Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / ztracení psi
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 09:53
- Nahlásit

převzato z můjpes :
Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o poměrně naléhavou prosbu. Ztratil se nám pes československého vlčáka, v sobotu 13.12.2008 v Křeseticích u Kutné Hory. Byl spojen s řetězem s fenkou Husky a díky vyděšení nepřiměřeně blízké střelby místních myslivců se vylekali a utekli. Pravděpodobně je následně i někdo odpojil. V útulcích nereagují. Chtěla bych Vás požádat, zda-li by bylo možné dát tuto prosbu o jakkoukoliv možnou informaci na Váš web. Pes slyší na jméno Fredy, fenka na jméno Trina. Fred je stříbrný vlčí typ, na nohách měl trochu hnědší zba rvení od jílové půdy, je mu 7-8 let, fence 2-3 roky, nalezenec s tmavým obojkem na krku a placičkou BIOCAN 2008... Děkuji za přečtení a za Váš čas, s pozdravem, Kateřina Votrubová

Kontakty: Petr Těšina 731484 129
K. Votrubová 777 311 944

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 13:49
- Nahlásit

hop nahoru

Tinta76
# Zasláno: 13 Říj 2009 12:03 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Wami mi poslala info, že včera byla fenka nalezena. Tak snad nějaká naděje pro Fredyho ještě zbejvá

http://www.csv-v-nouzi.estranky.cz/stranka/ztracen i

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 14:50
- Nahlásit

tý jo, po takové době , skvělé , tak kdyby tak ještě Fredy , no ale je divné, že by se rozdělili, možná by mohl být někde v okolí nálezu fenky, když je plachý ...

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 14:51
- Nahlásit

Prosíme o pomoc.
při zpáteční cestě domů ze Světové výstavy havarovala vystavovatelka z Ruska na území Slovenska .
Při havárii pes černý kokršpaněl v šoku utekl.
jeho majitelé jsou v nemocnici.
Uvítáme jakokuoli informaci o ztraceném psovi.
Místo havárie snad upřesním.
kontakt
Petr Studeník petrs@cocker.cz 00420547229317
Tatjana Kasjan tania.plus@poczta.fm

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:07
- Nahlásit

mac1

hodila jsem to k ohařům co vystavují a chovají, mají třeba kontakty na Slovensku - ne všichni, ale někdo myslím jo. Tak třeba rozhodí přes ně sítě.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:13
- Nahlásit

PetraK
další info - místo havárie stále neupřesněno.
Pes je černý, nekupírovaný, jméno psa je Djuk
tet. číslo je MZA 43

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:14 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

URL
k upřesnění místa - pokud je to ono...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:26
- Nahlásit

Lucie od Arta

děkuju, přihodila jsem to k původní žádosti.
Bože to je hrozný!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:37
- Nahlásit

PetraK
diky, hodla jsem to na slovenska fora s prosbou, zda neni nekdo pobliz a nema chvilku zajet se tam mrknout - predstava ze beha nekde u dalnice
to je jak z toho Wamina pribehu tudle, sakra...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 17:55
- Nahlásit

ZADAVATEL PSAL NA MUJPES, ZE UZ HO CHYTLI, PRDELKU! rusim patrani a je mi hned trochu lip!

worick
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 18:17
- Nahlásit

Lucie od Arta
Tak to je paráda, happy end, to můžu pořád

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 21:41
- Nahlásit

Lucie od Arta

JOOOOOOOOOOOOOOO!!! JÁ SE TO PRÁVĚ DOZVĚDĚLA U OHAŘŮŮŮ A LETÍM SEM, JESTLI TO TADY VÍTE!! ŽJO! mám fakt radost. A jak je na tom?? A páníčci jsou na tom jak? Ví se? Bože tohodle se hrozně moc bojím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 21:42
- Nahlásit

Lucie od Arta
to je jak z toho Wamina pribehu tudle, sakra...

přesně. Hned jsem si na to vzpomněla.

Tinta76
# Zasláno: 29 Led 2010 08:50 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Tak bacha!!! Fredy je doma! Je to ten pes z neratovickýho útulku!

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 08:58
- Nahlásit

Tinta76
to je skoro zázrak.... skvělý

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 09:05
- Nahlásit

Tinta76

panebože!! Je to možný?? Po tak dlouhý době?? Víš víc?

Tinta76
# Zasláno: 29 Led 2010 09:07
- Nahlásit

PetraK
Ne, jenom to, že si ho majitel vyzvedl v útullku a že vypadá hrozně. A doma to prej poznal

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 09:10
- Nahlásit

To je super, že se Freďouch našel

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 09:58
- Nahlásit

Tinta76

A doma to prej pozna

chudák malej.

Neratovice jsou od Kutný hory pěknej kus, je to zas důkaz, že člověk nesmí přestat pátra a to po celý republice. Zas jsem si vzpomněla na tu vižlu ztracenou u Prahy a našlou v Krkonoších. ale tohle je hodně, hodně dlouhá doba, je to moc fajn, že je Fredy doma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 10:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Tinta76
Tak bacha!!! Fredy je doma! Je to ten pes z neratovickýho útulku!

ty vogo,neuvěřitelný!!!!
se to probíralo aji vedle,hlavní kádrovačka psala,že von to nejni podle xichtu ne?asi by měla víc meditovat.To je super!! já ho už odepsala,ale sem moc ráda,že sem se spletla

Tinta76
# Zasláno: 29 Led 2010 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
se to probíralo aji vedle,hlavní kádrovačka psala,že von to nejni podle xichtu ne?
vim vim ale když von Fredy měl tak specifickej gzicht, že jsem si taky řekla, že nejni možný, aby to byl von ... no a je to možný ... vypadá prostě děsně hlavně ale, že je doma ťutík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 10:15
- Nahlásit

Tinta76
hlavně ale, že je doma ťutík
to je jasný essi budou podrobnosti,naval je!
ale když von Fredy měl tak specifickej gzicht, že jsem si taky řekla, že nejni možný, aby to byl von
a tak víš co..mě baví jak voni podle fotky,která je naprosto nesměroplatnmá vyhlásej tutovou věc,já vim že to neni snadný,ale tak skromně napíšu,že mám dojem,že to neni von,ale nedělám chytrou.Krásný bylo to s tim "mixlým dobroušem" co byl nakonec katahoula,to sem si cvrnkla,dobrá práce vod vás

Tinta76
# Zasláno: 29 Led 2010 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
ale tak jasný, taky mě to napadlo stačilo napsat IMHO ale to voni nééééééééééé

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 11:36
- Nahlásit

Tinta76
tý jo, je to vůbec možné, skvělé, skvělé, skvělé !!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 17:15
- Nahlásit

tak toho jsem okolo neratovic potkávala dost často, poprvé asi před rokem, ptala jsem se po okolí jestli někdo nepostrádá čévéčko, nikdo, jsem ráda že je doma.

Tinta76
# Zasláno: 29 Led 2010 19:00
- Nahlásit

kejtlin
no tak to je fakt dobrý ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:09
- Nahlásit

Tinta76
fakt se držel kolem neratovic-bydlím asi 3km od nich, nevím jestli ho tam někdo krmil někde, ale dobře to dopadlo, to je důležitý.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 16:56
- Nahlásit

Kopíruji upozornění !!!!
Ve středočeském kraji (hl. Čisovice, Řitka, Klínec,...) se v podezřelém počtu začali ztrácet psi tzv. bojových plemen - především bulové, piti, RTW, mohutní ovčáci apod., může se jednat o pouhou náhodu, ale také o zakázku pro sice zakázané, ale na černo bohužel stále fungující psí zápasy. Dávejte si proto raději v těchto týdnech velký pozor na své miláčky a nenechávejte je přivázané u obchodů apod. Takoví lidé bohužel mají zájem i o jasně submisivní a neagresivní psy... používají se pro psy určené na zápasy jako tzv. návnada... Hlídejte si škodu octavii kombi tmavé barvy,ta byla viděna vždy tam, kde se nějaký pes ztratil

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 22:46
- Nahlásit

Toto není ztráta ani otrava, ale nevím, kam jinam to dát:
sousedka mela stene Jack Russela byli ve Strasnicich v jednom parku kam taky s Heidy chodime a prej tam běhal... Najednou slysela hrozny knuceni, tak tam bezela a pes celej od krve a videla jak utika a naseda do auta nejakej chlap s nejakou macetou a klackem....Roseknul tomu psovi hlavu...kdyz byli na fizlech tak ji rekli,ze uz to je asi ctvrtej pripad...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání