| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 10:54
- Nahlásit
Ahoj, jsem tady nová a chci se zeptat. Krmila jsem Nutra Nuggetsem, psům seděl vše ok, e ekonomických důvodů jsem dočasně přešla na acanu, ale psům nedělá dobře, namáte tip na dobré granule v poměru kvalita a přijatelná cena? Díky
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 11:05
- Nahlásit
kejtlin
To mas tezko, kazdy ti tady napise to cim krmi sam a rekne ti ze to je super a ze mu to vyhovuje... treba hledat, zjistovat informace a zkouset....kazdemu sedne neco inaciho
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 12:14
- Nahlásit
Taky záleží na plemeni, jestli požaduješ hodně dobrou srst, nebo spíš zátěž. To je pak těžký. Ještě mozná v poměru kvalita-cena bych zkusila brit care
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 12:17
- Nahlásit
A ještě něco. Píšeš, že z ekonomických důvodů jsi přešla na acanu, ale je mi to nějak divné, vždyť ta je stejně drahá, jestli né dražší ne?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 12:43
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Toje fakt, když dávám já granule, dávám Acanu. Nová receptura je dražší a pytle menší. Stará je levná, ale užje málo k sehnání.
kejtlin
Zkus Nutrican, nevím co Ti na to napíšou ostatní, ale nám docela seděl, ale to individuální. Anení ani tak drahý... Pak chicopee (nevím jak se to píše) žádná pecka, ale ujdou, jen to moc nejni pro telátka, jelikož granulky jsou malý a můj hafan se s nimi běžně dusil...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 12:44
- Nahlásit
Acana je o dost levnější a navíc máme na cvičáku u nás na ni různý akce, tak jsem ji zkusila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 12:56
- Nahlásit
Mám mini a telátka, velikost mezi nimi žádnou. A spíš zátěž na srst dávám pangamin a lososový olej, potřebuju aby psi makali (ted´ jsme toho teda moc nanemekali, mám nohu v sádře 3 týdny a tak 3-4 týdny mít budu). A na cvičáku máme ještě starou acanu to máš pravdu.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 13:13 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit
Na práci se mi dobře osvědčil brit care (červenej) zátěžovka. Na to, že mám rotíka, tak po ní byla živější, ale bylo to na úkor srsti, ale jestli něco na srst dáváš, tak by to neměl bát problém. Ale teď nevím, jestli on ten brit nejni dražší, už je to nějakou dobu, co jsem to dávala.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 13:16 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit
Chicopee nebrat !!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 16:58
- Nahlásit
Nevím jek Brit care zátěžovka, ale já jsem vyhrála Brit care štěněcí, tak jsem ho nachala pro mimi, až budou a zklamal mě, zkrmila jsem ho dospělým, dávala jsem ho 14 dní štěňátkům a měly průjem, nebyly tak akční, dál jsem neriskovala a koupila osvědčený Orijen, vím, že každému psu sedne něco jiného, ale Brit care nee. Uvažovala jsem o Sportmixu, kdysi , asi před 6 ti lety jsem s ním krmila a byla jsem spokojená.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 16:43
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
konečně jedna duše, která mi o tomhle krmení něco řekne....
Já ho měla jako nouzovku, psovi chutnal, ale byl malej.
Jak je na tom?, evidentně nic moc, podle Tvého příspěvku...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 16:44
- Nahlásit
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat na Satisfaction? Prý je to ze Španělska a je to fajn..., mně je to teda fuk já dávám syrové.
|
Apollo
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 18:55
- Nahlásit
Já ho teď psovi objednala. Složení se zdá docela fajn. Vyzkouším a uvidíme. Sama jsem na to zvědavá.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 19:35
- Nahlásit
Apollo
Co se vám zdá na složení fajn? By mě fakt zajímalo, co lidi oceňují na tomto složení - jehněčí řada pro dospělé:
Rýže, čestvé jehněčí maso (20%), dehydrované jehněčí proteiny, řepné řízky, jehněčí tuk, rostlinné oleje, hydrolizovaná játra, dehydrovaná celá vejce, dicalcium fosfát, citrusové extrakty bohaté na bioflavonoidy, taurin, glukosamin, extrakt z Yuccy Shigeria, chondroitin, L-Karnitin, vitamíny a minerály.
originál složení
Rice, fresh lamb (20%), dehydrated lamb protein, beetroot pulp, fats and oils, hydrolysed liver, dicalcium phosphate, citric extracts rich in bioflavonoids, taurine, glucosamine, yucca shigeria extract, sulphate of condroitine, L-Carnitine, vitamins and minerals
zajímavý ne? ani slovo o jaké oleje a tuky v granulích jde, ani slovo o vejcích, natož o celých
a to pomíjím, že tam nikde není ani slovo o způsobu konzervace
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 20:01
- Nahlásit
Satisfaction ne, znám ho dobře, produkoval ho bývalý šéf, psy co znám, tak po něm hubli, ale každému psu sedne něco jiného.Pro pumpu: o jakém krmení Sportmix nebo Brit care? Sportmix ušel, po zátěžovce nehubli, senioři byli ve slušné kondici, větší odpad, ale ne katastrofální. Brit care, nemůžu tak dobře posoudit, dospělí ho snědli během asi 14ti dnů, na štěňátkách ale bylo znát, že Brit care pro ně určený není vhodný.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 14:32
- Nahlásit
kejtlin
Myslela jsem Chicopee...
|