Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / VetBed-zkušenosti
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:35
- Nahlásit

Používáte tady někdo pro psa tuhle podložku? Myslím, že by to bylo ideál na zimu do boudy, na noc do sklepa, takže bych jich chtěla asi víc. Dá se to nějak prát? Jak dlouho schne?A zabrání to fakt otlakům? A co když mám psa, který nerad leží na měkkém? Kdybych pod to v zimě dala do boudy ještě vyhřívací dečku, asi to teplu moc nepomůže. Nebo vyhřívací podložku až na VetBed?

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 20:05
- Nahlásit

Mucholabka
My ji doma máme a musím říct, že je skvělá! já si ji pořídila trošku pod nátlakem chovatelky a byla jsem dost skeptická, ale je opravdu supéér a se psy se o ní doslova pereme!To protože se ráda učím v leže na zemi a tahle deka je opravdu tak dobrá, že zem vůbec netlačí - takže jsem přesvědčená, že otlakům opradu zabrání. Taky dost odráží teplo a když na ní ležíš, tak jakoby hřeje...Pere se to skvěle - prostě narveš do pračky a na 40 to vypereš a to máme opravdu velkou (80x140 nebo tak nějak)...Schne to také super! Za chvilku je to suché...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 20:27
- Nahlásit

Jumi
A kde jsi ji koupila? Na e-shopu nebo se to dákoupit v zoo prodejně?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 20:37
- Nahlásit

Jumi
Deka hřeje? Tak to mám smůlu, Brut by na ní neležel....a to jsem uvažovala o koupi

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 21:50
- Nahlásit

brut
vysloveně nehřeje odráží teplo, nevím jak to úplně popsat....ale jestli se nejraději chladí na dlažkách....tak tohle ho rozhodně chladit nebude....

LenkaK
Mně ji přivezla chovatelka z Rakouska z výstavi a tady jsem ji viděla prodávat jen na e-shopech, třeba myslim, že na psisvět...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 23:19
- Nahlásit

Jumi
Já právě chci něco, na čem by ležel jak Brut, tak Denynka. Brut má raději chladnější povrch a Denynka teplo. Pelíšky jsem zavrhla, mám strach, že by se oba do nich nevešli. Proto jsem přemýšlela nad touto dekou. Brut teď leží na podložce z koupelny ( takové ty jakoby pěnové....). Myslíš, že ta deka funguje na podobném principu?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 06:53
- Nahlásit

A je možnost, že si pes podložku oblíbí? Od doby, co jsme boudu udělali, v ní pes nechce být. Venku leje jak z konve a já musím psa schovat dovnitř, protože se založenýma rukama stojí před boudou, čučí na ni a říká si, jak je krásná. Na povel do boudy vleze, když tsm dám žrádlo, tak se i nažere, ale nechce tam zůstat.

Gája
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 07:28
- Nahlásit

..můžu se zaptat, jak to vypadá ... nerozkouše to pejsa???

Nikka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:14
- Nahlásit

to Mucholabka:
Prosím můžu se zeptat,kde jsi sehnala vyhřívací dečku do boudy? Je to bezpečné?..já uvažuji,že nechám zabudovat do boudy takovej ten vyhřívací panel s termostatem,ale ta dečka by se mi možná líbila víc
Děkuji

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:22
- Nahlásit

Nikka
Já to ještě nesehnala. V Psovi je ale vždycky inzerát dřív jsem to nepotřebovala, teď mám hladkosrstého psa, tak koumám.

stamir
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:28
- Nahlásit

Nikka
Termostat tam daj určite. Keď je mimo búdy, tak mu to termostatom temperuj na takých plus 5-6 stupňov, to stačí. Pes si v zateplenej búde na vyššiu teplotu "vykúri" aj sám.

Majla
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:29
- Nahlásit

Naše smrděla, protože vsákávala pach takže je vyhozená (((

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:33
- Nahlásit

stamir
Už vidím Ašu s dýmkou v hubě jak bafá-vykuřuje...né, sorry, ale tohle slovo sa mi strašně páči.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:33
- Nahlásit

Tyhle deky prodávají normálně na všech výstavách, jsou myslím dva druhy, já mám s ťapičkama, vespod s gumou.
Teď bude výstava v Brně. Pro Pražáky 18.11.06 a jestli to má někdo blíž do Českých Budějovic...07.10.06.
Doporučuju se na ty deky podívat.
Jsou super

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:58 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Mucholabka
Aj ja som si ju kupila teraz na vystave Pes na nej sice lezi nerad (hreje), ale ani sa jej nevyhyba. A robi, to co som chcela, odvadza vlhkost a pes mi netuchne, ked si lahne este vlhky

Jimmi
Jimmy, s tapickami, nie je vet-bed, ale nieco podobne, odlisuju sa dlzkou chlpov. Vet-bed ma 3cm a ten tvoj 2cm. Vet-bed je preto o kus drahsi.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:28
- Nahlásit

brut
Thorin také raději leží na chladném povrchu - tzn. na předsíni na dlažkách, ale na tohle si lehat chodí...Ono to toho psa neohřívá protože to odráží jeho teplo, ale tím to prostě nechladí...Jestli leží na pěnové podložce tak tohle by mu vadit nemuselo.

Mucholabka
nám pes nespal v boudě, dokud jsme ji nepřesunuli na jiné místo, na takové, kde z ní má rozhled před domem....možná, že do ní neleze kvůli umístění.Jinak podložka ho k pobytu v boudě, která se mu teď nezdá dle mého nepřiměje..Navíc náš pes si jakoukoli deku z boudy vždycky vyvlekl ven a spal na ní venku.

Gája
Pes když chce, tak rozkouše cokoli! A tohle teda určite - vypadá to jako takový kobereček - hodně chlipatý plyšový s dlouhým tlustým chlupem - no něco jako ty předložky před záchod a vanu ale hustčí a měkkčí...náš malej z toho ty chlupy sem tam trhal a jde to docela snadno...

Jimmi
Jasně máš pravdu - plně souhlasím, že sehnat to na výstavě je asi nejlepší!

pigie
VetBet je také s tlapičkama - my máme modrou s černýma packama!

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:35
- Nahlásit

Jumi
Ja len vravim, ako mi to vravela predavacka, co mi to predavala na vystave

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:40 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Jumi
Ja si myslim, ze vravela o tomto

Vola sa to Dry bed a tak som to poznala aj ja, ked som to kupovala...

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:44
- Nahlásit

pigie
Tak máš možná pravdu, tak to se omlouvám, ale ono je to skoro to samé jen od jiného výrobce, jestli jsem to dobře pochopila...

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:47
- Nahlásit

Jumi
V pohode, len ze tlapicky sa mne vzdy spajali s dry bed, ale fakt je to to iste, len to ma o centimeter kratsie chlpy.

Inak, aj ja ju psovi okupujem, je to fakt strasne prijemne si tam sadnut alebo lahnut

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:49
- Nahlásit

Jumi
A vejde se to do pračky? (ten největší rozměr) A může se to dát do sušičky? To je totiž pro mě dost zásadní kritérium

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:33
- Nahlásit

pigie
jasně mám DryBetku, já psala, že jsou dva druhy, jen jsem si "zaboha" nemohla vzpomenout, kterou mám já

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:53
- Nahlásit

Kde je to k sehnání?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:07
- Nahlásit

Jandula
konecne ses tady objevila. jdes dneska??

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:14
- Nahlásit

No my to kupovali tady. Zezačátku to bylo takové krásné, plyšové, hrozně příjemný na dotek. No a jak to pes uležel, tak je z toho taková ta placka, ale svůj účel stále plní. Pes otlaky nemá, když je mokrej a lehne si na to tak se to tam nepaří, pereme v normální pračce, my máme teda docela malou, jinak velikostně jsme si objednali tu pro retrívry. Já si teda nemůžu stěžovat, je fajn.

http://www.mujpes.cz/obchod/default.php?id_pro=172 6&kat=157

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:21
- Nahlásit

Kalliope
velikost pro retrievery je ta největší?

Jirikovo
bohužel, jsem krank...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:24
- Nahlásit

Jandula
samy vymluvy ....... vzdyt to dneska poradame vlastne na tvou zadost .....

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:09
- Nahlásit

Jandula
najvacia (ma ju Hugo) je 140x100cm Takze je aj pre retrievera

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:43
- Nahlásit

Jandula
no asi předpokládám, že jo, máme "RTW" a v pohodě se tam vejde, možná je i větší, ale pro nás už tahle velikost byla finančně "tak akorát"

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:44
- Nahlásit

Jandula
teda jako pro retrívry, jsem se blbě vyjádřila, ale pro psy těchto velikostí - ne přímo pro retrívry, to jsem tomu zase dala

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání