| Autor |
Zpráva |
kožíšek
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:33
- Nahlásit
Toto jsem dnes našla na lide.cz v diskuzi a nestačím valit oči. Z dalších zdrojů jsem zjistila že to není jen nějaká chyba, pomluva či lež, ale prostá pravda, která mně naprosto šokuje.
"Jsem rodačkou z Otvic a znám většinu členů tamějšího cvičáku. také často chodím kolem venčit vlastního psa. Ale co se tam stalo tento týden, to nechápu a proto budu ráda, když se to dozví i ostatní milovníci psů a nejen ti. Na cvičáku probíhal normální výcvikový den, když přijel jednatel Otvického výboru a bez předchozí domluvy či upozornění vstoupil do výcviku. Jedna členka se proti jeho vstupu ohradila a chtěla se domluvit, nicméně tento člověk ji začal slovně napadat (a slušné výrazy skoro nepoužil) a toto napadání vyústilo až do krajnosti, kdy ji fyzicky napadl a to takovým způsobem, že dotyčná je v pracovní neschopnosti. Této ženy se zastal další z členů, nicméně byl napaden i ten a skončil v nemocnici. Ráda bych se tedy zeptala vás ostatních zda je toto v kynologických organizacích běžné chování, že jednatel výboru a reprezentant naší republiky ve výcviku psů může beztrestně napadnout a zbít ženu a i další lidi? Nebo je toto jen doména Otvického kynologického klubu?? www.kynologickyklubotvice.wbs.cz"
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:17
- Nahlásit
kožíšek
s čím chcete radit? to mohou řešit jen ti co u toho byli,jinak se začne nabalovat spousta dalších informací od lidí co jen něco slyšeli a za chvilku bude několik raněných neli přímo smrťák.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:23
- Nahlásit
ati
Tak tak, nechápu co tím chtěl básník říct, jestli šlo o napadení, tak to snad je v kompetenci policie, a ne veřejné diskuse.
|
Lure
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:34
- Nahlásit
No, mně spíš udivuje, jak je možné že na cvičáku plném lidí a psů skončili dva lidé ve špitále
To že jeden veřejný činitel napadl někoho druhého, ještě k tomu ženu, se ani nedivím, u nich je to normální. Sice nevím jak je to tam, ale z našeho cvičáku by asi po svých neodešel. No, asi odešel, ale nebyl by zcela v pořádku a měl doprovod policie.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:47
- Nahlásit
Lure
a Vy víte, že to tak bylo? tady je druhá verze, a kdo má pravdu? Pravda | 20.03.2009 09:31:57 | IP: 89.102.216.63
Nevim jak rodačka z Otvic muže vědět co se děje v ZKO když jen Venčí psa . Tak jak to tedy bylo. Nebyl výcvikovy den.Jednatel ZKO ne vyboru reprezentuje klub na VS takže má větši frekvenci výcviku což každý normální pejskař chápe.Nikoho nenapadl natož ženu!!! Ona dotyčná a vlastně každý si může zjistit na stránkách kdo je jednat tak budeme také jmenovat. P. Hýnová neschopná sebeovládání poničila jednateli atomobil což bylo předáno PČR. Místopředseda ZKO se jí nezastal jak je uváděno neměl duvod slovní rozepře je něco jiného něž fizycké napadení pani si plete pojmy.Místopředseda člen PČR napadl!!! jednatele ZKO což je nepřípustné chování. Takhle se pejskařina nedělá. No on místopředseda vlastně neví jak se pejskařina dělá nemá moc zkušeností tak muže vzniknout problém se zkušeným pejskařem.Takže lidičky dávejte si pozor koho si na cvičák berete aby jste nedopadly jako my.
|
kožíšek
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:07
- Nahlásit
já rozhodně nevím jak se to stalo, jen jsem chtěla pejskaře upozornit na to že se něco děje a zajímal mně názor ostatních, právě z toho důvodu aby se zjistila pravda. Já členem Otvického cvičáku nejsem - jsem členem Chomutovského a necvičím se svým psem IPO ani to není pracovní pes. Zarazilo mně co se kde píše a povídá a byla jsem v šoku.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:09
- Nahlásit
ati
Sorry za OT, ale
sjela jsem ten vas web a mate naprosto luxusni kadibudky, muzu vedet na kolik vas vysly? A zceho jsou ty vnitrky ?
Diky
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:14
- Nahlásit
viky
tak to bohužel neporadím, sice jsem byla zakládající člen, ale před 8 lety jsem se odstěhovala. Tak snad se optat na knize cvičáku
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:16
- Nahlásit
kožíšek
a v Chomutově na jakém cvičáku? Jsem rodák z Chomutova tak jsem zvědavá
|
Marmorata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:55
- Nahlásit
Bez ohledu na místo a okolnosti mi na tom nesedí jedna věc - "napadená" byla na cvičáku se svým psem? A pes se díval, jak někdo útočí na jeho paničku? Buď je historka vymyšlená nebo ze psa vycvičili mimoně...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:18
- Nahlásit
Marmorata
|