| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:19
- Nahlásit
Caute,
prihlaste se vsichni kdo chodite na cvicak do Brna, kam, proc, za kolik a tak. Zajima me teda asik Lisen.
Diky
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit
Ahoj
Hledala jsem cvicak v Brne na podzim, obesla jsme jich celkem dost. Co muzu doporucit, tak se mi moc libila K9. Pozitivni motivace, skvely pristup.
Co nedoporucuji, je Zetor. Z toho co jsem tam videla se mi otvirala kudla v kapse a lepsi navod jak si znicit psa v 15 minutach jsem jeste asi nevidela.
Osobne jsme nakonec skoncila v Pohorelicich (kvuli obranam) a na poslusnost mam soukromnou lektorku.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit
Neysa
jezis faaakt? No ja prave mela na mysli Zetor, pac tam figuruje Liska. Ale tak poslusnost si ja udelam sama, jde mi o ty obrany a plac, idealne pak nekde kde se da jeste vlitnout na stopu pobliz.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit
ja slysela o rybnicku samou chvalu, je to nekde v malomericich ale nevim presne, my tam nikdy nebyli ale.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit
cernej caj
ten znam ja z dob minulych, ale nevim jak to tam je ted, takze pozjistuju, dik
Neysa
ta K9 je kde prosimte?
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:51
- Nahlásit
miisha K9 je ve Starym Liskovci tusim a i v Lisni. V podstate jak jdes pristupovou cestou k Zetoru (pod Klajdovkou), tak na prvnim cvicaku cvici K9 a kus za nima Zetor.
Obrany a stopu na Zetoru neposoudim, pote co jsme shledla poslusnost pro novacky uz jsem na to nemela nervy. Mela jsme trosku problem abych se ovladla a nevylitla. Mozna jsou vsichni ostatni v pohode, ale klubu ktery toleruje (nebo podporuje, co ja vim) takoveto zachazeni a jeste k tomu u uceni novacku, u mne pozbyl duvery ve vse ostatni.
|
petra3
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 18:57
- Nahlásit
Neysa
v Pohořelicích u Brna nebo Zlína?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 21:19
- Nahlásit
Velmi varuji před Zelníčkem na Kraví hoře.
Jinak my jsme s lovečákama chodili k paní Křížové do Zamilovaného hájku. Telefon nyní nevím. Ale ta se specializuje na lovecká plemena.
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit
petra3
Pohorelice u Brna - KK Taran (cvicak u rybniku na starem vojenskem hristi, ne ten druhej). Figurant jim dojizdi, ted si nevzpomenu jak se jmenuje, ale je vyborny. Behem jednoho dopoledne se nam povedlo u psa napravit neduveru k lidem ve figurantskem obleceni, zpusobenou jinym figurantem na jinem cvicaku (ktery sliboval uplne jiny pristup, nez jaky nakonec predvedl).
Se psama to umi a nejen s ovcakama.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:31
- Nahlásit
a mate nekdo tip na dobreho cvicitele s individualnimi lekcemi ci bezproblemovou domluvou pro individualni pristup Brno ci Brno venkov (ale jih - jihovýchod od Brna)? potřebovali bychom asi nějak řízeně odbourat "strachovou agresi" u našeho psa, na vsi teda psa nepotkame co je rok dlouhej a treba zajit rovnou na cvicak kde je tuna psu, to ten nas zas takhle naraz naprosto nezvlada, janci a neda se s nim prakticky nic. Diky
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:25
- Nahlásit
individuálne lekcie ponuka Moravia Dog School v Komine.
Osobna skúsenosť vynikajúca, odporúčam
www.moraviadogschool.cz
|
moll
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:43
- Nahlásit
cernej caj
odkud jsi a co máš za pesana?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:48
- Nahlásit
individuálne lekcie ponuka Moravia Dog School v Komine
byla jsem se tam kouknout a taky se mi zdá, že je to dobrá volba. Kdysi měl v Brně výcvik Luděk Šilhavý, tam jsem chodila se svojí BŠO a bylo to fakt dobrý, škoda, že z Brna odešel jinam...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:11
- Nahlásit
moll
obec Tesany a pes vlci spic
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:34
- Nahlásit
Můžu doporučit přímo Soňu Šabackou - Cvičák
Chodím k ní už dva roky a spokojenost maximální. Jedná se o individuální kurzy, není nutné členství v klubu.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:09
- Nahlásit
cernej caj
Výcviková škola MEKA:
http://skolapropsymeka.wz.cz/
Má tam sice, že bere malý plemena, ale dá se domluvit kde co )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:59
- Nahlásit
EngieB
a nějaké osobní zkušenosti dobré? fakt bych si nerada nechala zničit psa, kterej se bál zvýšenýho hlasu a pohlazení... jako posledně když při ukázce výcviku mi na něj ženská ječela tak, že si pes okamžitě přileh k zemi strachem... chápu že pro ni to byl ůčel světící prostředky, zřejmě na jiné psy to může mít pozitivní výsledky ve snaze odbourat tu agresi, ale u psa kterej se fak bál když sme na sebe s mužem volali přes dveře mi takový ječení z plna plic adekvátní nepřišlo.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:34
- Nahlásit
cernej caj
jako posledně když při ukázce výcviku mi na něj ženská ječela tak, že si pes okamžitě přileh k zemi strachem...
to bylo na kterém cvičáku?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:37
- Nahlásit
cernej caj
zřejmě na jiné psy to může mít pozitivní výsledky ve snaze odbourat tu agresi
Pochybuju. Jít agresí na agresi je vždycky pitomost, a jít agresí na agresi ze strachu - no comment.
Tak pravda, na mýho spratka v jisté situaci zařvat platí a funguje dost dobře, ale jednak není agresívní ani bázlivý, to naopak, druhak a hlavně mi na něj neřve cizí člověk, vím, co si můžu dovolit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:09
- Nahlásit
Vero
zadny brnensky to nebyl, rozvadet to nechci, jinak s ostatnimi vecmi krome tohoto "incidentu" sme byli vice nez spokojeni, spise konflikt s jednou cvicitelkou ktera asi neudrzela chladnou hlavu...
ja zkusenosti nemam obecne s temito vecmi, takze nevim. Ale proto predevsim chci pouze to doporuceni z vlastni zkusenosti, nekam, kam ostatni radi chodi, veri tamnim cvicitelum, atd.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 20:57
- Nahlásit
ja zkusenosti nemam obecne s temito vecmi, takze nevim. Ale proto predevsim chci pouze to doporuceni z vlastni zkusenosti, nekam, kam ostatni radi chodi, veri tamnim cvicitelum, atd.
Jasně... Já si chodím zacvičit do KK VFU, pokud chodím, ale konkrétně na tvůj problém vůbec nevím, jací jsou, ani jestli by dělali individuálku.
Celkem sympatická je mi MVDr. Žertová (a agresi by asi uměla), ale to asi není přesně to, co hledáš (ale mrkni pro orientaci na stránky).
Moc bych na doporučení takhle ale stejně nespolíhala, co sedne jednomu, nemusí sednout druhýmu, spíš se řídit nějak citem pro svýho psa, i přes haldy doporučení.
Blbý je, že potkáte psa jednou za uherák, ono by to chtělo venčit každý den někde v Lužánkách a úspěchy by se dostavily,a le to asi nejde že.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:38
- Nahlásit
Vero
jasny, no, ze co sedne jednomu nemusi sednout druhymu ale prece jen kdyz byl nekdo nekde spokojenej, je sance ze my budem taky rozhodne vetsi
prave, kdybysme meli trochu sanci na psy... snazim se aspon o vikendu obcas nekam vyrazit, ale asi by chtelo aby nam nekdo cilene pomoh ci poradil, jen tak vodit psa porad do konfliktnich situaci zas asi neni rozumny.
no prozkoumam navrhy a uvidime, neco snad vyberem
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 06:58
- Nahlásit
cernej caj
koukni na www.psiraj.net a přijďte s pesanem v sobotu do školky - minule jsme kamarádili 3-letou dogu, která si myslela, že je člověk, bylo parádní sledovat, jak si v přítomnosti ostatních psů začínala vzpomínatn na psí řeč - po půl hodině šéfovala celému družstvu. většina pejsů tam došla s tím, že mezi lidma vcelku jo, ale se psy se domluvit neumí - stačilo pár minut bylo vše v pořádku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 07:35
- Nahlásit
moll
domluvím s mužem, po celou tu dobu 9 - 13 se tam být nemusí, že ne. akorát jsem nenašla cenu?
nicméně sem si jistá, že po pár minutách by vám tam vystartoval po všech psech, co by ste tam měli
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
cernej caj
jasně, že se tam nemusí být celou dobu, hlavním heslem dne je totiž pohoda a pokud možno žádný nátlak na lidi ani psy. holky juniorky tam přijdou plné elánu, co budeme cvičit a pak se to stejně zvrhne do společné debaty na téma psi a pesové se přitom motzají kolem a povídají si po svém psím způsobu. většina jich tam došla porpvé taky s náhubkem a na pevném vodítku s tím, že sežerou nebo aspoň napadnou každého, kdo se k nim přiblíží. a většinou se za jejich image agresivního psa schovávala ustrašená psí dušička, která měla útok jako způsob ochrany před nepřátelským nebo neznámým světem. když zjistili, že jim tam nic nehrozí, dali ocásek z pod bříška pěkně nahoru a užívali si prostředí. je pravda, že ke každému novému příchozímu přistupujeme z počátku jako by fakt byl trhač a uvedeme ho do omezeného počtu vybraných psů (ostatní jsou v kotcích a nebo na vodítku s majiteli ve vzdáleném konci areálu). podle chování se pak postupuje dál - ale třeba s tou dogou to fakt vzalo asi 15 minut, než jsme mohli pustt všechny pesany zase dohromady. je to super pohled, když se na place motá asi 15 psů od papilona a jezevčíka po dogu a brazeilského filu. zkuste dojet, nějak to dopadne. cena není ruinující - stálí docházející junioři platí dvacku a velčáci pade za člověka a jednoho psa, individuální návštěvy se řeší taky individuálně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:49
- Nahlásit
moll
tak to neni tak zly, uvidime jestli se to casove vydari aspon na chvili, diky za info
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:59
- Nahlásit
cernej caj
těším se
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 12:32 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
PeKrato
zdarec, jaký má p. Šabacká ceny za hodinu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:24
- Nahlásit
moll
chtěla jsem ti napsat mail, ale nenašla jsem pod členem. Tuto sobotu to nakonec logisticky neni zvladnutelny, nicmene urcite se u vas ukazeme, jakmile to bude zvladnutelny.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:45
- Nahlásit
cernej caj
kontakt najdeš na stránkách - na prázdninovém rozvrhu se budeme domlouvat s holkama, takže raději napiš, domluvíme konkrétně. a nebo se můžeme domluvit na individuální hodině - jen s filákem harýskem a sao barčou jako první průzkumnou jednotkou. promysli a dej vědět - domluvíme
|