Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Štěňata ze škarpy hledají domov
Autor Zpráva
Dana2
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 08:17
- Nahlásit

Zkopíruji sem text z jiného fora:
"Myslela jsem si, že štěňata vyhozená z auta už je minulost, ale dnešek mě přesvědčil o tom, že se to stále děje ( Vraceli jsme se z návštěvy domů a za vesnicí Nová Ves u Chotěboře mě manžel upozornil na psy pobíhající na škarpě u lesa. Hned bylo poznat, že jsou to "odloženci". Podařilo se mi je nalákat na něco dobrého a mažel volal policii. Nebudu to popisovat, ale trvalo to určitě 2 hodiny, než se věci trochu pohnuly a 3 štěňata (zřejmě pejsek a 2 holčičky) jsou v "prozatímním" u jedněch lidí v Nové Vsi.
Nepoznám přesně věk, ale jsou to štěňata tak akorát "k odběru".
Moc se přimlouvám za rychlé nalezení domova.
Fotky nejsou nic moc, foceno z mobilu a za šera."

Fotku vložit neumím - poprosím Jablůnku. Zatím jen odkaz
http://www.adopcechrtu.info/forum/viewtopic.php?f= 18&t=287

Pokud budete někdo mít zájem nebo vědět o někom, kdo by nutně potřeboval pejska napište na adopcechrtuzavináčvolny.cz

Dík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 10:02
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 10:52
- Nahlásit

Dana2
davidkova renata
Ženský,vy ste rychlíci.
To nic nemění na tom,že už mě lidi neuvěřitelně se*ou!

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 11:49
- Nahlásit

jablunka
už mě lidi neuvěřitelně se*ou!

Jj a tohle mi připomělo případ u nás asi cca 4 roky z5.Od kamarádky kluk se muchloval s holkou v lesíku a aby měli klídek zalezli hlouběji do hoští a furt něco slyšeli.Bylo to 6 mrněk kříženců dalmoše a ohaře pečlivě zadrátovaných v bedně A tak má kamarádka 2 krásný dalmoohařice.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 11:51
- Nahlásit

Erin
Bylo to 6 mrněk kříženců dalmoše a ohaře pečlivě zadrátovaných v bedně

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
Dana2
jablunka

Vidíte tam nějakou plemenou příslušnost?Hlavně Dana2,jaký měli zoubky...uplně miminkovský?Všichni si byli podobný?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 12:17 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Erin
Dana je neviděla to Dona-Zdeňka a psala,že vypadají hodně podobně jako labíci.A jsou tak max 10 týdnů staří.
Nepoznám přesně věk, ale jsou to štěňata tak akorát "k odběru", kdyby nebyla černá, tak řeknu zlatý retrívr.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:29 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

kopíruju

Dnes jsem byla za štěňatama a dobrá zpráva je, že kluk už je v novém domově. Zbývají tedy 2 krásné holčičky. Strašně mě překvapilo, že když jsem přijela, tak holky lítaly po zahradě se svou adoptivní ségrou (ESP), která je prý sice dost žárlivá, ale holky jsou z ní nadšené. Bylo to, jako by tam ty štěňata patřila, úplně jiní psi, než ti vystrašení u silnice v neděli.
Dovezla jsem jim odčervováky, obojky, nějaké hračky (pískací kuličku jim hned sebrala velká) a štěněcí granulky.
Chtěla jsem hlavně nafotit nějaké pořádné fotky, ale nafackovala bych si: vytáhla jsem foťák a hle, vybité baterie a kapsa na druhý pár prázdná. Naštěstí mi paní půjčila jejich. Holky byly ale furt v letu, takže jsem je měla zadkem nebo mimo objektiv... a doma jsem zjistila, že ty fotky nejsou nic moc, páč jsem si tam nechala nastavení na "portrét"

A zapoměla jsem připsat, že jsem to původně odhadovala velikostí na labradora, ale dnes jsem koukala, že holky nemaj moc velký ťapiny, takže by mohly být drobnější.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 18:14
- Nahlásit

Hopla

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 16:47
- Nahlásit

Dnes jsem dostala zprávu, že po klukovi je v dobrých rukou i jedna ze sestřiček a poslední holčičku - Báru - si nechávají. \/

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:23
- Nahlásit

jablunka

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 17:40
- Nahlásit

jablunka

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání