíš to byla taková akce z nouze když to se psem nevyšlo...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:40
- Nahlásit
Bucka je pedofilní homosexuální incestní sociopat. Ojíždí svojeho syna a pak ho kouše.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:28
- Nahlásit
Na tuto otázku by zasvědceně odpověděl jedině pan argosek.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:03 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Smecka
slecno smecko, jako skoro vzdy mate pravdu.
staropramen
pane staropramen, pejsci si z toho tezkou hlavu nedelaji - homsexualni, pedofilni i clovekofilni chovani je u nich zcela normalni.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:25
- Nahlásit
argosek
Tada dneska ta odpověď, nic moc, čekala jsem něco lepšího, nějak strácíte formu pane.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:35
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
jakou formu? proste jsem podal fakta - a ne vyctena - zrovna ted mne ojizdi dva velci pejsci.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:50
- Nahlásit
argosek
Tak si to užijte, nebudu rušit.
|