Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / sos - fena má málo mléka pro štěně
Autor Zpráva
arsiela
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:24
- Nahlásit

fena je 13 dní po sekci,přežilo jedno štěně,které je abnormálně velké.fena velmi špatně žere,pije jen mléko pro štěnka,vodu odmítá.Od rána je štěně neklidné,fena má struky na stisknutí uplně prázdné(do včera z nich mléko kapalo).Co dál,dokrmit štěně stříkačkou,to je mi celkem jasné,ale dá se nějak u feny povzbudit produkce mléka?Po veterinární stránce je fena zdravá včera byla na kontrole u veta.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:47
- Nahlásit

arsiela
zkusila bych masírování- to je přesně to, co se dělat nemá,když má fenka falešku-tak zde by to snad pomoci mohlo....

arsiela
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:52
- Nahlásit

žandajo to sem zkusila,včetně teplých obkladů.ted sem štěně přikrmila a usnulo,tak du znovu masírovat.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 11:00
- Nahlásit

arsiela
hele já fenu měla naposledy jako malá holka,ale beru to tak trochu z pohledu ženský- kvalitní jídlo a hodně pití.......
veterinář neporadil něco pořádnýho?

arsiela
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 11:08
- Nahlásit

žanda
právě že včera měla mléka dost tak sme to ani neřešili,jen ji struky kontroloval,jestli tam není zánět.Ona je potvora nežravá,už nevím co do ní nacpat aby jedla.nevím,jestli by se dali použít homeopatika,co se používaj u ženskejch na kojení,zkouším ještě meltu.
Jako štěně je velký,ze stříkačky sosá dobře,ale nechci ho odstavit od mateřiny,podle mě je to nej co může dostat.tak se spíš snažím rozkojit fenu.Chovám x let,ale tohle se mi ještě nestalo.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 11:26
- Nahlásit

arsiela
homeopatikům věřím, ale asi bych prověřila, zda chceš dát TO správné......jukala jsem v rychlosti na net,nějaký přípravky taky prodávají,ale když to člověk nemá ověřený,aby psa neládoval nějakým svinstvem....
zkus psího homeopata...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání