Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / vztekla civava
Autor Zpráva
soukupka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 22:57
- Nahlásit

Dobrý den,
mám dvouletou fenku čivavy již od jejího narození. Fenka se pořizovala v době, kdy jsem bydlela s rodiči a byla na vysoké škole. Fenka šlapala jako hodinky. Poslechla a dodnes mne poslouchá na slovo. Už od štěňate štěkala v chodbe na lidi, kteří procházeli okolo našeho bytu. Zkoušela jsem upoutat její pozornost na mě a bylo to o trochu lepší. Problém je, že fenka začíná být agresivní na sousedy. Naposled se podle me uplne bezdůvodně zakousla pánovi do nohavice u kalhot. Netuším jak to zvládnout, nebo jak naucit rodiče aby ji zvládali. Napadlo me, ze je hlavni problém v tom, že pár měsíců s rodiči nežiji a fenka začala takhle "blbnout" možná kvuli tomu...

soukupka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 23:03
- Nahlásit

Nechápejte me zle, fenku bych si nejradsi nechala u sebe, ale moji rodice jsou na ni hodne fixovani a tak mi ji "pujcuji" jen zridka. Mam z jejiho chovani pocit, ze se citi velmi nadrazene a sebejiste. Dokonce i cura jako pes a ne jako fena. Podle me bude take problem v rodicich. Jsou z ni doslova a do písmene posazení na zadek a ona to urcite citi a tak takhle venku vyvadi - nafe a kouse lidi. Nevite prosim co s ni?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 23:07
- Nahlásit

No bud si ji vemte, kdyz je vase nebo naucte rodice jak se chovat ke psu.

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání