| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:15
- Nahlásit
Až dosud chod Azylu Rita (http://www.azylrita.estranky.cz/ ) v Pcherách u Kladna dotovala paní Harigelová z velké části šitím pouzder na spreje se slzným plynem. Bohužel si zadavatel našel levnější čínské výrobce a tím Harigelovi přišli o podstatný zdroj příjmů.
Paní Harigelová je vyučená švadlena a akutně hledá práci, kterou by mohla vykonávat doma. Pokud byste někdo měl nějaký tip, volejte, prosím, na tel. číslo: 737 866 279 nebo 605 154 510 nebo pište na azylrita@gmail.com (Harigelovi připojení k internetu nemají, vzkazy jim budou předány). Děkujeme
|
viky
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:45
- Nahlásit
Hanca
no a tak proc si nezridi salon a nesije kostymky, saty a tak, pokud je sikovna, tak se tim musi slusne zivit.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:05
- Nahlásit
Viky, to by se neuživila a hlavně nemá volné prostory na nějakou i pidi prodejničku. A na to chce třeba mít hodně volného času, ale když se celé dny stará o psy, tak jí ho moc nezbyde. Takže by to chtělo spíš nějakou drobnou prácičku.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:15
- Nahlásit
Hanca
zivit se tim da slusne, tatka to dela a vydela fakt solidni prachy, hodne solidni.
sem nemyslela prodejnu, ale zakazkovy siti. Jenze fakt, ze to zabere dost casu no.
Si pamatuju ze sousedka kdysi sila plysovy zvirata, jenze to jsou fakt produkty, ktery se delaji dnes v cine. Bohuzel, v CR uz je draho. Drobna prace me pak napada, se domluvit s nakyma chovatelskyma potrebama a sit postroje, obojky, voditka a tak ... Mozna pelechy...
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:59
- Nahlásit
Již jsem jednou navrhovala, co takhle šít psí oblečky a tašky na psy? Mohla by se soustředit na šití na míru a lidé co mají nějakého křížence s "nekonfekční velikostí" by to jistě uvítali... Dále určo by se na příští rok mohla zaměřit na maturitní šaty, šaty do tanečních atd. protože dnešní mládež chce hlavně originalitu a zrovna letos před plesovou sezónou jsem za výlohou obdivovala jedny šaty, ve kterých jsem pak potkávala různé slečny na různých plesech při troše štěstí alespoň v různých barvách... Na jednom však 3 v červených, ty asi nebyly nadšené jestli se vzájemně potkaly...
|