| Autor |
Zpráva |
staropramen
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 13:35
- Nahlásit
pejsek mi hrozně jede po hráběti a po lopatě,ale jen když s nima pracuju,dělá to od chvíle co ho mám ,začne lítat okolo a šíleně(ale krásně ) na ně štěká, ani mě tak nezajímá jak ho to odnaučit protože mi to dvakrát nevadí,naučil jsem ho na tom docela dobře štěkat na povel, spíš mě zajímá proč to dělá? na nic jinýho takhle nereaguje.ani na ježka není tak akční
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 15:39
- Nahlásit
staropramen
Žádný rozuzlení nepřináším, náš minulý pes takhle lovil smeták, když se zametalo. Můj Bruno tohle dělal na vysavač, ale odnaučili jsme to. Štěkal na něho a útočil. Teď už v klidu leží, když potřebuju vyluxovat místo pod ním, odejde. Obávám se, že soužití bude pokračovat tak dobře, že brzo ani neodejde a budu muset zajíždět vysavačem pod psa.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 16:01 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
staropramen
Náš měl totéž na hrábě a koště, trochu i na hrablo na sníh. Vidím to tak, že je to pro štěndo zajímavá kořist - představ si pohyb, kterým hrabeš listí - jezdíš s "hračkou" po zemi dopředu a dozadu, to je pro pejska prostě žůžo. My jsme ho nechali lovit koště, občas se to hodí takhle ho unavit. Hrábě jsme raději odnaučili, bylo to dost nebezpečné, protože je začal chytat do zubů. Byly sice dřevěné, ale já z toho měla vítr, že by si mohl vypíchnout oko nebo páčivým pohybem vylomit zub. Kdo by měl zájem o náš výkon s koštětem:
http://www.youtube.com/watch?v=XGQhBbXaNIk&feature =channel
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 16:15
- Nahlásit
Já bych to psa asi dělat nenechala, přece jen by mi to při práci vadilo a povyražení může pes hledat kdekoli jinde, aby se to pak "nepřeneslo" nebo nezvrhlo v honění cyklistů, kotníků a pod.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 16:24
- Nahlásit
Mucholabka
přece jen by mi to při práci vadilo
Já se bavila, mladýmu to vadilo Ale jinak dodám, že náš pes je venkovní - kdyby byl "vnitřní", asi bych ho nenechala honit ani to koště, to bych doma nic neudělala
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 18:06
- Nahlásit
tak štěkání na hrabě se na honeni cyklistů myslím nepřenese,ale to bylo myšleno asi na to koště to leda bych mu je házel..
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 18:07
- Nahlásit
oprava:na hrábě,nějakýho hraběte by to mohlo urazit
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 06:47
- Nahlásit
corgi
koukala jsem i na ostatni videa....uplnej kiter profik
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 07:49
- Nahlásit
staropramen
Hele ale pozor na to, aby si pak neodnesl lopatu do pelíšku a tam z ní neudělal tříštičky
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:32
- Nahlásit
kachna_
aby si pak neodnesl lopatu do pelíšku a tam z ní neudělal tříštičky
Tohle se nám stalo s několika neumytými vařekami. Od té doby nevařím. Nemám čím míchat.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:00
- Nahlásit
nevim,srovnávat varecku a lopatu ale ne,pokud je opřená o zeď tak o ní ani nezavadi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:16
- Nahlásit
Hele na hrábě, potažmo hrabání trávy bacha. V pátek jsem hrabala trávu a malá je taky vždycky loví,tak já to naopak využívám k odložení, vždycky jí na chvilku odložím, hráběma jezdím okolo ní a když vydrží chvilku se perem a tak... Jenže už v sobotu ráno se mi zdálo,že se do žrádla tak nehrne jako obvykle (nedělala přemety), nicméně misku vybílila,stejně při obědě,tak jsem se tím nezabývala. No a pak začala blejt,průjmovat, blejt, průjmovat, stále dokolečka a blila žrádlo od oběda z předešlýho dne s obr chuchvalcema trávy - prostě ta blbka během toho našeho kravení sežrala tak kilo mokrý posečený trávy pak už blila jen šťávy, dolem lítala voda a bylo jí fakt špatně. Prostě se člověk učí,to,že mi tohle nikdy žádnej jinej pes nevyvedl,neznamená,že to nebude provádět ten další. Takže příště bude trdlo zavřený
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:37
- Nahlásit
fuj ,ještě že máme sekačku s košem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:49
- Nahlásit
staropramen
No tak já předpokládám,že to samý se stane třeba s listím apod.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:10
- Nahlásit
i listí se dobře uklízí sekačkou se sběrným košem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:17
- Nahlásit
staropramen
Tak,co s těma hráběma,na který se ptáš, hrabeš?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:20
- Nahlásit
jana33
Prachy!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:27
- Nahlásit
to se rozumí že prachy
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:29
- Nahlásit
já s nima třeba vyhrabavam bordel z hlíny než vyseju trávník který shrabu sekačkou
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:44
- Nahlásit
staropramen
to se rozumí že prachy
Tak bacha, aby Ti je štěndo taky nesežralo. Blejt prachy, to musí být echt nechutný.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:56
- Nahlásit
Steph
uplnej kiter profik
No moc ne - jednoho větrného odpoledne toho draka pustil...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:57
- Nahlásit
kinta
Blejt prachy, to musí být echt nechutný.
Jestli tady někdo spontánně blejete prachy, tak vás zvu na krátkou návštěvu...
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 08:49
- Nahlásit
ke mě můžete i na delší návštěvu
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 08:50
- Nahlásit
pokud blijete peníze samozřejmě..