Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Granule pro černého knírače
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 20:12
- Nahlásit

Kníračáři, nebo jakýkoliv jiní majitelé černých psů prosím o radu ohledně granulí pro černého knírače. Samozřejmě mi jde o to, aby nezačala reznout, takže ideálně něco bez řas či mrkve. Máte někdo přímo zkušenosti s nějakou značkou, která uchovává černou srst opravdu černou??? Teď krmíme Almo Nature, fena je krásně černá, ale prostě uvažuju o změně, tak mě zajímají názory jiných.

romcca
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 22:01
- Nahlásit

Proč měnit, když jste spokojeni??

younglady
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 22:38
- Nahlásit

uvažovat snad člověk může ne??? prostě mě zajímá, čím krmí jiní majitelé černých psíků, aby jim psi nerezli

romcca
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 23:27
- Nahlásit

To určitě. Nemyslela jsem to zle. U některých pejsků je obtížné najít granulky, po kterých prospívají, zároveň jim chutnají a mají po nich dobrý bobek a neprdí. Pokud to ty Vaše granulky splňují, tak proč je měnit? Časté změny psům ani moc nesvědčí. Jen jsem chtěla vědět, jestli hledáte granule o kvalitnějším složení, nebo třeba granule srovnatelné kvality za lepší cenu, nebo chcete ušetřit, nebo já nevím... ? Mám černého psa. My třeba krmili Proformance a teď Canine Caviar a nerezli jsme ani po jedněch. Ale my nikdy problém s reznutím neměli. Ještě k tomu dlouhodobě podáváme Roboran H pro černé psy, má zamezit hnědnutí/reznutí či já nevím čemu, a má zlepšit kvalitu srsti...Ale nehnědli jsme ani bez Roboranu

younglady
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 23:36
- Nahlásit

romcca
prostě jen uvažuju, toť vše, nemusím mít k tomu přeci žádný zvláštní důvod ;)
nám čuba rezla po purině a eukanubě, po přechodu na almo a podáváním roboranu se jí barva spravila
neměníme granule rozhodně často, ale tyhle granule mají příchutě kuře a losos, losos jí moc nejede, kuře jde, ale že by to žrala s nějakým nadšením jako žerou zbylé dvě čuby to se říct nedá, tak jsem přemýšlela o něčem jiném, kde by byli příchutě třeba kuře a pak jehně

romcca
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 23:52
- Nahlásit

Ano, ale uvedení důvodu by uvedl diskuzi rychleji správným směrem. Teď už to chápu, prostě jí moc nejedou. My krmíme Canine Caviar Lamb and Pearl Adult, 18 kg balení vyjde cca na 2 tis plus minus, denní dávka pro 32 kg psa je u nás zhruba 450-500 gr, plus Roboran a Alavis... Ale my máme FCR, ten zfutruje všechno, nemáme problém s krmením čímkoliv. Vždycky mě pobaví dotaz veterináře - dostanete do něj antibiotika? Tak se vždycky musím smát...
Canine Caviar nejsou moc navoňané, takže jestli je fena vybíravá, tak nevím nevím.

Almo nature jak jsem se teď dívala, dělají i Jehnečí a rýže a Jelení a rýže ? Ale nevím jestli to je pro plemeno Vaší velikosti... ? Jen jak jsem teď našla na netu

younglady
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 11:04
- Nahlásit

romcca
My ale krmíme variantou Daily, ta dělá jen Kuře nebo Losos, vyjde 15Kg asi na 1300Kč s dávkováním 250g na den, což je v konečným součtu moc výhodné, 18kg pytel za 2litry mi příjde už až moc a že by mě až tak Canine Caviar uchvátil, to se říct nedá ;)
Nemyslím si, že by tu byl potřeba nějaký důvod k diskuzi, mě by bohatě stačilo, kdyby tu každý člověk s černým psem, který tu projde napsal "krmím XYZ" a já už si ty granule najdu, najdu si složení, dávkování a uvidím.
Už Xks let dělám mezi psama a v chovatelských potřebách takže o granulích toho vím sama dost (a proto jsem přešla se svejma dvěma čubama na maso), takže v tomhle směru nepotřebuju rady a porady, fakt mě prostě jen zajímá, čím krmí jiní majitelé černých psů a nepotřebuju k tomu sálodlouhou diskuzi

romcca
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 13:25
- Nahlásit

odvolávám co jsem napsala a přeji hodně příspěvků

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:54
- Nahlásit

younglady
Už Xks let dělám mezi psama a v chovatelských potřebách takže o granulích toho vím sama dost (a proto jsem přešla se svejma dvěma čubama na maso), takže v tomhle směru nepotřebuju rady a porady

prosím o radu ohledně granulí pro černého knírače

ani nevíš co píšeš, a koukám, že arogance ti taky nechybí, takže romcca má pravdu přeji hodně příspěvků

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání