Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Čínský chocholatý pejsek hledá domov
Autor Zpráva
Fiend
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:17
- Nahlásit

Hledám nový domov pro ročního čínského chocholatého pejska s PP, bílé barvy. Nyní je u nás doma, původní majitelka si jej z nejrůznějších důvodů nemůže ponechat. Foto pejska je na fiend.rajce.net. Psík není problémový, naopak je to takový "sporťák";) Souhlas majitelky samozřejmě mám a kontakt poskytnu i na ni, vše je domluveno i s chovatelkou pejska. Email majka.liberec@seznam.cz, telefon 739 454 880 (do práce). Pokud byste o někom věděli nebo měli sami zájem, ozvěte se, budu ráda. Jsme z Liberce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:24
- Nahlásit

Fiend
A je to naháček nebo labutěnka?

Fiend
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:26
- Nahlásit

Je to labutěnka, ale ostříhaný po tělíčku nakrátko...srst může dorůst, nicméně za měsíc to nebude. Ostříhala ho původní majitelka, u nás je Eddie 8 dní a protože jsme každé odpoledne na cvičáku nebo v lese, docela mu krátký sestřih vyhovuje.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:28
- Nahlásit

Fiend
Díky,já to rozhodím.

Fiend
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:30
- Nahlásit

Moc děkuju, nechci tu moc rozebírat důvody, ale každopádně za 8 dní u nás je psík tak moc závislý, že čím dříve najde nový domov, tím lépe. Já sama mám kavkazáka a kočku, další zvíře bych nezvládla, ale postarám se o Eddieho, dokud se někdo nenajde. Každopádně režim má jako naše zvířata a plně mu vyhovuje, on mu režim tak trochu chyběl;)))

impact
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:36
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:53
- Nahlásit

impact
Hele tobě(a i jiným?) normálně rajče jede???Já už s ním mám třetí den problém,nevidím ani tady fotky z rajčete.

Fiend
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:54
- Nahlásit

jasně..jede.. zkus přímo odkaz http://fiend.rajce.idnes.cz/
Fotky samozřejmě můžu i hodit do mejlu, není problém. Nebo je dám k sobě na web, pokud na rajčeti nejsou vidět.

Fiend
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:56
- Nahlásit

jablunka Tak na ukázku máš foto v mejlíku;)

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:03 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fiend
Tak chyba bude někde u mě. mě se to nenačte.
A máš odpověď.

Fiend
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:08
- Nahlásit

jablunka Jojo..už jsem taky odepisovala..ale já foto dám večer ještě někam jinam, třeba to nefachčí více lidem, tak abych neprošvihla toho pravého zájemce. Ozvali se mi zájemci z Trutnova, tak uvidíme, co se vyvrbí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:22
- Nahlásit

Fiend
Ozvali se mi zájemci z Trutnova, tak uvidíme, co se vyvrbí.
Budu mu držet palce.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:26
- Nahlásit

jablunka
Jede. Budeš mít problém mezi klávesnicí a židlí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:44
- Nahlásit

impact
Budeš mít problém mezi klávesnicí a židlí.

Spíš někde v Linuxu.

Fiend
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 03:13
- Nahlásit

jablunka Tak zatím se ozvalo několik lidí,ale někteří nemají kredit nebo telefon,abychom si mohli promluvit, někteří by psíka chtěli, ale očekávají, že ho přivezu;) Tak uvidíme... ale požadavky zájemců mě překvapily;)

Tinta76
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:27
- Nahlásit

Fiend
hele a co to případně dát ještě semka?

Fiend
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 07:59
- Nahlásit

Tinta76 Ahoj;) Já mám ze včera dvě velmi vážné zájemkyně, takže nakonec ještě musím vybírat, kdo si Eddieho odveze. Snad dnes obě neodřeknou;) Samozřejmě volaly i dámy, které se divily, že tak malý pes se musí venčit a musí na procházku;) Ale dvě mají obě skvělé zázemí a tak vlastně budu jen řešit, která přijede dříve, aby si Eddie už víc nezvykal u nás doma, i když nevím,zda si ještě může zvyknout víc;)) Snad najde hezký domov.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:50
- Nahlásit

Fiend
Tak to je paráda.

Tinta76
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:12
- Nahlásit

Fiend
Skvělý, tak snad mu to vyjde

Fiend
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:18
- Nahlásit

Tak opět propad - z obou zájemkyň není nakonec nic. Jedné paní nedala souhlas rodina, další slečně nedali souhlas sousedi v domě - asi si měla informace zajistit dříve, ale stalo se. Takže spousta práce, času a telefonování vniveč. Nějak jsem zklamaná, že takový hodný psík ne a ne najít nový solidní domov, ale ono se snad zadaří;)

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:25
- Nahlásit

asi to tak někde mají,ale abych musela mít souhlas sousedů-to by mě tedy otrávilo život.....

Fiend
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:52 - Změnil/a: Fiend
- Nahlásit

No jo no.. já jsem na jednu stranu ráda, že si pejska neodvezli, představa, že mi ho v neděli vystresovaného dovezou zpět... mi nedělá dobře. To je lepší, když je pejsek u nás a nikam ho nikdo neodvezl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:35
- Nahlásit

Fiend
Cau babizno, takze taky rozhodim site, Edík je krasavec. Kurna, lidi, prej je to bezproblemovy zvire, mlady, siskovny tra na agility ci tak neco, fakt ho nikdo nechce/te? Papiraka zadara, no nekup to..
Timto posunuji.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 18:32
- Nahlásit

Fiend
Tak to je pecháček.
Fifi
Kurna, lidi, prej je to bezproblemovy zvire, mlady, siskovny tra na agility ci tak neco, fakt ho nikdo nechce/te?
Copak lidi,ty by i chtěli,ale chlap nějak nechce povolit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:16
- Nahlásit

jablunka
Copak lidi,ty by i chtěli,ale chlap nějak nechce povoli
Cvoku, tebe jsem fakt na mysli nemela!

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:24
- Nahlásit

Fifi
Cvoku, tebe jsem fakt na mysli nemela!
To je divný.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 15:13
- Nahlásit

Hopiky vys.

allík
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 15:19
- Nahlásit

Máte někdo jeho fotečky? Rajče mi bohužel nefunguje.

Fiend
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 16:31 - Změnil/a: Fiend
- Nahlásit

Zdravím.. tak Eddie je v tuhle chvíli zpátky u své paničky, hlídání u nás zatím skončilo. Rodina majitelky se rozhodla, že si ho zatím nechají, ale záleží na zdravotním stavu jejich miminka. Pokud by mělo miminko problémy, asi by Eddie do nového domova přeci jen musel. Majitelka by mi měla dát vědět, tak info určitě zveřejním. Fotky na fiend.rajce.net jsem obnovila. Tímto všem zainteresovaným děkuji za ochotu a snahu, třeba se tu objevím znovu se stejným problémem za pár týdnů.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání