| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 15:53 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Sice jsem se zařekla, že už nikdy, že dám pokoj sobě i svým psům, ale zas mám něco v kotci. Je to devítiměsíční boxer, pejsek, zlatá barva. K lidem je super, hodný, ke psům taky-teda k fenám, s Fredem jsem ro raději nezkoušela. Zatím při čůrání ještě ani nezvedá nohu.
Až budu mít čas, vysvětlím jak jsem k němu přišla a trochu to sepíšu.
Je bez PP po portugalské matce, krylo se v Portugalsku, narodil se v ČR.
Kdybyste předem věděli, že by někdo chtěl...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 16:04
- Nahlásit
foto nemáš?
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 16:59
- Nahlásit
Mucholabka
pro něj si kupovala protištěkací obojek ? Jak to prosím tě funguje ? Funguje to vůbec ? Koupila bych to svýmu kolegovi do práce , taky pořád na někoho " štěká "
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:14
- Nahlásit
cilka
Ne, pro něj ne, to bylo pro jiného psa, ten už je naštěstí pryč. Funguje to docela dobře. Nebolí to, ale vždy když to zkouším, zleknu se. Třeba to zafunguje i na kolegu
Třeba na Freda to nefunguje vůbec, tomu to nasadím, dám mu povel štěkej a on štěká jak debil, obojek pípá jak debil a nic. Jemu to nedávám, nemá to smysl. Na Aginu to taky nefunguje, protože je úplně blbá, na Bucku to nedávám, ta neštěká, takže na svoje psy to nemám, ale občas se něco vyskytne a na normální psy to má účinek dobrý. Ještě jde o to, jestli je kolega pes.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:18
- Nahlásit
Mucholabka
bohužel neni no , se psem by se mi dělalo líp ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:11
- Nahlásit
Mucholabka
Pamatuješ moji uječenou trikolorku Bonici? Tu co celou vycházku ječí a ztichne tak po třicátém kilometru? Tak na tu bezvadně funguje bordera . Jí vyloženě vadí jak Bonka ječí,takže k ní vždycky přilítne, štípne ji do pérdele a zase odlítne. Páč je rychlá jak vítr tak Bona vůbec netuší která bije . Když jsem to vypozorovala tak jsem se naučila ve správnou chvíli dávat povel "zmlkni" a konečně máme na vycházkách ticho a můžem poslouchat cvrlikat fogly .
Estli chceš tak ti taky půjčím borderu na korekce, ale nesmí mi ji Ferďas sežrat
Jo a vítej doma z polárního kruhu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:03
- Nahlásit
Biluška
Ferda už neštěká, už je hodný, nejhodnější na světě.
Tak, mám teda konečně fotky psa. Je možná trochu malý na boxera, ale moc jim nerozumím, každopádně se mi psík dost líbí.
http://mucholabka.rajce.idnes.cz/boxer/#album
Tady jsou všechny fotky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:11
- Nahlásit
No, a bylo to tak, že jsem po třech týdnech, co jsme byli mimo, dneska stříhala křáky na zahradě. Šel kolem chlap, takový ožralec jeden místní, a vezl železný šrot do sběru. Zastavil se, když mě viděl, a prý že jsem takový psíčkař, jestli nechcu boxera. Říkám že nechci, a stříhám si dál. On prý že to je štěně, že mi ho dá a že ho klidně mám prodat. Říkám že nechcu. Chvilku přemlouval, tak říkám jo, doveďte mi ho. A on že ne, ať si ro něho přijdu. Pomylslela jsem si něco ve stylu Ses asi posral chlape, řekla jsem mu že s tím já budu mít korát problémy a že on po mně chce službu, tak ať ho dovede. On že prý má 4 rotvajlery, ten pes je od jeho dcery, které se narodilo před dvěma měs. dítě a to má prý alergii (týjo, snad v každé rodině kde je pes má dítě alergii). Způoby měl týpek docela nevybíravé. Jako vynadala jsem mu a domluvila jsem se s ném, že buď večer nebo druhý den ráno psa dovede. Jak šel ze sběrny zpátky, tak nevím proč jsem vzala Aginu a šla jsem pro psa s ním. Bydlí od nás hrozně daleko, táhl z něho ožralecký smrad, navíc ještě tahal dvoukolák, ale aspoň jsem z něho dostávala info o psovi. Cestou se musel stavit v trafice na lahváč na stojáka "jinak chcípnu slečno". Potom v další trafice. Potom u kámoša, kterému vrátil dvoukolák a ten říkal, že je boxer nejblbější pes. Pak teda po dlouhé štrece jsme došli na zahradu v poli, kde on nebydlí, ale má tam psy a další zvířata. Měl tam v rozpadlém chlívku tohodle boxera ještě březí rotvajlerkou, která má za 14 dní rodit. On prý je zvyklý na rtw a boxera nechce.
Ax je nízkorozpočtový, žere suché rohlíky, což mi bylo i předvedeno, s umístěném celkem spěchám, i do dočasné rodiny, protože mi jedna fena hárá, druhá za 14 dní začne a pes nemá rád samce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:19
- Nahlásit
Mucholabka
Ax je nízkorozpočtový, žere suché rohlíky, což mi bylo i předvedeno, s umístěném celkem spěchám, i do dočasné rodiny, protože mi jedna fena hárá, druhá za 14 dní začne a pes nemá rád samce.
Ještě nezapomeň, že máš v Olomouci schovanýho toho picbula co všechny žere
Ti k nám vezmu hárafku Aginu jestli chceš. Bucku neberu, ta by mi sežrala šoltyje.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 22:02
- Nahlásit
Mucholabka
Dočasně ho vezmu,jen je pořeba řešit co je dočas, a dopravu.Já mám ubytko,ale nemám financ.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 11:08
- Nahlásit
Je moc hezkej, sice je drobek,ale je to ještě mladíček. Snad se najde někdo,kdo ho mít může, bych ho brala hned.........kdyby se nesežrali s tím,co mám doma ( (boxíci jsou má srdeční záležitost)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 11:22 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
žanda
boxíci jsou má srdeční záležitost)
mi to povídej,ale prostě pátýho velkýho nemůžu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 11:31
- Nahlásit
jablunka
no že můžeš mít vůbec 4....ani to nemůžu, mám malý byt a mohla bych jen fenky,které nehárají ) ale já bych to vykastrovat nedala........čili - někdy příště )
Jenže až to příště nastane,budu "stará baba",pro kterou velkej pes asi nebude už to ono......ale čivavu nechcí )
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 21:43
- Nahlásit
Mucholabka
poslu to markete na boxery v nouzi, doufejme, ze brzy najde svoji rodinku...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 21:44
- Nahlásit
Artroza
Super, díky moc, nemám čas to moc někam posílat-teď jsem k tomu sedla. Je fajn.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 21:49
- Nahlásit
Mucholabka
hele muzu jeste nejaky kontakt...?? nejak ho nemuzu najit..
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 21:50
- Nahlásit
Pochopila jsem spravne, ze je to stene? Nemate fotecku? Poslala bych to ankaras at to da na stenata v nouzi.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 21:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jj, štěně, fotky jsou tady v téhle diskusi.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 22:09 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
jo ahaa ja myslela, ze je rec o dvou boxerech. Proc tu neni stydici se smajlik?
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 10:10
- Nahlásit
Můžu se zeptat z jakého jste kraje? Abych mohla štěňátko boxera přidat na stránky štěně v nouzi?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 10:34
- Nahlásit
Trka
Je to moravskoslezský kraj - Ostrava
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 10:36
- Nahlásit
Trka
Mimochodem, kdybych mohla prosit, potřebovala bych tam přidat i dvě štěńátka kříženců tenhle týden narozená. Jsou to dva kluci, čistě bílá barva, předpokládám malý vzrůst. Maminka kříženec špice (takový ten typický venkovský voříšek). Kluci vypadají, že se hodně pomamí Fotky nejsou, až budou tak dodám.
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 11:03
- Nahlásit
Na stránkách štěně v nouzi je rubrika Vaše inzerce. Takže tam ten inzerát můžete klidně napsat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 11:04
- Nahlásit
Trka
No to není moje inzerce, ale to neva,napíšu to tam
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 11:11
- Nahlásit
Napíšete prosím nějaký kontakt na Vás kvůli tomu boxerovi?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 12:24
- Nahlásit
Trka
720756059 a mejl je po kliknutí na odkaz Člen.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:57
- Nahlásit
Nabídka pořád platí, pes je suprový.
jablunka
Odkud jsi?
Nemám ani tucha.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 07:36
- Nahlásit
Mucholabka
Z Bylan u Chrudimi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 07:50
- Nahlásit
Mucholabka
My jedem v pátek do Prahy. Respektive jedem v noci ze čtvrtka na pátek páč v osm ráno musím být v Práglu. Když připosuneš boxíka ve čtvrtek k nám tak ho můžem posunout do Pardubic. Za předpokladu ofšem, že Jablunce nebude vadit, že tam budem třá ve čtyři ráno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 09:21
- Nahlásit
Biluška
Když připosuneš boxíka ve čtvrtek k nám tak ho můžem posunout do Pardubic. Za předpokladu ofšem, že Jablunce nebude vadit, že tam budem třá ve čtyři ráno
Nebude,buď eště nebudu spát,nebo uš budu vzhůru.
Mucholabka
Pokusím se na tebe vyhrabat mejla a písnu ti.
|