Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Chovatelsky program Canine Caviar
Autor Zpráva
mallos
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 09:10
- Nahlásit

Jiz delsi dobu krmim krmivem Canine Caviar. Nyni jsem se dozvedel, ze maji i chovatelsky program. Mate s nim nekdo zkusenost? Jako jsou podminky, ceny, jak to funguje, spolehlivost a rychlost dodavek? Predem dekuji...

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 10:50 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

mallos
Mám chovatelský program a jsem moc spokojená. Ceny jsou rozhodně lepší, než od obchodníků, dodání rychlé - druhý den granule mám.

Co se týče podmínek, tak prezentuji na webu, že krmím jejich značkou, toť vše. Při odchovu štěňat dávají pro každé štěně balíček. Při odběru více jak 6ks chovatelského balení je ještě 10% sleva, což je také prima.

mallos
Člen
# Zasláno: 15 Led 2012 18:26
- Nahlásit

Diky za odpoved. Je celkem potesujici. Myslim, ze jeste Zuzana T zde nekde psala, ze pouziva CC. Ta ma take CHS, ne?

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 13:14
- Nahlásit

mallos
Ano, Zuzana má stejný chovatelský program jako já. Dostala jsem se k němu právě přes ni.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 14:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

mallos
Zdravím, ano odbírám jak Artemis ,tak C.Caviar - pro obě značky platí stejné podmínky.
poslat kopii - scan chovatelské stanice a na hlavní stránku webu si pověsit jejich banner a odkaz- jedno,které značky.
Vše vám velmi ochotně vysvětlí p.Pučálka.
Pokud jste v Praze,tak nejlepší je odebírat přes Pražského kurýra.Dodání je někdy i ve stejný den objednání.

tady je info: http://www.artemispetfood.eu/cz/registrace/chovate lske-stanice/index.php

mallos
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 16:32
- Nahlásit

diky moc za info, vypadato velmi zajimave, urcite to vyzkousim...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání