| Autor |
Zpráva |
datura
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 15:01 - Změnil/a: datura
- Nahlásit
jbat
Člen # Zasláno: 25 Srp 2009 10:08
Citát
datura
jasně, nemoc je svinstvo, ale vona na ty štěňata dost sere, tak asi měla skončit před tímhle vrhem... vypadá to, že se nachladily a ona je nechala naočkovat nachcípaný. teď nevím, co jí poradit, jestli to štěně vzít nebo ne. a chápu jak se cítí, víš co, takový to "zachráním aspoň jedno", ale aby pak z toho pejska nebyla nešťastná...
aby nedošlo k mýlce.Můj názor je ten že tato chovatelka neměla s chovem čehokoli a barzojů obzvlášť vůbec začít.
Jen bych - pokud je skutečně vážně nemocná - neodsuzovala to že se snaží zbavit psů.
Mám dojem že tvoje kamarádka psala na chrtí Fórum pod nickem Wendelína a strašně se na štěně těšila - tady je fakt každá rada drahá.
Barzoj je zdravé ,odolné a na svůj věk i dlouholeté plemeno.Ale problémy v mládí se na něm dost podepíší.Když tvoje kamarádka udělá dobrý skutek a štěndo si vezme, může z něj sice i udělat kloudného psa, ale nemusí se dožít vysokého věku.Fakt dilema.
|
datura
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 15:22
- Nahlásit
Jo - tak teď píše tvoje kamarádka na chrtí fórum že si ho brát nebude. myslím že rozumná volba - a s tím že neuhlídala........takže zas budou další jo: Co ti barzoji komu udělali.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 15:42
- Nahlásit
datura
už mi psala, že nebylo vhodné kopírovat ty informace o chovatelce, bohužel to není můj názor, protože nemám ráda, když se takové věci tutlají. snad mě pochopí.
prej budou další, blbý je, že bych pak takovejm prostě nevěřila, že fenu nakryli tím a tím psem a bála se si vzít jakékoliv štěně.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 15:44
- Nahlásit
mám o ta štěňata strach.
|
datura
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 17:08
- Nahlásit
To i já - bohužel s tím nemůžu nic dělat.Barzoj v nouzi zatím funguje teprve provizorně - teprve se rozjíždí a já mám svého "nadělení" doma opravdu dost.
Jinak to že se chvatelka psů zbavuje, není nic tajného,inzeruje to zcela veřejně a její praktiky jsou mezi chovateli také dostatečně známé.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 11:01
- Nahlásit
DNES v 17h v Kojetine SRAZ JRT a PRT. Mas cas?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 11:04
- Nahlásit
DNES v 17h v Kojetine SRAZ JRT a PRT. Mas cas?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 20:44
- Nahlásit
impact
jsem to prosrala... sakra. mám hnusnou kocovinu, kdybych to věděla dřív...
ale moc děkuju, příště se přidáme.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2009 11:28
- Nahlásit
jbat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:11
- Nahlásit
impact
hele a byla tam s vámi Pixie...? Je mojí kamarádky, potkaly jsme se na Hefaistonu, prej byl ten sraz veeeelkej rachot! :-D
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:03 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
jbat
Jojo, Pixlička byla. To je naprosto lukcucní jméno.
Naučila se plavat. Panička říkala, že je neplavec a strášně to s ní škublo, když to Pixie vzala skokem do Moravy za zbytkem smečky. První vteřinu jsem myslela, že hopsne za ní.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:26
- Nahlásit
jooo, to je Piksla s očima přes celou hlavičku!
je ale boží a vélmi mituluje Blbíse - nechá se vždycky celá oblízat.
ten můj trotl taky napoprvý hupsl do vody šipku, když šel zachraňovat kamarádku JRT, co se "topila". taky mi málem praskla céfka...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 12:10
- Nahlásit
jbat
Hele doufám, že na další srazík dorazíš? Viděla bych to na pátek za 14 dní.
|