| Autor |
Zpráva |
Alibaba
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 15:35
- Nahlásit
Ahoj, máte někdo zkušenost se cvičáky v Plzni. Máme 6 měsíční štěně a rádi bychom s ním někam začaly chodit. Potíž je, že nevíme kam a případně v kolik hodin. Za každou radu děkuji
|
leon
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 17:28
- Nahlásit
Koukni na www.cvicak.cz
Zkušenost s tímto nemám, ale chtěla bych, pokaď se cvičák neotevře na jaře u nás, chodit tam.
|
Luu
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 10:10
- Nahlásit
V Plzni mimo toho na Košutce (ještě jsem neslyšela, že by ho někdo pochválil) funguje
cvičák na Doubravce - u konečné 16 - tam začínali v SO v 8 stopy, v 9 poslušnost a v 10 obrana, odpoledne v týdnu se tam taky vždycky někdo našel.. Na Doubravce semi ale nelíbil přístup - strašně moc psů a zoufale málo cvičitelů. Chodila jsem tam ještě jako úplný začátečník a nedovolala jsem se žádné rady.
Příští týden už budem se zlaťulí mít komplet očkování a začnem chodit do Lobez - je to na druhym břehu řeky než střelnice. Tam jsou fajn, chodíme tam i s naším dospělákem. Dobrá parta lidí dělá svoje. Tam se začíná v SO od 9 a ve ST od 3.
|
Alibaba
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:58
- Nahlásit
To bylo vyčerpávající. Děkuji moc. Určitě se tam taky ukážu s našim stafíčkem ( )
|
Alibaba
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 15:02
- Nahlásit
Jo a kde to vlastně na těch Lobzích je? Nejsem totiž rodilý Plzeňan a moc mi to neříká.
|
Luu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2006 15:51
- Nahlásit
Je to jednoduchý - mezi Lobzama a Slovanama je most přes řeku, tak kousíšek od něj (zpátky proti proudu řeky).
Pardon, píšu hodně pozdě
|
wikyp
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 03:44 - Změnil/a: wikyp
- Nahlásit
Luu
I já se přidám opožděně. Doubravecký cvičák má hodně zkušené výcvikáře. Ale až na výjimky, neochotné, pokud chcete psa "jen" , aby poslouchal, pokud ho chcete mít jako poslušného mazla apod. Opravdu věnovat se vám začnou až v případě, že budete chtít zkoušky, výstavy atd. Cvičák přeci není jen o vrcholových výkonech. Jak vyplívá ze stanov, je k.k. otevřená atd. organizace.
Jinak cvičák v Lobzích má výpověď z pozemku, na kterém působí. Je to proto, protože bývalý předseda k.k. nezajistil s městem nájemní smlouvu. Další věc jsou potíže s oplocením. Od pana starosty jsem se dozvěděl, že tomu tak celou dobu nebylo. Dalším důvodem, proč má k.k. výpověď z pozemku jsou jisté trestněprávní záležitosti týkající se nepřímo k.k., které již řeší soud.
Chtěli jsme dělat TART (služební výcvik), ale nikdo nemůže chtít, abysme ho dělali pod vedením někoho, kdo má potíže se zákonem.
Jinak je kynologický klub na Borech. V dosahu je také v Křimicích a ve Starém Plzenci.
|