| Autor |
Zpráva |
Dana2
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2009 08:17
- Nahlásit
Zkopíruji sem text z jiného fora:
"Myslela jsem si, že štěňata vyhozená z auta už je minulost, ale dnešek mě přesvědčil o tom, že se to stále děje ( Vraceli jsme se z návštěvy domů a za vesnicí Nová Ves u Chotěboře mě manžel upozornil na psy pobíhající na škarpě u lesa. Hned bylo poznat, že jsou to "odloženci". Podařilo se mi je nalákat na něco dobrého a mažel volal policii. Nebudu to popisovat, ale trvalo to určitě 2 hodiny, než se věci trochu pohnuly a 3 štěňata (zřejmě pejsek a 2 holčičky) jsou v "prozatímním" u jedněch lidí v Nové Vsi.
Nepoznám přesně věk, ale jsou to štěňata tak akorát "k odběru".
Moc se přimlouvám za rychlé nalezení domova.
Fotky nejsou nic moc, foceno z mobilu a za šera."
Fotku vložit neumím - poprosím Jablůnku. Zatím jen odkaz
http://www.adopcechrtu.info/forum/viewtopic.php?f= 18&t=287
Pokud budete někdo mít zájem nebo vědět o někom, kdo by nutně potřeboval pejska napište na adopcechrtuzavináčvolny.cz
Dík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2009 10:02
- Nahlásit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2009 10:52
- Nahlásit
Dana2
davidkova renata
Ženský,vy ste rychlíci.
To nic nemění na tom,že už mě lidi neuvěřitelně se*ou!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2009 11:49
- Nahlásit
jablunka
už mě lidi neuvěřitelně se*ou!
Jj a tohle mi připomělo případ u nás asi cca 4 roky z5.Od kamarádky kluk se muchloval s holkou v lesíku a aby měli klídek zalezli hlouběji do hoští a furt něco slyšeli.Bylo to 6 mrněk kříženců dalmoše a ohaře pečlivě zadrátovaných v bedně A tak má kamarádka 2 krásný dalmoohařice.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2009 11:51
- Nahlásit
Erin
Bylo to 6 mrněk kříženců dalmoše a ohaře pečlivě zadrátovaných v bedně
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2009 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
Dana2
jablunka
Vidíte tam nějakou plemenou příslušnost?Hlavně Dana2,jaký měli zoubky...uplně miminkovský?Všichni si byli podobný?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2009 12:17 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Erin
Dana je neviděla to Dona-Zdeňka a psala,že vypadají hodně podobně jako labíci.A jsou tak max 10 týdnů staří.
Nepoznám přesně věk, ale jsou to štěňata tak akorát "k odběru", kdyby nebyla černá, tak řeknu zlatý retrívr.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:29 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
kopíruju
Dnes jsem byla za štěňatama a dobrá zpráva je, že kluk už je v novém domově. Zbývají tedy 2 krásné holčičky. Strašně mě překvapilo, že když jsem přijela, tak holky lítaly po zahradě se svou adoptivní ségrou (ESP), která je prý sice dost žárlivá, ale holky jsou z ní nadšené. Bylo to, jako by tam ty štěňata patřila, úplně jiní psi, než ti vystrašení u silnice v neděli.
Dovezla jsem jim odčervováky, obojky, nějaké hračky (pískací kuličku jim hned sebrala velká) a štěněcí granulky.
Chtěla jsem hlavně nafotit nějaké pořádné fotky, ale nafackovala bych si: vytáhla jsem foťák a hle, vybité baterie a kapsa na druhý pár prázdná. Naštěstí mi paní půjčila jejich. Holky byly ale furt v letu, takže jsem je měla zadkem nebo mimo objektiv... a doma jsem zjistila, že ty fotky nejsou nic moc, páč jsem si tam nechala nastavení na "portrét"
A zapoměla jsem připsat, že jsem to původně odhadovala velikostí na labradora, ale dnes jsem koukala, že holky nemaj moc velký ťapiny, takže by mohly být drobnější.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 18:14
- Nahlásit
Hopla
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 16:47
- Nahlásit
Dnes jsem dostala zprávu, že po klukovi je v dobrých rukou i jedna ze sestřiček a poslední holčičku - Báru - si nechávají. \ /
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:23
- Nahlásit
jablunka
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 17:40
- Nahlásit
jablunka